FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U srijedu pres konferencija na Grbavici, gdje će biti predstavljen novi direktor i igrači
Ima li sta ili je opet suplja?domorocki je napisao/la:Biće još jedan igrač danas-sutra,veoma zanimljiv
ako može i meni na pp o tome ako ko zna.. hvala unaprijedadi11 je napisao/la:Ima li sta ili je opet suplja?domorocki je napisao/la:Biće još jedan igrač danas-sutra,veoma zanimljiv
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- corleone87
- Kontakt:
Cekam @supera da potvrdi navode..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
U nedjelju sa Širokim... Ovo su pripremne utakmice u kojim je rezultat nebitan, bitno se fizički spremiti. Samo Željo ne ganja rezultat u ovim pripremnim utakmicama za razliku od ostalih. Željo zna izaći u drugom poluvremenu sa skroz drugih 11 igrača u odnosu na one koji su počeli, za razliku od drugih klubova koji mijenjaju samo par igrača. Zato Željo uvijek bude najspremnija ekipa poslije priprema i to vješto iskoristi. Ovim ne pokušavam umanjiti pobjedu Borca, svaka njima čast.
Ako se ne varam, naši će u Sarajevo poslije Istre pa ubrzo opet u Međugorje. Čini mi se da je Dino rekao da će im tada biti kontrolne utakmice pa možemo suditi poslije, mada je i tada pitanje dali im je rezultat bitan.
Ako se ne varam, naši će u Sarajevo poslije Istre pa ubrzo opet u Međugorje. Čini mi se da je Dino rekao da će im tada biti kontrolne utakmice pa možemo suditi poslije, mada je i tada pitanje dali im je rezultat bitan.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
Plavi ubilježili prvi poraz na pripremama
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-ubiljezil ... mama/7967/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-ubiljezil ... mama/7967/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Vidim da je Spahic igrao, Zar on nije otisao
Željezničar Za Život Cijeli ...
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
darkangel54 je napisao/la:Vidim da je Spahic igrao, Zar on nije otisao
Dodajmo i to kako se pripremama ponovo priključio i Amir Spahić, koji je odlučio ipak ne otići na probu u jedan ukrajinski klub. Ponudili su mu dolazak 12. februara, ali je Spahić odlučio ostati u Željezničaru.
"Neću ići. Želja mi se pokušati dogovoriti sa Amarom Osimom oko ostanka u Želji. Želim osvojiti titulu prvaka u BiH i daću sve od sebe da tako na krajju i bude. Uzostalom, već dugi niz godina sam u inostranstvu i bio bi red da malo budem i kući"
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
pa Široki ovako igra redovno prijateljske utakmice skoro sve..čak i s Dinamom nedavno je Musa u drugom uveo 7-8 ako ne i sve nove igrače...isto tako s Veležom je kombinirao i totalno izmjesao 2 poluvremena.Adviser je napisao/la:U nedjelju sa Širokim... Ovo su pripremne utakmice u kojim je rezultat nebitan, bitno se fizički spremiti. Samo Željo ne ganja rezultat u ovim pripremnim utakmicama za razliku od ostalih. Željo zna izaći u drugom poluvremenu sa skroz drugih 11 igrača u odnosu na one koji su počeli, za razliku od drugih klubova koji mijenjaju samo par igrača. Zato Željo uvijek bude najspremnija ekipa poslije priprema i to vješto iskoristi. Ovim ne pokušavam umanjiti pobjedu Borca, svaka njima čast.
ako neces u ovom periodu testirat kad ces?
rezultat totalno nebitan, osim za one klubove koji na taj nacin pune neku nadu navijačima pa kad krene prvenstvo fijasko
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- vendeta1921
- Kontakt:
UpravoKevin je napisao/la:pa Široki ovako igra redovno prijateljske utakmice skoro sve..čak i s Dinamom nedavno je Musa u drugom uveo 7-8 ako ne i sve nove igrače...isto tako s Veležom je kombinirao i totalno izmjesao 2 poluvremena.Adviser je napisao/la:U nedjelju sa Širokim... Ovo su pripremne utakmice u kojim je rezultat nebitan, bitno se fizički spremiti. Samo Željo ne ganja rezultat u ovim pripremnim utakmicama za razliku od ostalih. Željo zna izaći u drugom poluvremenu sa skroz drugih 11 igrača u odnosu na one koji su počeli, za razliku od drugih klubova koji mijenjaju samo par igrača. Zato Željo uvijek bude najspremnija ekipa poslije priprema i to vješto iskoristi. Ovim ne pokušavam umanjiti pobjedu Borca, svaka njima čast.
ako neces u ovom periodu testirat kad ces?
rezultat totalno nebitan, osim za one klubove koji na taj nacin pune neku nadu navijačima pa kad krene prvenstvo fijasko
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Danas u Sarajevu izgorio Arhiv BiH u kome je bio podatak kad su pitari zadnji put bili šampioni

-
- Kontakt:
Samo prava raja zna u čemu je trik.....sjetite se priprema posljednjih godina I pogledajte trofeje!!!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- feningitm87
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Danas u Sarajevu izgorio Arhiv BiH u kome je bio podatak kad su pitari zadnji put bili šampioni
![]()
![]()

...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
Jako smijesno i inteligentno nema sta,sta covjek od takvih drugo da ocekujefeningitm87 je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Danas u Sarajevu izgorio Arhiv BiH u kome je bio podatak kad su pitari zadnji put bili šampioni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- feningitm87
- Kontakt:
A ti si se upravo registrovao i prvi post ti je na temi najtrofejnijeg kluba u BiH.Dzoni79 je napisao/la:Jako smijesno i inteligentno nema sta,sta covjek od takvih drugo da ocekujefeningitm87 je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Danas u Sarajevu izgorio Arhiv BiH u kome je bio podatak kad su pitari zadnji put bili šampioni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije bitno kada sam se registrovao ali je bitno da sam rodjen u ovom gradu i da sam prezivio godine kada je moj grad gorio i ne pada mi na pamet da se smijem na temu ovih desavanja koja me bole kao i svakog normalnog gradjanina ovog grada
- feningitm87
- Kontakt:
I ja sam naravno protiv rusenja grada i svega sto su juce uradili oni maloljetinci, koji vjerovatno naravno ne znaju ni sto su dosli da protestuju. A ono gore naravno je bila zezancija, ne znam sto se na to palis.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, DUVNO1921, Google Adsense [Bot], Hrasno15, nindza i 74 gosta.