upravo...ja bih volio kad bi on dosao... uzimao sam ga i na master leagueCRNI_SA je napisao/la:jesus navas je igrac ko stvoren za barcu za mene jedan od najboljih na svijetu

a i pokazao je u kupu kakav je u kontrama

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
upravo...ja bih volio kad bi on dosao... uzimao sam ga i na master leagueCRNI_SA je napisao/la:jesus navas je igrac ko stvoren za barcu za mene jedan od najboljih na svijetu
kosto bi isto ko i Silva, a Silva bolji od njega, ima bolju tehniku, moze se koristiti na dvije pozicije, jedino sto je Navas brzi od njega, al to ne igra veliku ulogu...laki je napisao/la:upravo...ja bih volio kad bi on dosao... uzimao sam ga i na master leagueCRNI_SA je napisao/la:jesus navas je igrac ko stvoren za barcu za mene jedan od najboljih na svijetu![]()
a i pokazao je u kupu kakav je u kontramabrzina i tehnika
brzina je itekako važna za igru Barce...ZELJO DO GROBA je napisao/la:kosto bi isto ko i Silva, a Silva bolji od njega, ima bolju tehniku, moze se koristiti na dvije pozicije, jedino sto je Navas brzi od njega, al to ne igra veliku ulogu...laki je napisao/la:upravo...ja bih volio kad bi on dosao... uzimao sam ga i na master leagueCRNI_SA je napisao/la:jesus navas je igrac ko stvoren za barcu za mene jedan od najboljih na svijetu![]()
a i pokazao je u kupu kakav je u kontramabrzina i tehnika
pa Silva je izuzetno brz igrac...neznam u cemu je problem...ja bi radije tehnicki jace krilo nego brze...miky_hz je napisao/la:Mislim da je mislio da krilo treba da bude brzo...sto je istina,jel i Henry i Messi su zuce,a i logicno da je krilo brzo,to nekako ide samo uz sebe
Na stranu mastanja forumasa sto se tice pojacanja ali neki dan je Txiki Begiristain izjavio da Barsi trebaju 4 igraca da bi igru digla na jos veci nivo. Zamjene za: Alvesa ako se, gluho bilo, povrijedi, Henrya ako ode na kraju sezone i jos dvojica igraca. Znaci da u klubu razmisljaju o tome.Andres je napisao/la:PO malo me razocaravaju ovi "NAsi " navijaci :s pa koji vam je vise ljudi ??? NIsmo mi Real da trosimo pare od prelaznog do prelaznog !
Barceloni NE TREBA NIKO ! Na svakoj poziciji imamo dovoljan broj igraca ! Dovodjenjem zvjezda stvara se srranje kao u Realu ! Plata zvjezde neide ispod 6 miliona ! potom ti se javljaju ovi malo manje zvijezde , koje su svjesne ilki pak misle da su i oni tolike pa zele i oni tu platu od 6 miliona ! Klub ne zeli i odose te tzv. ne zvijezde , a ti igraci su uglavnom nosioci igre ili stub ekipe ! Barcina se igra ne zasniva ni na messiju ni na Ibbahimovicu i na Iniesti ! zasniva se na defanzivcima i ponajvise Toureu ili Busquetsu !
Barci je prioritet zadrzati ove igrace trenutno i uciniti ih zadovoljnima ! a Dovodjenje tih tipa igraca : Cesca , Vidica , Rafinha , Silva to su same nebuloze , ti igraci jsu odlicni , ali svakog od njih moras platiti i davati mu platu !
BACELONA NIJE REAL MADRID !!!!!!!!!
Mi imamo pregrst talenata i bez i jednog Eura njima smo konkurenti !
jedno kratko pitanje : Sta fali Pedru na Krilu ????? Sta fali Bojanu na Krilu ????? Sta fali Jeffrenu ???? Za godinu dana sva troica ce biti bolji igraci i od Silve i od Navasa i od Di Marie ! Cak mislim da ce Bojan sa pozicije spica za 2 godine ili prije izbaciti Ibrahimovica !!!
Proud to be Barcelonista !
haj desni bek i krilo nekako razumijem, a sto bolan spic...reds je napisao/la:Barci treba:
Desni bek
Lijevo i desno krilo
Jedan klasican spic napadac.
Osim Ibre nemate klasicnog spic napadaca.ZELJO DO GROBA je napisao/la:haj desni bek i krilo nekako razumijem, a sto bolan spic...
sto ce im 2 krila ?reds je napisao/la:Barci treba:
Desni bek
Lijevo i desno krilo
gledas li sevillu ?ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa Silva je bolji, dzabe Navasu sto je brzi...hehhe
Ma kakav Navas :S Covjek odigro sve utakmice za Sevillu ove sezone i zabio dva gola a igra na poziciji krila :S **** gaCRNI_SA je napisao/la:gledas li sevillu ?ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa Silva je bolji, dzabe Navasu sto je brzi...hehhejesusa navas je medju 6-7 najboljih igraca za mene pa sta je radio protiv reala marcelu se jos manta u glavi
jesus navas kosta oko 50 miliona
krlin napadac ti je krilo, a Bojanova prirodna pozicija je u centru napada, samo sto on ima predispozicije za krilo, sa njim se nesto slicno radi kao sa Henryem, klasicna ubica pa postade krilo...reds je napisao/la:Osim Ibre nemate klasicnog spic napadaca.ZELJO DO GROBA je napisao/la:haj desni bek i krilo nekako razumijem, a sto bolan spic...
Pedro je krilni napadac kao i Bojan ?
Etock podsjeca na Eta, al nema teorije da on za dvije godine bude prvotimac, nemoguce da neko kod Pepa sa 17 bude konstantno u prvom timu, na njega se moze racunati tek za 4-5 godina, a prije njega tu je Ruben Rocinha, koji ce vjerovatno za 2 sezone postati prvotimac, momak je izuzetni talenat,Furymaker je napisao/la:sto ce im 2 krila ?reds je napisao/la:Barci treba:
Desni bek
Lijevo i desno krilo
imaju pedra , bojana , jeffrena , ...
Pedro i Bojan mogu komotno u prvu ekipu , to su nebrojeno puta dokazali.
Ne treba im spic napadac , imaju Keirrison-a koji je na posudbi u Benfici , Bojana , Gaela Etocka - za kojeg vecina nije ni cula , al mladic ima 16godina i po stilu igre podsjeca na Eto'o-a , kamerunac , dosao u Barcu kada i Eto'o i on ce za godinu - dvije da se probije u prvu ekipu.
Dakle po meni im treba zamjena za Alves-a , max. 10mil , i jedan veznjak u slucaju ako bi Toure otisao ( iskreno se nadam da nece ).
A kada Henry ode trebalo bi nabaviti jedno kvalitetno krilo nesto u stilu Silve , Navasa , al to tek na ljeto .
Do kraja ovog prijelaznog roka njima je dovoljna samo zamjena za Alvesa .
gledam Sevillu kad igra protiv Barce ili reala, LP i u kupu kad imam prilike...CRNI_SA je napisao/la:gledas li sevillu ?ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa Silva je bolji, dzabe Navasu sto je brzi...hehhejesusa navas je medju 6-7 najboljih igraca za mene pa sta je radio protiv reala marcelu se jos manta u glavi
gledam Sevillu kad igra protiv Barce ili reala, LP i u kupu kad imam prilike...CRNI_SA je napisao/la:gledas li sevillu ?ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa Silva je bolji, dzabe Navasu sto je brzi...hehhejesusa navas je medju 6-7 najboljih igraca za mene pa sta je radio protiv reala marcelu se jos manta u glavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.