NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dalje vnago od svetinje. Velezov dres ide samo na cisto tijelo
Odlican napadac koji lahko postize golove,bit ce vehliko pojacanje za vas!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dalje vnago od svetinje. Velezov dres ide samo na cisto tijelo
Hvalha thi dhruzhe ahli nahs nhe zahnimha. hhhhhhhhhhhsaskograd je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dalje vnago od svetinje. Velezov dres ide samo na cisto tijelo
Odlican napadac koji lahko postize golove,bit ce vehliko pojacanje za vas!
Vec je igrao kod nas. Pet sest utakmica. Pa razgulio u Rudar iz Prijedora.Kadet91 je napisao/la:Sto ne dovedu Harisa Handzica? dobar pravo napadac, evo izgleda hoce ga Borac
saskograd je napisao/la:Zelimir Terkes bivsi igrac Zrinjskog!
Pamtim ga kao odlicna napadaca,sada je vec u godinama ali bi vam mogao pomoci!
Ko je taj?AlemC85 je napisao/la:treba rehabilitovati Milidraga Hodžića. Kažu da je bio dobar napadač.
igrao je u generaciji BMW-a. bio je rezerva prvo Dušku, pa kasnije Vahi. Pitaj pastrmku, on se sjeća ovih igrača.Kadet91 je napisao/la:Ko je taj?AlemC85 je napisao/la:treba rehabilitovati Milidraga Hodžića. Kažu da je bio dobar napadač.
znači muštuluk...tekija je napisao/la:nisam ni ja za to da se dovode bivši igrači susjeda ali očito naša uprava misli drugačije...
dugo sam se mislio da li da vam napišem,ali spremaju se velike stvari za naš Velež na kraju ove sezone,nevezano za moguću Evropu
Gdje se Hodze sjeti moj AlemeKadet91 je napisao/la:Ko je taj?AlemC85 je napisao/la:treba rehabilitovati Milidraga Hodžića. Kažu da je bio dobar napadač.
pa i takav Hodža je Ronaldo za današnje igrače, ako ćemo realno pričati.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gdje se Hodze sjeti moj AlemeKadet91 je napisao/la:Ko je taj?AlemC85 je napisao/la:treba rehabilitovati Milidraga Hodžića. Kažu da je bio dobar napadač.dobar napadac bio ali igrao u rodjenim u krivo vrijeme. Da je rehabilitovat Hodzu sada bio bi prvi strijelac lige i to bi bjezao 10 golova ali samo glavom
![]()
je li vezano za Velez ili za stadion,cuo sam neke price vezano za radove na stadionu(ali neprovjerene zato necu nista ni da pisem)tekija je napisao/la:nisam ni ja za to da se dovode bivši igrači susjeda ali očito naša uprava misli drugačije...
dugo sam se mislio da li da vam napišem,ali spremaju se velike stvari za naš Velež na kraju ove sezone,nevezano za moguću Evropu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.