BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
HAHAHA pri transferu Judasa u buyern, BVB isplatio 3,7 mio judasu. Po ugovoru naravno.
Ovaj Fatzke je genijalan, kakve samo ugovore taj sastavlja. Da ga nema trebalo bi ga izmislit.
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... ayern.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Fatzke je genijalan, kakve samo ugovore taj sastavlja. Da ga nema trebalo bi ga izmislit.
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... ayern.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Odlicno poluvrijeme.
Ozbiljan i nabrijan pristup.
Nema zime kad su svi max koncentrisani.
Sahin pravo raspolozen za dvoboje, cak nabrijaniji od Manija. Jos samo da popravi i pasigru
Sokratis nije imao dovoljno sna zadnjih dana
Miki zabi majstorski, ali jos ima dosta fula. Bitno je da ide na bolje.
Aubame nigdje
Svidja mi se Hunt kod bremena. Jos slobodan na ljeto. Ukoliko Zeka neopali bio bi interesantna opcija za bekupa.
Ozbiljan i nabrijan pristup.
Nema zime kad su svi max koncentrisani.
Sahin pravo raspolozen za dvoboje, cak nabrijaniji od Manija. Jos samo da popravi i pasigru

Sokratis nije imao dovoljno sna zadnjih dana

Miki zabi majstorski, ali jos ima dosta fula. Bitno je da ide na bolje.
Aubame nigdje

Svidja mi se Hunt kod bremena. Jos slobodan na ljeto. Ukoliko Zeka neopali bio bi interesantna opcija za bekupa.
Vrlo dobro 1 pol.
Sviđa mi se pristup i borbenost.
Izdvojio bih Schmelzera, Reusa i Mikija kao najbolje i to ovim redom

Izdvojio bih Schmelzera, Reusa i Mikija kao najbolje i to ovim redom

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Desna strana je defanzivno kriticna...Pisczek je previse ofanzivan a Aubame nezainteresovan za defanzivu.S obzirom da je 0-2 ne bi bilo lose uvesti Greuskreutza.
Inace,pohvale za prvo poluvrijeme,samo da sve ovo ne upropaste u nastavku.
Inace,pohvale za prvo poluvrijeme,samo da sve ovo ne upropaste u nastavku.
Primjeti se koliko je Pisczek bolja opcija od Kevina.
Odlicno se oslobadja pritiska, jer je tehnicki potkovan a uz to jos i pokretan i startan.
Kod gola Mikija kako je samo protrco i zakovo bremenovu tricu (nije mogao na blok), tako da je Miki imao taj sekund dva da 'opali...
@Semir
Da, i Schmelle danas odlican.
Odlicno se oslobadja pritiska, jer je tehnicki potkovan a uz to jos i pokretan i startan.
Kod gola Mikija kako je samo protrco i zakovo bremenovu tricu (nije mogao na blok), tako da je Miki imao taj sekund dva da 'opali...
@Semir
Da, i Schmelle danas odlican.
Da je koji zajeban protivnik DA, ali bremenadnan24 je napisao/la:Desna strana je defanzivno kriticna...Pisczek je previse ofanzivan a Aubame nezainteresovan za defanzivu.S obzirom da je 0-2 ne bi bilo lose uvesti Greuskreutza.

Inace napad je najbolje odbrana. Sad gledat da zabijemo rano treci i fajrunat... onda se pred kraj mogu baciti Sar, Hofaman i Zeka da se igraju

PS: Sibera opet nema ni na vidiku

Sreca pa su se dovela pojacanja te igra izgleda mnogo bolje. Ne bi ovako bilo da igra propali Sahin,Smelcer i ostali amateri sto su igrali za Dortmund do neki dan.
3-0 (47min.)Lokos19 je napisao/la:Inace napad je najbolje odbrana. Sad gledat da zabijemo rano treci i fajrunat... onda se pred kraj mogu baciti Sar, Hofaman i Zeka da se igraju![]()

Yap, negativna, ali po zelene.adnan24 je napisao/la:,negativna sto isto vazi i za Friedricha..

Cvrsca igra no inace, domaci bez ikakvih sansi.
Tribalo bi sad odmoriti udarne igle za duple okrsaje kontra Frankfurta.
Op-op Floptarijan.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Dugo nismo stabilnije izgledali
Samo šteta za primljeni gol, ali vidi se po reakcijama igrača nakon primljenog gola da su i oni htejli da završe utakmicu s nulom, ali 'ajde dobro je i 5-1.
Odlična utakmica Mikija. Vrlo važna 2 gola za samopouzdanje. Nadam se da će i u budućnosti igrati bliže golu, jer je baš tad najopasniji. Podsjetio me na igre u Donetzku. Bravo
Sad slijedi važna tekma u kupu i naravno da očekujemo prolaz. Berlin Berlin wir fahren nach Berlin

Odlična utakmica Mikija. Vrlo važna 2 gola za samopouzdanje. Nadam se da će i u budućnosti igrati bliže golu, jer je baš tad najopasniji. Podsjetio me na igre u Donetzku. Bravo

Sad slijedi važna tekma u kupu i naravno da očekujemo prolaz. Berlin Berlin wir fahren nach Berlin

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nema sta,priznajem gresku...poslije ovakve partije i Hummelsu je mjesto ugrozenoHare_BvB je napisao/la:
Yap, negativna, ali po zelene.![]()

Napokon igra na koju smo navikli...oba beka aktivna,kontrola igre od prve minute.
Lewat,Reus i ,kako ga hare nazva, Floptarijan odlicni...
Slijedi dvomec sa Frankfurtom gdje mi je ipak vaznija tekma u Dortmundu.
Konacno i Vas krenulo...
Nadam se da ce Klopp sada sve snage usmjeriti ka ligi Prvaka, jer mislim da je LP kroz Bundesligu obezbijedjena i da je tu jedina nejasnoca hoce li zavrsiti kao drugi ili kao treci na tabeli.
PS: Kada bi se Gündogan trebao vratiti ?
Nadam se da ce Klopp sada sve snage usmjeriti ka ligi Prvaka, jer mislim da je LP kroz Bundesligu obezbijedjena i da je tu jedina nejasnoca hoce li zavrsiti kao drugi ili kao treci na tabeli.
PS: Kada bi se Gündogan trebao vratiti ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
napokon sam 'nahranio' oci igrom
od pauze svaku narednu utakmicu imamo par uigranih akcija vise za vidjet, sto ohrabruje pred ove kupove
medjutim ne treba zaboravit da smo igrali s Werderom, koji ide u isti kos sa HSV-om i Hoffom
al opet bez obzira na protivnika ja sam iskreno i ovdje ocekivao probleme, ali na svu srecu demantovali su me i na kratko me posjetili na Dortmund od prije godinu i pol
sve 5

od pauze svaku narednu utakmicu imamo par uigranih akcija vise za vidjet, sto ohrabruje pred ove kupove

medjutim ne treba zaboravit da smo igrali s Werderom, koji ide u isti kos sa HSV-om i Hoffom

al opet bez obzira na protivnika ja sam iskreno i ovdje ocekivao probleme, ali na svu srecu demantovali su me i na kratko me posjetili na Dortmund od prije godinu i pol

sve 5

- gerdmuller
- Kontakt:
Ostajem pri svome misljenju kada kazem da se ova ekipa moze bez problema nositi sa svakom ekipom na svijetu(osim Bayerna) kada su svi kompletni i zdravi.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Slazem se,ne treba se previse zanositi ali ipak je vidno da se igra mnogo bolje jer sa igrom od posljednjih mjesec-dva nema te ekipe kojoj bi dali pet komada.1909 je napisao/la: medjutim ne treba zaboravit da smo igrali s Werderom,
P.S.Ramos i dalje trpa,nevjerovatno koliko je dominantan u zraku...da ne sumnjam u njegove kvalitete kad je lopta na zemlji ,bio bi presretan da dodje na ljeto.
Eh ovo mi se vec dopada, podsjetilo me na sampionsku igru..kada smo capili dvije uzastopne titule I kup!
Vjerovao sam u Mikia, nedavno sam napisao da ce on procjepit..I hvala bogu ..Miki me uvjerava u to..bio je fenomalan danas ..kao I ostali.
Brza tecna igra..sa pasovima.kontre su..sijevale..tu smo najaci.
Sada se fino opet iskaliti na frankfurtu..proci u polufinale kupa I uzeti tu drugu poziciju koja vodi direktno u ligu sampiona!
A onda desert uzeti ruse laganini u ligi prvaka.
Vjerujem u ove momke..mogu oni to.
Steta sto doc.Klopp..nije ubacio Malog Jojica..zadnjih 15-ak minuta, jer tekma je vec bila rijesena.
Nadam se da ce to uraditi protiv frankfurta pred nasim navijacima!
Vjerovao sam u Mikia, nedavno sam napisao da ce on procjepit..I hvala bogu ..Miki me uvjerava u to..bio je fenomalan danas ..kao I ostali.
Brza tecna igra..sa pasovima.kontre su..sijevale..tu smo najaci.
Sada se fino opet iskaliti na frankfurtu..proci u polufinale kupa I uzeti tu drugu poziciju koja vodi direktno u ligu sampiona!
A onda desert uzeti ruse laganini u ligi prvaka.
Vjerujem u ove momke..mogu oni to.
Steta sto doc.Klopp..nije ubacio Malog Jojica..zadnjih 15-ak minuta, jer tekma je vec bila rijesena.
Nadam se da ce to uraditi protiv frankfurta pred nasim navijacima!
i treće vodi direktnoedobvb je napisao/la: Sada se fino opet iskaliti na frankfurtu..proci u polufinale kupa I uzeti tu drugu poziciju koja vodi direktno u ligu sampiona!
!

naravno da mogu, nadam se da sad ide samo pozitiva i da ćemo se nagledati lijepog nogometa iako je ovaj veco loša ekipa do bola i nije mjerilo, već Eintracht je ozbiljnija ekipa pa ćemo vidjetiedobvb je napisao/la:Vjerujem u ove momke..mogu oni to.
ima vremena za njega a i nekako je ljepše da debitira pred žutim zidom i svetinjomedobvb je napisao/la:Steta sto doc.Klopp..nije ubacio Malog Jojica..zadnjih 15-ak minuta, jer tekma je vec bila rijesena.
Nadam se da ce to uraditi protiv frankfurta pred nasim navijacima

Za zgmiky!!
Ok kazes da Werder..nije pravilo kvalitete..da ce mo to vidjeti protiv frankfurta..ok to stoji..ali tko je jos osim nas ili bayerna ne sjecam se natrpao Werdera nanjegovom stsdionu sa petardom.
Da su nasi bili jos sigurniji u realizaciji..Weder bi natrpali sa najmanje 8.komada.
I sada kakvo je mjerilo frankfurt..de mi pojasni to malo !!
Ok kazes da Werder..nije pravilo kvalitete..da ce mo to vidjeti protiv frankfurta..ok to stoji..ali tko je jos osim nas ili bayerna ne sjecam se natrpao Werdera nanjegovom stsdionu sa petardom.
Da su nasi bili jos sigurniji u realizaciji..Weder bi natrpali sa najmanje 8.komada.
I sada kakvo je mjerilo frankfurt..de mi pojasni to malo !!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
napokon odlična partija. šteta jedino primljenog gola. najbitnije je da smo se odvojili na 3. mjestu i da se (valjda) momčad napuni samopouzdanjem.
sad slijede 2 strašno bitna meča. proći u polufinale kupa, a onda razbiti loš niz na westfalenu bi bio neki idealni scenarij.
sad slijede 2 strašno bitna meča. proći u polufinale kupa, a onda razbiti loš niz na westfalenu bi bio neki idealni scenarij.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.