Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- rodjenivelez
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Solidan Mirzoni, dobre kretnje , nekako izgleda rasspolozen i pun samopouzdanja, proradice u drugom i sut siguran sam, samo da provede koju minutu s Deronom na terenu kad je protok lopte dobar.
istinu zboris sinkoLloriS je napisao/la:Nerko jasam mislio da nama bosancima malo treba da budemo sretni a bgm 20p Mirze je nesto sto bi trebalo da nas usreci, nema veze ko je protivnik velika je stvar 20 zabiti

Mene je usreciloLloriS je napisao/la:Nerko jasam mislio da nama bosancima malo treba da budemo sretni a bgm 20p Mirze je nesto sto bi trebalo da nas usreci, nema veze ko je protivnik velika je stvar 20 zabiti

Mi pravimo haos oko toga jel bu sut bio 1-4 ili 1-6.. Pa jedan Kevin Durent ima sut 12-26 i na kraju extra odigrao.Opterecuje te se glupostima,vazno je da Mirza igra,a aBd u 2 poluvremenu ce da pokaze koliki je majstor!
za 3-p: 45.5%-16.7% u korist SA.
popravljaj ovo Mirza pod hitno

-
- Kontakt:
Još malo i otac će mi u željezaru na posao, ako me zatekne za računarom...neće biti lijepo... 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahahahahhaahah, pravi se da spavas na stoluBlaBlaTron je napisao/la:Još malo i otac će mi u željezaru na posao, ako me zatekne za računarom...neće biti lijepo...

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
¸Sarajlijc@ je napisao/la:Hahahahahahahhaahah, pravi se da spavas na stoluBlaBlaTron je napisao/la:Još malo i otac će mi u željezaru na posao, ako me zatekne za računarom...neće biti lijepo...
Probao sam to jednom, i morao sam ići u željezaru, nije lijepo

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa lezi onda covjece

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
ajdeeeee
ovo je katastrofa,citavu 3/4 da ga ne ubaci..To samo moze smrad kao sto je ovaj Kid. 

šta ti je jarane? čuj smrad, Kidd mu je dao šansu i on ima svoje sigurne minute, a noćas ga nije išlo u 1 pol, a počet' će sad 4/4 .. i u proteklim tekmama kad je imao loš šut, igrao je svoje minute, a npr. Avery ili PJ bi ga zakovali za klupu
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
upravoChinaglia je napisao/la:šta ti je jarane? čuj smrad, Kidd mu je dao šansu i on ima svoje sigurne minute, a noćas ga nije išlo u 1 pol, a počet' će sad 4/4 .. i u proteklim tekmama kad je imao loš šut, igrao je svoje minute, a npr. Avery ili PJ bi ga zakovali za klupu
1-7 šteta za ove brojeve, ali overal igra mu je dobra.
6 skokova nije lose, al 1/7..to ne valja nikako
Mirza igra soldinu odbranu I ima 6 skokova .Sve se gleda u ovoj ligi ne samo poeni .Evans je u ligi 11 godina zbog nekih stvari .Ja mislim da Mirza jos nije imao dobru utakmicu protiv Spursa milism sto se poena tice!
Ja mislim da je to,to veceras.Sad ce ovaj vratit pocetku petorku bez obzira sto ovi sad igraju dobro
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Kontakt:
A ja Garneta što sjeba zadnja tri napada cccc...
košarka nije timska igra xD
fin dunk
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.