Inače, mali Meyer iz Schalkea ima za ljeto klauzulu od cirka 25m i u mašti mi se zakotrljala ideja o njegovoj kupovini. Mašta radi svašta.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Brat Hummels...jedan od rijetkih koji je skont'o poentu Borusije i uopsteno karijere jednog fudbalera.Blaszczykowski je napisao/la:
Btw, imaš fin potpis Adnane. Tek ga skužih.
Za nas trenutno niko nije mlohav i bezopasan, nismo odigrali utakmicu bez primljenog gola od 9. kola BL.Blaszczykowski je napisao/la:Morat će Sokrat na teren. Ma koliko Werder bio mlohav i bezopasan, Spariti u obrani Bendera sa Sarrom ili Friedrichom garantira kaos.
Btw, imaš fin potpis Adnane. Tek ga skužih.
Krivo. Falili su Subotić, Kuba, Manni, Hummels, Kehl i Schmelle. Ali slažem se da je ova sezona puno gora.opel je napisao/la:Povrede u ovoj sezoni su bez komentara, ali tek sad vidimo koliko smo imali sreće prošle godine u smislu da ih nismo imali, u LP smo sve važnije utakmice igrali u punom sastavu izuzev Gecea u drugoj utakmici polufinala i u finalu. .
Ja rekoh sve važnije utakmice lani u LP, ali nema veze, poenta priče je bila šta dalje i ubuduće, a ne ispravljanje nebitnih konstatacija.Blaszczykowski je napisao/la:Ne znam zašto Klopp ne proba sa Kehlom nazad (nekada je i igrao libera), a Mannija ostavi u vezi pošto je brži i agilniji.
Krivo. Falili su Subotić, Kuba, Manni, Hummels, Kehl i Schmelle. Ali slažem se da je ova sezona puno gora.opel je napisao/la:Povrede u ovoj sezoni su bez komentara, ali tek sad vidimo koliko smo imali sreće prošle godine u smislu da ih nismo imali, u LP smo sve važnije utakmice igrali u punom sastavu izuzev Gecea u drugoj utakmici polufinala i u finalu. .
Ako vec hoce da ostavi Bendera u vezi onda bolje nek' igra Sarr.Kehl je veliki rizik s loptom u nogama a i poprilicno je spor.Bolje da grijesi Sarr,bar ce nesto nauciti...Blaszczykowski je napisao/la:Ne znam zašto Klopp ne proba sa Kehlom nazad (nekada je i igrao libera), a Mannija ostavi u vezi pošto je brži i agilniji.
BREAKING: Borussia Dortmund wird Adrian Ramos als Robert Lewandowski Ersatz im Sommer verpflichten. Hertha BSC und der BVB haben sich bereits auf eine Ablöse in Höhe von 10 Millionen € geeinigt. Der Transfer ist beschlosse Sache ! [Sky Italia]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.