FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 06 feb 2014, 21:23

plavetniloo je napisao/la: Ne želim to da radim, tupko.
Može li neki Moderator da isprati ovog momka do "Banovića"

Vrijeđanje:
Na našem forumu nije dozvoljeno:

1. Psovke i bilo kakvo vrijeđanje članova foruma
Hvala Unaprijed
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 feb 2014, 21:29

Nešto smo se ušutili nakon ovog današnjeg poraza.. ;) Ili ste na protestima :D

Poraz me, a vjerujem ni vas, ne zabrinjava ni malo ;) Koliko vidim Jarni je rotirao skoro sve igrače, samo nek nađe kvalitetnih 11 koji će nas obradovati u Zenici.

A taj neki "afrikanac", ne bih ga kometarisao, pošto bi 99% bio negativan komentar ne bih da narušavam atmosferu :mrgreen: DA vidimo da li će šta biti od tog dolaska i kako će se pokazati.

P.S. Ukoliko neko planira sutra izaći da podrži proteste ni pod razno nek ne nosi šal ili bilo koju drugu oznaku kluba ili navijačke grupe, jer bi svi jedva dočekali da nas ocrne i u negativnom svjetlu prikažu :!: :!: :!:

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 06 feb 2014, 21:49

Ovi su jaci od Partizana, tako da je dobro. :)
Ne bi bas rekao da su jaci od Partizana,evo igrali su i sa Jagodinom,prebila ih Jagodina...
http://www.fkjagodina.org.rs/en/8799/fu ... -antaliji/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 feb 2014, 21:50

Papalukas je napisao/la:
Ovi su jaci od Partizana, tako da je dobro. :)
Ne bi bas rekao da su jaci od Partizana,evo igrali su i sa Jagodinom,prebila ih Jagodina...
http://www.fkjagodina.org.rs/en/8799/fu ... -antaliji/" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosle godine dobili Partizan 3:1, sigurno je koreanska liga jaca od srpske.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 feb 2014, 21:57

Cuj 65 kila ovaj rodjo iz Obale ima :mrgreen: ako nista imat cemo dobru zahebanciju hebajiga ga :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 06 feb 2014, 22:01

Prosle godine dobili Partizan 3:1, sigurno je koreanska liga jaca od srpske.
A ne znam bas,mozda liga ko liga al Partizan odskace od Srbijanske lige,aa ti rezultati prijateljskih nista ne znace,eto Jagodina ih je nadigrala sad bi to trebalo znaciti da je Jagodina bolja od Partizana.
A i po transfermarketu PArtizan vise vrijedi ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 feb 2014, 22:06

Tino Sušić: Navijač sam Sarajeva, volio bih igrati u bordo dresu 8-) polahko i mi dolazimo na svoje.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 feb 2014, 22:16

Ovoga naseg su ovamo doveli isti ovi ljudi sto su Hajduku Kouassi-a doveli ,gledam sad od ovog klip isto skako po ovim njihovim njivama :arrow:
[youtube][/youtube]
A evo danas se vec neki milioni spominju transferi klici palci ,ko zna mozda ovo i dobro ispadne. Inspirisan ovom pricom i mi bi trebali ovo pozitivno gledati i nadati se slicnom scenariju :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 feb 2014, 22:36

Preuzeto sa druge teme....

Evo mogućeg belaja, ako Trebinjci istupe...
"Ukoliko Leotar ne nastavi takmičenje, svi dosadašnji rezultati njihovih utakmica biće izbrisani. Ako Trebinjci uđu u proljetni dio prvenstva, odnosno odigraju najmanje dvije utakmice, 20. i 21. kolo, pa nakon toga odluče da odustanu, odigrani mečevi biće registrovani postignutim rezultatima, dok će preostali biti registrovani službenim rezultatom 3:0 u korist protivnika", naglasio je Milorad Lale.

Pomalo je nelogično da se drugim dijelom prvenstva smatraju mečevi od 20. do 30. kola, iako su tokom jeseni odigrana četiri kola proljetnog dijela sezone.

"To je odluka Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH, koja je donesena prije početka sezone. U Propozicijama FS BiH jasno je napisano da se prvenstvo sastoji od dva dijela, jesenjeg i proljetnog. IO odlučuje koliko će jedan, a koliko drugi dio prvenstva imati kola. Moglo se desiti da prvi dio sezone ima i 28, a drugi svega dva kola. Dakle, sve zavisi od odluke IO", istakao je u razgovoru za MONDO predsjednik Takmičarske komisije FS BiH Milorad Lale.

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 06 feb 2014, 22:48

[youtube][/youtube]
Trava ,definitivno najači , ako nastavi ovako bit će HIT proljeća definitivno ... ja sam zadovoljan igrom našom ,a penal mi je nerealan ...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 feb 2014, 22:54

gledajuci ovaj klip imali smo par fini situacija ,penal :roll: a kod drugog gruba greska igraca s brojem 5 mislim da je Baric , a nista idemo dalje protiv partizana ce mo vidjet pravu sliku

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 feb 2014, 22:57

Ja ne mogu prepoznati Sarajevo. Pa ova igra je brza najmanje 100% u odnosu na proljece. Igra sa puno trke i tecnih dodavanja, plus individualni potezi Trave, Stojceva, Bilbije...
Golovi me puno i ne interesuju, nisu neke katastrofalne greske, a imali smo fine sanse za postizanje. Jedva cekam utakmicu protiv Partizana, nadam se bez Osmanage.
#divovi

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 feb 2014, 23:00

Super :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 feb 2014, 23:00

Ako se obistini ovo oko Trebinjaca i ako ne nastave proljetni dio prvenstva....Evo kako bi izgledala tabela na početku proljetnog dijela:

1. FK Ž ----- 35 bodova
2 NK ŠB ---- 31 bod
3. HŠK Z --- 31 bod
4. FK B ---- 31 bod
5. FK Sarajevo --- 30 bodova
6. FK O -----26 bodova
(vjerovatno nisam pogriješio u oduzimanju, halalite ako jesam)

Ovo je već zabrinjavajuće. :o :o :o :o :o :o

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 06 feb 2014, 23:01

Valjda neće odustati ,..
Zadnja izmjena: HZSA1991, dana/u 06 feb 2014, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 feb 2014, 23:01

moustapha je napisao/la:Ja ne mogu prepoznati Sarajevo. Pa ova igra je brza najmanje 100% u odnosu na proljece. Igra sa puno trke i tecnih dodavanja, plus individualni potezi Trave, Stojceva, Bilbije...
Golovi me puno i ne interesuju, nisu neke katastrofalne greske, a imali smo fine sanse za postizanje. Jedva cekam utakmicu protiv Partizana, nadam se bez Osmanage.
Ma vidi se da Jarni gaji ovaj moderniji, brzi fudbal, orijentisan preko krila. I ne samo Osmanagica, nego svakog igraca koji igra naprijed a voli da pegla loptu (jedino moze Trava jer momak zna da je pegla kako prilici)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 feb 2014, 23:02

hilmo je napisao/la:Ako se obistini ovo oko Trebinjaca i ako ne nastave proljetni dio prvenstva....Evo kako bi izgledala tabela na početku proljetnog dijela:

1. FK Ž ----- 35 bodova
2 NK ŠB ---- 31 bod
3. HŠK Z --- 31 bod
4. FK B ---- 31 bod
5. FK Sarajevo --- 30 bodova
6. FK O -----26 bodova
(vjerovatno nisam pogriješio u oduzimanju, halalite ako jesam)

Ovo je već zabrinjavajuće. :o :o :o :o :o :o
Nemoj se sekirat, raspadnuti Leotar bi redom uzimale sve ekipe i sve ce to doci na isto.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 06 feb 2014, 23:30

.
Zadnja izmjena: cobefks, dana/u 06 feb 2014, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 feb 2014, 23:39

drug nije fino otkrivati identit nekog s foruma protiv njegove volje, i da jeste i da nije rukfas ;) bolje ukloni to...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 06 feb 2014, 23:43

:lol: :lol: a onda je hose armando skontao da je sam sebi majka :!: :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lecler i 70 gostiju.