Nek si mu rek'o, sad će to on fino sve da pročita.VGS je napisao/la:Bacas Mirza cigle opasno
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Consigliere
- Kontakt:
No Deron, no balls
Odoh spit...

Odoh spit...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Wow. Just wow.VGS je napisao/la:Bacas Mirza cigle opasno

Pojam pojedinca ovcama problem.
Kad opuca 6 puta na kos covjece?Ja kad gledam nista nevidim tek na box score vidim da je 1 od 6.
1-6 na NBA str
ja sam vidio 4 suta, prvi koji je ubo nakon ofanzivnog, maseni duga dvica, jedan ulaz i jedna trica

Covjek preko ruke sutao svaku. Paze ga dobro, igrac uvijek blizu njega. Splitter je to fino objasnio suigracima ..
2 promašaja su uračunata prilikom skoka ono kad samo dodirne loptu. Tako da je realno 1 od 4.
Primjetio sam da kako igra u rotaciji sve manje raje na temi za vrijeme utakmice.
Jel ubo sta mirza
u drugom ce da izdominira
Ajd majke ti, ionako kad ti ne gledas Mirze proradiConsigliere je napisao/la:No Deron, no balls![]()
Odoh spit...

Livingston zamalo poginu na polaganju !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Voli raja doći nakon 34 poena u jednoj utakmici i onda sljedecu kad ne ide nema ih opet dok ne procitaju da je opet odigrao dobro.BosnaSTL je napisao/la:Primjetio sam da kako igra u rotaciji sve manje raje na temi za vrijeme utakmice.
Super, to mi je i bio ciljL'Avvocato je napisao/la:Nek si mu rek'o, sad će to on fino sve da pročita.VGS je napisao/la:Bacas Mirza cigle opasno
Odigrao je proslu dobro 20p gdje su ljudi ??nerkolfc je napisao/la:Voli raja doći nakon 34 poena u jednoj utakmici i onda sljedecu kad ne ide nema ih opet dok ne procitaju da je opet odigrao dobro.BosnaSTL je napisao/la:Primjetio sam da kako igra u rotaciji sve manje raje na temi za vrijeme utakmice.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Valjda ce u drugom procepit..nek da 10-ak bicemo zadovoljni
Netsi nikakvi a imaju prednost na poluvremenu
da nije c tim od SA ovaj rezultat bi bio cudo. procenat suta 38%

20 protiv Phile, nista posebnoLloriS je napisao/la:Odigrao je proslu dobro 20p gdje su ljudi ??nerkolfc je napisao/la:Voli raja doći nakon 34 poena u jednoj utakmici i onda sljedecu kad ne ide nema ih opet dok ne procitaju da je opet odigrao dobro.BosnaSTL je napisao/la:Primjetio sam da kako igra u rotaciji sve manje raje na temi za vrijeme utakmice.

neka u 2 pol odigra bitnu rolu koja će biti ključna u nadam se pobjedi Nesta i ja zadovoljan 

Nerko jasam mislio da nama bosancima malo treba da budemo sretni a bgm 20p Mirze je nesto sto bi trebalo da nas usreci, nema veze ko je protivnik velika je stvar 20 zabiti 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.