haj za Everton i West Ham mogu nekako razumiti, al Milwal smije glavu dati ako ima i jednog navijaca...JamaL je napisao/la:A Millwall, West Ham, Everton, donekle si upravu,ali...ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jarane ne moras otvarati temu samo zato di bi bilo da si ti otvorio temu...realno na ovom podforumu samo teme timova:
Barcelona, Real Madrid, Valencia, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Bayern M, Juventus, Inter, Milan, Roma
trebaju imati svoju temu, ovo ostalo sve spojiti sa temama Liga kojima pripadaju...
ovo je greska, velika greska administracije foruma...
a Bilbao nema 2 navijaca, i jos tri simpatizera koja navijaju za neki drugi klub, a eto pomalo cijene Bilbao...nidje veze...
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
imam ja da navijam za millwall, gdje ti je glava??ZELJO DO GROBA je napisao/la: haj za Everton i West Ham mogu nekako razumiti, al Milwal smije glavu dati ako ima i jednog navijaca...

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma navijo ti ne navijo, tema ne treba da postoji,steve-o je napisao/la:imam ja da navijam za millwall, gdje ti je glava??ZELJO DO GROBA je napisao/la: haj za Everton i West Ham mogu nekako razumiti, al Milwal smije glavu dati ako ima i jednog navijaca...
a kad navijas haj mi reci koliko si ti to utakmica ovog kluba gledo....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
gledao sam moj tim uzivo dvaput, jel to dovoljno za tebe?ZELJO DO GROBA je napisao/la: ma navijo ti ne navijo, tema ne treba da postoji,
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
dva puta...steve-o je napisao/la:gledao sam moj tim uzivo dvaput, jel to dovoljno za tebe?ZELJO DO GROBA je napisao/la: ma navijo ti ne navijo, tema ne treba da postoji,
pa ja sam 50 puta gledo tim koji najvise mrzim, a ti dva puta tim koji najvise volis...hehe
ne glupiraj se, navijo ti za njih, malo je jedan forumas da bi se radi njega otvarala tema...
i to jos za tim koji igra u drugoj ili trecoj ligi...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ne znam za kog on navija, mislim na ove strane klubove...ali daj boze da i svog zelju redovno gledasteve-o je napisao/la:gledao sam moj tim uzivo dvaput, jel to dovoljno za tebe?ZELJO DO GROBA je napisao/la: ma navijo ti ne navijo, tema ne treba da postoji,

i on se kao nasao tu da pita kolko je koji pogledao utakmica...svojih omiljenih klubova.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
veze s vezom ti uopste nemas, kad ti budes isao u barcelonu gledati te "tvoje" heroje javi se, nemoze svak ko ti ici na otok preko 50 puta da gleda svoj tim idoleZELJO DO GROBA je napisao/la:dva puta...steve-o je napisao/la:gledao sam moj tim uzivo dvaput, jel to dovoljno za tebe?ZELJO DO GROBA je napisao/la: ma navijo ti ne navijo, tema ne treba da postoji,
pa ja sam 50 puta gledo tim koji najvise mrzim, a ti dva puta tim koji najvise volis...hehe
ne glupiraj se, navijo ti za njih, malo je jedan forumas da bi se radi njega otvarala tema...
i to jos za tim koji igra u drugoj ili trecoj ligi...

@armando: vidis da se lik izgubio skroz, bunca

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
dobro izvinjavam se sto pitam...
nekako mi glupo da neko navija za neki klub kojeg nikad u zivotu nije gledo..
ja npr znam imena i minimalne neke karakteristike, tipa pozicija, godine i te stvari 90 % igraca Barcelone, racunajuci prvi tim, Barcu At i Juvenile, a da li bi steveo znao nabrojati 3-4 igraca Milwala...ovo deste posto se odnosi na onu djecu od 13-16 godina...hehh..
al haj to je nebitno, da se ovdje postuju pravila foruma vjerovatno niti jede od ovih tema klubova sem onih gore sto sam nabrojo ne bi bilo...al hajd...
EDIT: mislio sam preko TV, bilo kako, nei sinimak ili nesto...
ja npr znam imena i minimalne neke karakteristike, tipa pozicija, godine i te stvari 90 % igraca Barcelone, racunajuci prvi tim, Barcu At i Juvenile, a da li bi steveo znao nabrojati 3-4 igraca Milwala...ovo deste posto se odnosi na onu djecu od 13-16 godina...hehh..
al haj to je nebitno, da se ovdje postuju pravila foruma vjerovatno niti jede od ovih tema klubova sem onih gore sto sam nabrojo ne bi bilo...al hajd...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
jok nemogu nabrojati 3-4 igraca millwallaZELJO DO GROBA je napisao/la:dobro izvinjavam se sto pitam...

ps: ja nisam mislio na TV, vec uzivo tj. ici na stadion i posmatrati svoj najdrazi tim..
M kakav Milwall covjece,scim si se ti naroko..bolje ti je da navijas za LAS PALMAS

sto je zatvorena tema O Atleticu ?
ja sam je redovno odrzavao a bilo je par ljudi koji su napisali da im je drag klub , a veci je klub od pola ovih klubova sto imaju svoje teme SRAMOTA neka shalkea koji je harao u 30-tim 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Stvarno :SCRNI_SA je napisao/la:sto je zatvorena tema O Atleticu ?ja sam je redovno odrzavao a bilo je par ljudi koji su napisali da im je drag klub , a veci je klub od pola ovih klubova sto imaju svoje teme SRAMOTA neka shalkea koji je harao u 30-tim
Stoje teme jednog Millwala i onog West Hama, koje bi Atletico da izvines p0sr0, a oni zakljucavaju te teme.. jos onda kad vidim zeme galatasaraya, schalkea...

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Lom noge mogao bi okončati Filipeovu karijeru
Obrambeni nogometaš Deportivo La Corune Luis Filipe ove sezone više sasvim sigurno neće igrati nakon što je u utakmici protiv Athletic Bilbaoa doživio težak prijelom noge, a u pitanju mu je i nastavak karijere.
24-godišnji nogometaš je prilikom postizanja gola nezgodno ostao ispod protivničkog vratara, te je doživio ozljedu sličnu onoj kakva je prije dvije godine zaprijetila karijeri Arsenalovog napadača Eduarda Da Silve.
"Felipe je doživio lom noge i dislokaciju gležnja. Ono o čemu možemo razmišljati je tek sljedeća sezona. Nismo mogli smanjiti dislokaciju od gotovo tri centimetra na stadionu, te je odmah prevezen na operaciju, jer je postojao rizik da mu noga bude amputirana." rekao je klupski liječnik Rafael Arriaza.
Očekuje se kako će Felipe zbog ozljede izvan terena biti najmanje pola godine, iako Arriaza priznaje da postoji mogućnost kako bi ovo moglo značiti i kraj njegove karijere.
"Uvijek postoji rizik da bi ga ovo moglo onemogućiti u nastavku karijere. Bilo je nogometaša čije su karijere završene zbog ovakvih ozljeda, ali bilo je i puno onih koji su nastavili igrati na istom nivou." dodao je.

Obrambeni nogometaš Deportivo La Corune Luis Filipe ove sezone više sasvim sigurno neće igrati nakon što je u utakmici protiv Athletic Bilbaoa doživio težak prijelom noge, a u pitanju mu je i nastavak karijere.
24-godišnji nogometaš je prilikom postizanja gola nezgodno ostao ispod protivničkog vratara, te je doživio ozljedu sličnu onoj kakva je prije dvije godine zaprijetila karijeri Arsenalovog napadača Eduarda Da Silve.
"Felipe je doživio lom noge i dislokaciju gležnja. Ono o čemu možemo razmišljati je tek sljedeća sezona. Nismo mogli smanjiti dislokaciju od gotovo tri centimetra na stadionu, te je odmah prevezen na operaciju, jer je postojao rizik da mu noga bude amputirana." rekao je klupski liječnik Rafael Arriaza.
Očekuje se kako će Felipe zbog ozljede izvan terena biti najmanje pola godine, iako Arriaza priznaje da postoji mogućnost kako bi ovo moglo značiti i kraj njegove karijere.
"Uvijek postoji rizik da bi ga ovo moglo onemogućiti u nastavku karijere. Bilo je nogometaša čije su karijere završene zbog ovakvih ozljeda, ali bilo je i puno onih koji su nastavili igrati na istom nivou." dodao je.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
tako mladMirza_Hordas je napisao/la:Lom noge mogao bi okončati Filipeovu karijeru![]()
![]()

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
nema Hitlera da harajuCRNI_SA je napisao/la:sto je zatvorena tema O Atleticu ?ja sam je redovno odrzavao a bilo je par ljudi koji su napisali da im je drag klub , a veci je klub od pola ovih klubova sto imaju svoje teme SRAMOTA neka shalkea koji je harao u 30-tim

fabio je napisao/la:nema Hitlera da harajuCRNI_SA je napisao/la:sto je zatvorena tema O Atleticu ?ja sam je redovno odrzavao a bilo je par ljudi koji su napisali da im je drag klub , a veci je klub od pola ovih klubova sto imaju svoje teme SRAMOTA neka shalkea koji je harao u 30-tim

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
za nekih 6 mjeseci vraca se filipe 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Víctor Fernández, novi trener betisa 

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Dje onaj sto se bori za temu Seville. Podera ih Deportivo ko nepismen diplomu.
- alan_kardec
- Kontakt:
hehehe čuj ko nepismen diplomu.
Bogme Sevilla je u krizi ko što nije bila odavno.

Bogme Sevilla je u krizi ko što nije bila odavno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.