Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nick
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la nick » 25 jan 2010, 16:38

mislim da treba prvo dati sansu nasim igracima mislim da se moz izabrati par dobrih igraca...torlak iz sarajeva po meni pravo obar igrac,cocalic isto vjerovatno ih ima jos...onda tog malog hrustica ili kako vec siguran sam da mozemo naci par dobrih rezervi al hajde
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 jan 2010, 16:41

nick je napisao/la:mislim da treba prvo dati sansu nasim igracima mislim da se moz izabrati par dobrih igraca...torlak iz sarajeva po meni pravo obar igrac,cocalic isto vjerovatno ih ima jos...onda tog malog hrustica ili kako vec siguran sam da mozemo naci par dobrih rezervi al hajde
o tome i ja pricam. sto se tice cocalica, treba vidjeti kako ce se on uklopiti tamo u grckoj, dok je igro u zelji bio je i mozda naj stoper PL, postoji sansa da i nesto bude od tog momka!

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 25 jan 2010, 16:42

omerbavarac je napisao/la:
sahbaz2509 je napisao/la:[
Hajde ti bavarac popusti malo , ti bi jahica gurao i u napad.Znam ja da jahic moze sve igrati a ko ce nam biti desni bek ako bi jahica stavio medju stopere?Mozda Dzemo jel , e pa ako je tebi Dzemo bolje rjesenje od Jahica na desnom beku onda neznam sta da ti kazem.I ako nije od turaka dosad dobio poziv ne znaci da je los, siguran sam sto kaze neko ako je bar od pandze bolji onda zasluzuje da dobije poziv.Nek se pokaze pa cemo vidjeti, al ne treba unaprijed govoriti sta ce nam, cekajte prvo viditge kakav je pa onda lupajte sta zelite.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 25 jan 2010, 16:43

steve-o je napisao/la:
nick je napisao/la:mislim da treba prvo dati sansu nasim igracima mislim da se moz izabrati par dobrih igraca...torlak iz sarajeva po meni pravo obar igrac,cocalic isto vjerovatno ih ima jos...onda tog malog hrustica ili kako vec siguran sam da mozemo naci par dobrih rezervi al hajde
o tome i ja pricam. sto se tice cocalica, treba vidjeti kako ce se on uklopiti tamo u grckoj, dok je igro u zelji bio je i mozda naj stoper PL, postoji sansa da i nesto bude od tog momka!
izabrao je klub po mjeri,ja se nadam da ce pokazati svoj talenat koji ima sigurno,sve najbolje mu zelim i reprezentativni dres jer nadarevic i spahic imaju blizu 30,godinu ili dvije manje,tako da treba misliti i na buducnost.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jan 2010, 16:45

@Scorpion i sahbaz: Pomalo ba momci. :D :D Rekao sam samo da moze igrati tu poziciju, nisam rekao da ce igrati. Stame odmah napadate??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jos vam jednom ponavljam, nisam protiv Turcina, uostalom vidjecemo ako dodje kakav je.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 25 jan 2010, 16:49

Neka Susic pozove Jasmina Sudica iz Svedske koji isto igra stopera.

1.88m visok talent a samo 19 godina i Sudic je barem Bosanac.

Selektor Susic neka da sansu Sudicu barem na jednom okupljavanju i treningu a ne da ganja stopere po turskim brdima.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 jan 2010, 16:49

steve-o je napisao/la:
ma vjerovatno ih ima jos slicnog kalibra samo niko ne obraca paznju svi kazu kakva nasa liga,torlaka sam gledo u evropskim utakmicama momak odlicno odradio poso (navijam za zelju :) )
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 25 jan 2010, 16:51

Mozda je turcin dobar,sta znate ljudi,nek se proba.I ja bih radije da vidim nekog naseg tipa Cocalica ili Torlaka.
12.9.2009.

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 25 jan 2010, 17:57

Pauk je napisao/la:Neka Susic pozove Jasmina Sudica iz Svedske koji isto igra stopera.

Selektor Susic neka da sansu Sudicu barem na jednom okupljavanju i treningu a ne da ganja stopere po turskim brdima.
Je li ti ne znas citati ili imas neke svoje definicije? Po hiljaditi put: Taj momak iz Turske ima bosnjacko porijeklo, dakle turski je drzavljanin bosnjackog porijekla. Isto poput tog tvog Sudica, koji je vjerovatno svedski drzavljanin. Je li ti sada ista jasnije?
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 jan 2010, 19:18

Megaloman je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Neka Susic pozove Jasmina Sudica iz Svedske koji isto igra stopera.

Je li ti ne znas citati ili imas neke svoje definicije? Po hiljaditi put: Taj momak iz Turske ima bosnjacko porijeklo, dakle turski je drzavljanin bosnjackog porijekla. Isto poput tog tvog Sudica, koji je vjerovatno svedski drzavljanin. Je li ti sada ista jasnije?
Ediz Bahtiyaroğlu bosanac k'o sto je Eduardo Da Silva Hrvat...
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2010, 20:18

Nigdje veze :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 25 jan 2010, 20:30

RiNo je napisao/la:
Megaloman je napisao/la:

Vjerovatno se nekad prezivao Bahtijar ili Bahtijarevic....standardno kod Turaka moras dodati ono ..oglu.....tj moras imati tursko prezime da bi dobio drzavljanstvo...

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 25 jan 2010, 20:40

RiNo je napisao/la:
Megaloman je napisao/la:

Znas li ko su Mirsad Turkcan, Demir Kaan, Asim Pars...?

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 25 jan 2010, 20:41

A de mi navedite jedan razlog zbog kojeg daj turcin bosnjackih korijena nebi dobio priliku igrati za BiH,ako vec ima volju...Kad su se isprobavali raznorazni Jolici,Jakirevici samo da bi se preko repke prodali,pa dajte da probamo i tog momka,koji prema informacijama slovi za jednog od boljih stopera u turskoj...Shvatite da nista ne gubimo ako ga provjerimo,samo mozemo biti na dobitku,a shvatite i to da mi nismo ni Brazil,ni Spanija(iako nam je Ćiro to pokusao utufiti u glavu)pa da se mozemo tako ponasati"ovaj nam treba,ovaj ne treba"...A ako taj turcin ne zadovolji kriterije nase struke i nas samih,pa dragi Bahtijaroglu moj,nazad u Turkey...Razmislite malo,i nemojte samo opet o patriotizmu
Rotor Volgograd...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 25 jan 2010, 20:46

demir44 je napisao/la:A de mi navedite jedan razlog zbog kojeg daj turcin bosnjackih korijena nebi dobio priliku igrati za BiH,ako vec ima volju...Kad su se isprobavali raznorazni Jolici,Jakirevici samo da bi se preko repke prodali,pa dajte da probamo i tog momka,koji prema informacijama slovi za jednog od boljih stopera u turskoj...Shvatite da nista ne gubimo ako ga provjerimo,samo mozemo biti na dobitku,a shvatite i to da mi nismo ni Brazil,ni Spanija(iako nam je Ćiro to pokusao utufiti u glavu)pa da se mozemo tako ponasati"ovaj nam treba,ovaj ne treba"...A ako taj turcin ne zadovolji kriterije nase struke i nas samih,pa dragi Bahtijaroglu moj,nazad u Turkey...Razmislite malo,i nemojte samo opet o patriotizmu
mam nek igra Eskim, samo da valja.......

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 25 jan 2010, 21:22

Ediz Bahtiyaroglu
Height: 1,90
Foot: both
Position: Defense
Club : MKE Ankaragücü
Market value: 1.200.000 €
International caps: 9 Matches for Türkei U21 Türkei U21

Evo je igrao za mladu repku turske...Nadam se da ce htjeti igrati za nas jer nam uvjek treba sirina,kako u odbrani tako i u ostalim dijelovima terena

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 25 jan 2010, 21:50

Nismo jos culi Tarikovo misljenje sta on misli dali je ovaj Turko patriota da bi mogao igrati za Bosnu.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 jan 2010, 21:54

A cuj, "cinjenica je da Turko nije patriota, tako mozemo odma zakljuciti misljenje Tareta :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 25 jan 2010, 22:15

ma on je uvjek protiv onog sto vecina misli,tako da zna se unaprijed sta ce on reci...Al ipak bi volio cuti jos par činjenica :D :) ;) :lol: :mrgreen: :oops:
Rotor Volgograd...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 jan 2010, 22:21

Tarik razmislja sta bi napisao ,je li patriota ili nije pitanje je sad¨¨

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, tutankamon1905 i 25 gostiju.