Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la _dreamer_ » 07 feb 2014, 12:03

BigDaddy je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la: Pa sta sto je zvijezda u NBA? Mirza je bolji suter od njega ove godine i ako se takmicenje zove sutanje u tricama, onda je smijesno da pozivaju igraca koji ni u svom timu nije najbolji suter. Sto nisu zvali PP, i on je zvijezda, cak je i bio na takmicenju u sutanju trica i pobijedio i kroz karijeru je bolji suter za tri poena od JJ. Poenta je da je odabir igraca lakrdija, ali dobro, buduci da je citava liga cirkus, ne iznenadjuje me. Samo mi je krivo sto je pozvan igrac iz Netsa, da je bio pozvan neko iz nekog drugog ima, ne bih se toliko bunio.
ti ko da od juce pratis NBA. all star takmicenja su egzibiciona sranja, cisti show program, tu nikad nisu igrali igraci s najboljim procentom suta/skoka/pasova itd vec najveca i najpoznatija imena da bi show bio veci
Ako je "jucer" godina 1995, onda da, od jucer je pratim. Ne kazem ja da ti nisi u pravu, samo konstatujem da je to debilno, valjda citas ono sto pisem ili?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 feb 2014, 12:09

Dajte ljudi dzaba se zamarate,NBA je unistena kao i evropski nogomet,sve se vrti oko para.Pa kad jedan Alan Anderson moze biti ispred Mirze,koji u evropi nije bas nesto posebno napravio,dok je Mirza prekucao evropsku kosarku.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

BigDaddy
Kontakt:

Post Postao/la BigDaddy » 07 feb 2014, 12:09

_dreamer_ je napisao/la:Ako je "jucer" godina 1995, onda da, od jucer je pratim. Ne kazem ja da ti nisi u pravu, samo konstatujem da je to debilno, valjda citas ono sto pisem ili?
ma razumijemo se. nego nocas treba natezat da mirza odigra dobro, imace vecu minutazu s obzirom da je back to back utakmica a penzioneri ce sigurno odmarat

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 07 feb 2014, 12:16

BigDaddy je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Ako je "jucer" godina 1995, onda da, od jucer je pratim. Ne kazem ja da ti nisi u pravu, samo konstatujem da je to debilno, valjda citas ono sto pisem ili?
ma razumijemo se. nego nocas treba natezat da mirza odigra dobro, imace vecu minutazu s obzirom da je back to back utakmica a penzioneri ce sigurno odmarat
jbg, niko ne prenosi a stream mi se ne ganja, pogotovo po noci...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 feb 2014, 12:23

Pa šta je čudno u tome što je JJ dobio to preostalo mjesto, to je najprecjenjeniji igrač u NBA.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 feb 2014, 12:34

Ako cemo realno bilo bi nelogicno da je Mirza dobio poziv,pa koliko god on bio dobar suter.NBA vise nije kao nekad,ali tu ima zvijezda previse da Mirza ispred njih dobije sansu.Vcrs Detroit Mirza 20+ poena :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 07 feb 2014, 12:51

Malo ne shvatam ljude ovdje, mislim i meni je bilo strasno krivo sto Mirza nije na takmicenju ali sad krivit JJ kojeg Mirza u svakom intervju pa i u nasim medijama hvalio je paradoksalno.
Mi se pravimo kao najposteniji narod pa sad kao JJ bi trebao dat Mirzi da ucestvuje, ko da bu mi to Nba dozvolila ne biraju igraci ucesnike, kad bi JJ odustao radi Mirze vjeruj te mi ljudi opet nebi Mirzu uzeli. Ne sjecam se igraca iz Evrope koji je poslje 2 godine u ligi odmah bio na 3-point contest a znamo da je bilo dobrih sutera iz Evrope koji su igrali u Nba. Mirza se mora afirmisat u ligi mora tako receno postat zanimljiv, svakako ovo mu je godina sa super prilikom da napravi neke bljeskove pokaze da nije jedno-dimenzionalan kao sto je pokazao jer nakonove godine najvjerovatnije nema Garnetta, ko zna sta ce bit sa Pierce-om tako da Mirza ce imat jos vise, prostora i odgovornosti soci ce sve na svoje ... Samo nemoj da prosipamo neke price o postenju pa JJ ima svoju karijeru i stariji je od Mirze i mislim svakako da ove godine nije dobio poziv nikad ga nebi dobio do kraja karijere.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 feb 2014, 12:53

_dreamer_ je napisao/la: Sto nisu zvali PP, i on je zvijezda, cak je i bio na takmicenju u sutanju trica i pobijedio i kroz karijeru je bolji suter za tri poena od JJ. Poenta je da je odabir igraca lakrdija, ali dobro, buduci da je citava liga cirkus, ne iznenadjuje me. Samo mi je krivo sto je pozvan igrac iz Netsa, da je bio pozvan neko iz nekog drugog ima, ne bih se toliko bunio.
Dobro sad.. PP ne moze primirisati Joe-u u tricama realno. Jeste u slabijoj formi, niti opravdavam ovaj danasnji NBA, ali Joe je prvi izbor kojem bih dao odlucujuci sut (i vjerovatno je u top 5 clutch igraca u cijeloj ligi), u kakvoj god da je formi.

Druga stvar, vjerovatno je i da Mirzu ovo nije dotaklo, on neka trenira i igra, a sutiranje trica neka saceka dogodine. Taman neka napuni baterije sa porodicom i odmori malo od kosarke kada bude allstar vikend.
Sport je lijek za tijelo i duh.

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 07 feb 2014, 14:22

Mirza Teletovic ‏@Teletovic33 2 Std.

@TheJoeJohnson7 will become the 3rd Nets' player to participate in the 3pt contest... Good luck my friend... @BrooklynNets

svaka cast Mirza!!!

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 07 feb 2014, 14:29

Ne treba da čudi izostanak Mirze sa ovog takmičenja jer dovoljno je vidjeti Afala ispred jednog Kajla Korvera i sve će vam biti jasno :lol:

svejedno77
Kontakt:

Post Postao/la svejedno77 » 07 feb 2014, 14:41

Korver je otkazao.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 feb 2014, 19:08

Kakav je kralj Kirilenko 8-) 8-) 8-)

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rodjenivelez
Kontakt:

Post Postao/la rodjenivelez » 07 feb 2014, 19:48

Ipak treba biti realan JJ je igracina ( kojeg ja bas nesto i ne volim ).
A ja sam sretan sto je Mirza bio uopste u kombinacijama za taj show-u.
Kad se pogladaju sutevi koje JJ uzme, fakat tu ima mnogo promsaja, no isto tako ako gledamo utakmicu vidjet cemo da JJ nemoze disatii da veliki broj suteva je preko najboljih odbrambenih igraca.
Tako da Mirza glavu gore, veceras je Detroit za koji ga veze i najgora utakmica u NBA ligi, ali i prosla koja je bila fenomenalna.....

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 07 feb 2014, 20:24

edohz je napisao/la:Ne treba da čudi izostanak Mirze sa ovog takmičenja jer dovoljno je vidjeti Afala ispred jednog Kajla Korvera i sve će vam biti jasno :lol:
Takav igrac ne postoji. Valjda mislis na Arrona Afflala koji je jedan od vecih kandidata za MIPa, koji ima procenat trice na .427 i koji je svakako sposoban i da uzme isti. Ako mislis na tog igraca dosta ga podcjenjujes a Korver je svojevoljno odbio sudjelovati na tom takmicenju FYI.
Unico amore sei!
❤️🖤

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 07 feb 2014, 20:38

Kevin Garnett will not play tonight.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 07 feb 2014, 22:11

Prenosi li neka tv u evropi ovu tekmu?

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 07 feb 2014, 22:22

Neka ih ove godine, nek ubacuju koga hoce. Al sljedece sezone mi uzimamo stvar u svoje ruke i Mirza nece biti na takmicenju u tricama, vec na utakmici izmedju Istoka i Zapada ;) :D

Sinoc opet malo losija partija, ali je onim zakucavanjem na kraju malo popravio utisak. Cuvali su ga izvanredno i jako tesko je dolazio u situaciju da sutira. Veceras aBd protiv Detroita i nadam se da moze barem do 15 poena.

MT33GZ
Kontakt:

Post Postao/la MT33GZ » 07 feb 2014, 23:06

Ko sve veceras ne igra za Bruklin?

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 feb 2014, 23:09

MT33GZ je napisao/la:Ko sve veceras ne igra za Bruklin?
Lopez i KG

Adnanix
Kontakt:

Post Postao/la Adnanix » 07 feb 2014, 23:45

Kad je tekma veceras ?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.