Jajalo Ima iza sebe 25 utakmica u Seriji A, a u Bundesligi 61 utakmicu

Nase je sad da punimo tribine AFH!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti ti je isto kao kad vozis novu Skodu Octaviu, a onda pređeš na Golf 2 i kazes "isti auto". Razmislim malo o kakvim je igracima rijec kad nađu angažman u PL BiH pored tolike Europe, a oko njih se dize prasina kao da su igracine tesko kalibra.Burberry46 je napisao/la:Nakon pojacanja iz Chelsea, sad nam dolazi iz Kelna![]()
Jajalo Ima iza sebe 25 utakmica u Seriji A, a u Bundesligi 61 utakmicu![]()
Dobro.Elegant je napisao/la:Ti ti je isto kao kad vozis novu Skodu Octaviu, a onda pređeš na Golf 2 i kazes "isti auto". Razmislim malo o kakvim je igracima rijec kad nađu angažman u PL BiH pored tolike Europe, a oko njih se dize prasina kao da su igracine tesko kalibra.Burberry46 je napisao/la:Nakon pojacanja iz Chelsea, sad nam dolazi iz Kelna![]()
godine prolaze titule ne dolazeDzoni79 je napisao/la:ma sta ce Jajalo i Delac,Amir Spahic je zvijer![]()
![]()
Znas kako vi razmisljate i vecina navijaca sto ne gotivi Sarajevo u ovom trenutku, ovako npr jedan primjer uzimam Alesandro Nesta kao beton igrac moze igrati u bilo joj ekipi u Seriji A, al onde negdje u MSL ligu radi para, to ne znaci da je otisao jer on slab kontas ?Elegant je napisao/la:Ti ti je isto kao kad vozis novu Skodu Octaviu, a onda pređeš na Golf 2 i kazes "isti auto". Razmislim malo o kakvim je igracima rijec kad nađu angažman u PL BiH pored tolike Europe, a oko njih se dize prasina kao da su igracine tesko kalibra.Burberry46 je napisao/la:Nakon pojacanja iz Chelsea, sad nam dolazi iz Kelna![]()
ma opleti,jest truba nam igraci dolaze.istroseni nece ih niko a sad razliguElegant je napisao/la:U neku ruku se i slazem sa tobom da sada svi hite u Sarajevo jer hoce samo pare, a to ide vama na stetu jer ce doci svega i svacega i eto problema.
Nego skontaj kako je uspio iz jednog Chealsea doci u PL BiH, da je imalo "dobar" otisoa bi u sigurno jacu ligu, ali to je prvensveno do njega samog, pa menađera mu i svega ostalog.
Vrijeme ce pokazati, mozda i ja grijesim ali stojim iza svojih rijeci.
Radi se o igracu koji ima oko 120 nastupa u ligama petice,razmisli malo o tome?Elegant je napisao/la:U neku ruku se i slazem sa tobom da sada svi hite u Sarajevo jer hoce samo pare, a to ide vama na stetu jer ce doci svega i svacega i eto problema.
Nego skontaj kako je uspio iz jednog Chealsea doci u PL BiH, da je imalo "dobar" otisao bi u sigurno jacu ligu, ali to je prvensveno do njega samog, pa menađera mu i svega ostalog.
Jarnijevo je tek da se pokaze, ima odakle izabrati....U ovolikom broju igraca sigurno da moze izabrati 15 - 16 igraca koji ce nositi igru do kraja sezonerammstein je napisao/la:ljudi jel vi stvarno imate volje raspravljati sa ovakvim ljudima? Pa da dodje CR oni bi rekli "da valja nebi dosao u PL" zato se opustite i uzivajte, teren je jedino mjerilo
ps. u ovom slucaju Jarni je uradio veliki dio posla
Ma istrosen igrac bolansoe je napisao/la:Radi se o igracu koji ima oko 120 nastupa u ligama petice,razmisli malo o tome?Elegant je napisao/la:U neku ruku se i slazem sa tobom da sada svi hite u Sarajevo jer hoce samo pare, a to ide vama na stetu jer ce doci svega i svacega i eto problema.
Nego skontaj kako je uspio iz jednog Chealsea doci u PL BiH, da je imalo "dobar" otisao bi u sigurno jacu ligu, ali to je prvensveno do njega samog, pa menađera mu i svega ostalog.
Imas danas google, imas i youtube, pa lagano ukucaj pa vidi kakav je igrac, da je igrao dosta utakmica u Kelnu, ja se ne zelim raspravljati sa vama, jer kad bi doveli Ronalda manu bi mu nasli!Elegant je napisao/la:Ti ti je isto kao kad vozis novu Skodu Octaviu, a onda pređeš na Golf 2 i kazes "isti auto". Razmislim malo o kakvim je igracima rijec kad nađu angažman u PL BiH pored tolike Europe, a oko njih se dize prasina kao da su igracine tesko kalibra.Burberry46 je napisao/la:Nakon pojacanja iz Chelsea, sad nam dolazi iz Kelna![]()
ja ne mogu vjerovat, nesto se pocne pozitivno desavati u nekom klubu i odmah negativni komentari, cuj svi hite u Sarajevo jer hoce samo pare i doci ce svega i svacega haha, pa ne moze svak uzeti pare, nego samo igraci koji vrijede, a Jajalo i Delac su to sigurno, najbolje bi po tvom bilo da su ostali samo dobar klub u okvirima Premijer lige i to je to, daj smijesni ste, mozda ce prve godine i biti nekih promasaja, ali ce se vremenom ako bude sve islo po planu iskristalizirati ekipa i odraditi dobra selekcija i dovesti pojcanja vrhunska za dalje, pa i Chelsea je dovodio svasta prvih godina, a vidi ih sada..Elegant je napisao/la:U neku ruku se i slazem sa tobom da sada svi hite u Sarajevo jer hoce samo pare, a to ide vama na stetu jer ce doci svega i svacega i eto problema.
Evo odvadicu 29 nastupa u cvajti i skromnih 61 nastup u bundesligi,na to cemo jos dodat 25 nastupa u seriji a.fedeltafrotta je napisao/la:odvadite malo, ima preko 20 utakmica u cvjati, tacnije 26, ne sirite dezinformacije
ps. mislim da ima jos jednu sezonu u cvajti, to je jos nekih 20 utakmica, sto ce reci ima jednu bundesligasku sezonu, ne da mi se trazit tacan broj utakmica
Hahahahahahahahahah evo da ti olaksam trazenjefedeltafrotta je napisao/la:odvadite malo, ima preko 20 utakmica u cvjati, tacnije 26, ne sirite dezinformacije
ps. mislim da ima jos jednu sezonu u cvajti, to je jos nekih 20 utakmica, sto ce reci ima jednu bundesligasku sezonu, ne da mi se trazit tacan broj utakmica
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Bosanac1991, broj6, dark44, deda, ErosViverosViv, fera, Ferrante071, Hajdeee, Haksss, head88, Hightower, HyperOS, Kaunas, keli, Kyle88, LegendKiller, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mnon46, muhamedhulk, Napapijri, NeSamSafetee, Oerde, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, ubipara, VolimoSarajevo i 128 gostiju.