Adnan Zahirović

Virtu4l
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2014, 20:55

sajo10 je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahaha... Djesii Adoooo, sta ima u Bochumu druze haha.. Eh tugo moja, ko je imo prednost nad Besicem ovi zadnji godina... hahahahah.. Haj ti sinko nazad na Bilino Polje pa mozda nesto i odigras u Celiku.
Nemoj tako. Zahirović je dobro igrao za reprezentaciju, posebno kad se tek pojavio, dok je bio u Rusiji. Prava je šteta što mu karijera ide u ovom pravcu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Adnan Zahirović

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 07 feb 2014, 21:00

Virtu4l je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahaha... Djesii Adoooo, sta ima u Bochumu druze haha.. Eh tugo moja, ko je imo prednost nad Besicem ovi zadnji godina... hahahahah.. Haj ti sinko nazad na Bilino Polje pa mozda nesto i odigras u Celiku.
Nemoj tako. Zahirović je dobro igrao za reprezentaciju, posebno kad se tek pojavio, dok je bio u Rusiji. Prava je šteta što mu karijera ide u ovom pravcu.
Potpuno se slazem. Ono sto je igrao dobro je odigrao i stvarno steta sto se je doveo u situaciju u kakvoj je sad. Iskreno sam se nadao da ce mu Bochum biti odskocna daska za neki jaci klub ali, kako sada stvari stoje, ipak nista od toga. Samo tone dublje i dublje.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 feb 2014, 21:02

Zahirovicu je Bochum odskocna daska za povratak u Čelik ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 feb 2014, 21:08

Steta. Ne treba ga vise zvati u repku.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 feb 2014, 00:09

Zahirović propao ko žeton,još jedan na spisku za odstrijel uz Vranješa i Avdiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 feb 2014, 00:24

Vazda je ubleha bio.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 feb 2014, 00:57

gringobih je napisao/la:Ima par startova u prvom poluvremenu...

Startao je prvo po kokice a zatim start nazad...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 feb 2014, 06:40

Meni je Adnana bas zao kakvim tokom mu ide karijera, a zelim mu da bude bolje. Nije sto kazu world class, ali ja sam ipak bio zadovoljan sa njim. Koliko Dzeki i ostalima zelim sve najbolje, tako i njemu isto. Valjda ce biti bolje!?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 feb 2014, 12:23

Svi reprezentativci ostalih država se uglavnom bolje prodaju nakon nastupa sa matičnu državu, jedino naši nerijetko padnu kurrcu za uši

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 feb 2014, 12:36

Ne bi Adnan ni potpisao za Bochum da nije reprezentativac, i da nije Miske ulozio dobru rijec za njega. Dva presudna faktora, da su ga ocjenjivali po igrama (sjedenju klupe) u Nalchiku i Minsku, sigurno ga ne bi kupili. Razocarao je trenera Neuruhrera, ocekivao je puno vise od njega, cak je kako kaze on,i u treningu jako los. Mada Neuruhrer jos nece odustati od njega, ali situacija je jako losa za njega.

Problematicno je za njega da vec 3 godine on stoji u mjestu u svom razvoju. Borben jeste, ali tu prestaje sva prica. Passing-igra uzasna, pozicioniranje, ritam u igri, jednostavno je to prelose za jednog igraca, kojem su ambicije ovakve. Cak bih se usudio i reci, da je prije 2-3 godine bio bolji nego sada.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 13:42

Goalgetter je napisao/la:Cak bih se usudio i reci, da je prije 2-3 godine bio bolji nego sada.
Nemaš se tu šta usuđivati, kad je to tako. U određenim momentima je bio jedan od najboljih igrača reprezentacije i svi smo mislili da će on biti dugoročno rješenje.
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 feb 2014, 14:05

Ma treba pozvati Zahu,nema veze sto ne igra,pa moze trcati u prazno bez cilja i razloga kao i prije.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 feb 2014, 14:24

drummer je napisao/la:Ma treba pozvati Zahu,nema veze sto ne igra,pa moze trcati u prazno bez cilja i razloga kao i prije.
kad može Khedira sto on ne bi mogao

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 feb 2014, 14:40

Virtu4l je napisao/la: Nemaš se tu šta usuđivati, kad je to tako. U određenim momentima je bio jedan od najboljih igrača reprezentacije i svi smo mislili da će on biti dugoročno rješenje.
Ja i jos nekolicina u njemu nikada nismo vidjeli rjesenje, a kamoli dugorocno. Za dugorocne staze moras imati kvalitet i ne ovisiti o utakmici protiv LLL ekipa dje se igra 95 minuta na terenu protivnika.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 15:10

Duga je lista igrača u kojima nekolicina nije vidjela rješenje, pa na kraju ispade kontra. Zahirović je bio odličan u kvalifikacijama za EURO 2012 i tu mu se nema šta prigovoriti. Njegove dobre igre su se baš poklopile sa našim dobrim rezultatima u finišu kvalifikacija, koje su nam donijele meč loptu protiv Francuske. Da smo održali prednost u Parizu, Adnan bi bio jedan od najzaslužnijih što smo se plasirali na EURO.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2014, 15:13

Virtu4l je napisao/la:Duga je lista igrača u kojima nekolicina nije vidjela rješenje, pa na kraju ispade kontra. Zahirović je bio odličan u kvalifikacijama za EURO 2012 i tu mu se nema šta prigovoriti. Njegove dobre igre su se baš poklopile sa našim dobrim rezultatima u finišu kvalifikacija, koje su nam donijele meč loptu protiv Francuske. Da smo održali prednost u Parizu, Adnan bi bio jedan od najzaslužnijih što smo se plasirali na EURO.
Narod ''zaboravi''neke dobre stvari preko noci,a isto tako znaju biti zlopamtila do bola.Pa nije ni cudo sto potencionalni igraci izbjegavaju repku BIH i dan danas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 feb 2014, 15:26

Garant je izbjegavaju zbog toga sto ce navijaci nesto zaboraviti :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 feb 2014, 15:30

Ma dobro je igrao Zahirovic,u onih 5-6 utakmica nije dao ni jedan autogol,sta hocete vise.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2014, 15:37

bagrcavi je napisao/la:Garant je izbjegavaju zbog toga sto ce navijaci nesto zaboraviti :lol:
Jedna od najvećih vrlina Safeta Sušića je što ne zaboravlja igrače preko noći. Svakome se desi period loše forme.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 feb 2014, 15:39

Virtu4l je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Garant je izbjegavaju zbog toga sto ce navijaci nesto zaboraviti :lol:
Jedna od najvećih vrlina Safeta Sušića je što ne zaboravlja igrače preko noći. Svakome se desi period loše forme.
Pa ovome taj period traje 2 sezone :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.