Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
ŠSS 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Uspio sam samo vidjeti zadnjih 5 minuta poluvremena. Ode sad golove pregledati. 4:0 :O Pa nevjerovatno.
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
Nemojte se zavaravati jer ni mi nismo ekipa koja zna da ocuva rezultat.... treba sad ovo zadrzati, bez opustanjaCautinho je napisao/la:Možda bi i moglo da umjesto Arsenala igra neka druga ekipa.gio10 je napisao/la:Ima još da se igra, sve se vrlo lako može okrenuti
Ovo što pokazuju trenutno,u ovakvoj situaciji je na razini F.K. Vranja iz Donje Manjače koji igra u 5. kantonalnoj ligi.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Carragher23
- Kontakt:
kakvo prvo poluvrijeme
fantasticno kakva igra, Arsenal neprepoznatljiv sta vise reci od uzbudjenja ne mogu ni da tipkam
samo se nadam da u drugom poluvremenu nece stati i povuci rucnu jer Arsenal je svakako sposoban uvaliti 4-5 komada bilo kojoj ekipi samo nastaviti istim tempom i drugo poluvrijeme

LIVERPOOL FC
- BeyKopites
- Kontakt:
Nek se još i Suarez upiše, nije fer da ostane bez gola, opet je bio među najboljima kao i uvijek. (Uh kakva bi golčina bila da uđe ona njegova stativa
).
Haj da ne bude sve tako lijepo (nisam naviko ovako da je sve med i mlijeko
), ne mogu da vjerujem šta promašiše Sturridge
i Toure

Haj da ne bude sve tako lijepo (nisam naviko ovako da je sve med i mlijeko

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Eccedentesiast
- Kontakt:
Kakvo otvaranje utakmice, kao iz snova, ja još ne mogu vjerovati šta se desilo u prvih 20'.
Najžalije mi je što ovo nije ušlo, ali nije prevelika žalost gledajući šta je sve ušlo..
[youtube][/youtube]
Najžalije mi je što ovo nije ušlo, ali nije prevelika žalost gledajući šta je sve ušlo..

[youtube][/youtube]
Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.
Treba nam sad doci neki neutralac da nam kaze kako smo igrali dobro protiv WBA i da je bod dovoljan. Kad vidis kako mogu igrati ono je sramota kad onako odigraju.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Strasne igramo u zadnje vrijeme na Anfieldu, samo onaj kiks protiv Aston Vile se nije smjeo desit al Boze moj, imamo na kome ispravit te greske 

ZZ
AJde sad privest ovo kraju, 2 gola jos barem 

Rutinski
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Kao što sam pisao prije tekme sa WBA, ona je Liverpoolu bila važna zbog većeg cilja od te četvrte pozicije. Da su to pobijedili, moglo biti svašta, a ovako... četvrto mjesto je realnost.nerkolfc je napisao/la:Treba nam sad doci neki neutralac da nam kaze kako smo igrali dobro protiv WBA i da je bod dovoljan. Kad vidis kako mogu igrati ono je sramota kad onako odigraju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Carragher23
- Kontakt:
Dunave oj Dunave...
A ja se vec bio zabrinuo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- BeyKopites
- Kontakt:
Sterling je imao vremena da klanja nafile pa da zabije
Bravoo! Trpaj i dalje, dajte jedan Suletu da okusi i on.

Bravoo! Trpaj i dalje, dajte jedan Suletu da okusi i on.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Bayern@heart
- Kontakt:
OVO VAM NIJE HUMANO
RED TUBE NA ANFILDU
polako iapk su oni title contendeders

RED TUBE NA ANFILDU
polako iapk su oni title contendeders
- reds_forever
- Kontakt:
Jedva,al udje nekako

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Odavno najbolje krilo LiverpoolaLiverpool. YNWA je napisao/la:Sterlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 4 gosta.