FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hahahah a jarane sta imam da vas mrzim pa to ti je isto ko da navijac Reala mrzi Atletico ili navijac Barce da mrzi Espanjol vi ste mi samo simpaticni sviju mi hahhahaa cuj vas da mrzimhilmo je napisao/la:@QWERTZ
Hvala ti sto nas toliko volis, ili mrzis![]()
![]()
![]()
Da ne kaze @hordas doboj da sam po svemu pesimistican, ovaj potez uprave mi se svidja, mislim da smo dobili dobrog igraca. Steta sto je samo posudba ali nadam se da cemo na kraju sezone i otkupiti taj njegov ugovor.
Zna li neko kakav je on status imao u Njemackoj?

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Ja samo znam da smo mi djubrad, kakve smo mi komsije, uzivamo i razbacujemo se sa parama, a komsija nema sta da jede, gladan zaspi. HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA....
Zivota mi po svemu se vidi da smo gradski klub.
Pustite nek pjene i nek se šprdaju jos ovo koji dan ... Nece postojati za mjesec dana.
Pustite nek pjene i nek se šprdaju jos ovo koji dan ... Nece postojati za mjesec dana.
e to to hahaha ja mislim sad smo gotovi svi e djetam sto cu ti kopirat postove tamo pred kraj maja kad se zavrsi liga hahahha ali sta vas briga VI STE NAJVECI U DRZAVIaS_Roma je napisao/la:Zivota mi po svemu se vidi da smo gradski klub.

A sto brate pises ovoliko na ovoj temi , haj iskreno reciQWERTZ je napisao/la:e to to hahaha ja mislim sad smo gotovi svi e djetam sto cu ti kopirat postove tamo pred kraj maja kad se zavrsi liga hahahha ali sta vas briga VI STE NAJVECI U DRZAVIaS_Roma je napisao/la:Zivota mi po svemu se vidi da smo gradski klub.

Ok eto smijesan smo klub, najgori smo, najlosiji smo , pa idi onda podjebavaj tamo po temi Borca, Sirokog oni su konkuretni vama

ma brate nisam ja to rekao nista eto pogledaj to su tvoje rijeci malo zeze eto necu vise odoh poz mojim pitarima odmah mi se ljutite jbg ne valja takoaS_Roma je napisao/la:A sto brate pises ovoliko na ovoj temi , haj iskreno reciQWERTZ je napisao/la:e to to hahaha ja mislim sad smo gotovi svi e djetam sto cu ti kopirat postove tamo pred kraj maja kad se zavrsi liga hahahha ali sta vas briga VI STE NAJVECI U DRZAVIaS_Roma je napisao/la:Zivota mi po svemu se vidi da smo gradski klub.
Pustite nek pjene i nek se šprdaju jos ovo koji dan ... Nece postojati za mjesec dana.![]()
Ok eto smijesan smo klub, najgori smo, najlosiji smo , pa idi onda podjebavaj tamo po temi Borca, Sirokog oni su konkuretni vama
@as_roma
Ma pusti ga, ne moze bez nas....
Nego ja mislim da bi se ovde trebala staviti tacka na dolaske...Nece Jarniju biti ni malo lako da ovo sve ukomponuje i ustima za ovih narednih 20-tak dana.... Nek svi ostanu zdravi nek se dobro spreme pa cemo vidjeti sta ce biti. Lagano samo...
Ma pusti ga, ne moze bez nas....
Nego ja mislim da bi se ovde trebala staviti tacka na dolaske...Nece Jarniju biti ni malo lako da ovo sve ukomponuje i ustima za ovih narednih 20-tak dana.... Nek svi ostanu zdravi nek se dobro spreme pa cemo vidjeti sta ce biti. Lagano samo...
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 08 feb 2014, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Navijac sam Zelje, cisto da ne bude zabune, ali vam fkt cestitam na ovom transferu. Jbte uzeti covjeka koji je igrao Bundesligu i Seriu A a da mu nije haman 40 godina je nadstvaran uspjeh za fudbal u nasoj dimenziji. Cestitam komsije, ovdje samo kompleksas moze naci neku glupost da palamudi. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Upravo tako haveru ali ima i ovih što pjene i što im ništa jasno nije no što prije shvate manje će da boli 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
U pravu si, do mene je.maximusdecimus je napisao/la:i bas ga se sjecas iz te utakmice??voltron30 je napisao/la:Odlično pojačanje! Sjećam ga se još iz Slaven Belupa kada su pobijedili Athletic Bilbao u Koprivnici.cudno, on je vec tri godine prije te utakmice napustio HNL i Koprivnicu

- Consigliere
- Kontakt:
Jarane, kakvi su to ugovori pa biraju Sarajevo ispred Dinama? 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Došao čika Tan da dušmanima pokvari danConsigliere je napisao/la:Jarane, kakvi su to ugovori pa biraju Sarajevo ispred Dinama?

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
U saraj'vo može doći na posudbu od 6 mjeseci, u Dinamo ne može, slično ti je i sa Željom, to ti je ta razlika između nekih klubova.Consigliere je napisao/la:Jarane, kakvi su to ugovori pa biraju Sarajevo ispred Dinama?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
U Dinamo ne moze zato sto Dinamu ne trebaju na posudbi igraci iz slabijih klubova,ali u Zelju ne moze zato sto je klub bez perspektive,novca i strucnog kadra.Kad ste Radosevica ili Antolovica dovodili na posudbu onda niste bili velik klub ili?AdamSmith je napisao/la:U saraj'vo može doći na posudbu od 6 mjeseci, u Dinamo ne može, slično ti je i sa Željom, to ti je ta razlika između nekih klubova.Consigliere je napisao/la:Jarane, kakvi su to ugovori pa biraju Sarajevo ispred Dinama?
Jos jedna lijepa vijest 

Jajalo strasan igrac, dobili smo strasno pojacanje i rijesili vezni red, jos Kouadia i zavrsiti ovaj prelazni rok.Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama ekipu Leotara u narednim bi danima ponovo trebao preuzeti bivši trener ovoga tima Vladimir Gaćinović, a ekipa bi već ubrzo trebala početi sa pripremama za nastavak sezone u BH Telecom Premijer ligi.
Ti si opet šampion !
To mi radi!
haha, Ibrakovića na slici. Blista mu faca

haha, Ibrakovića na slici. Blista mu faca

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Malo je čudno to kako je klub bez ičega na tabeli ispred ''gradskog'' kluba, zar ne? Neću više komentarisati, ispast će da ''pjenim''.HzSM je napisao/la: U Dinamo ne moze zato sto Dinamu ne trebaju na posudbi igraci iz slabijih klubova,ali u Zelju ne moze zato sto je klub bez perspektive,novca i strucnog kadra.Kad ste Radosevica ili Antolovica dovodili na posudbu onda niste bili velik klub ili?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Evander, Paromlinac, skoJaa i 16 gostiju.