Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la zizu1991 » 06 feb 2014, 12:00

Ova momčina Puljić se čini interesantnim. Otkako je došao iz Zg, odmah se privikao, igra čas desno, čas štopera, moglo bi se na njega obratiti pažnja.

Godine, uslovi za napredak, potencijal, to me zanima, al da budem iskren, mrsko mi tražiti. Čitao sam nedavno meni se čini da ima preko 25 ... al nisam siguran.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

diegocosta
Kontakt:

Post Postao/la diegocosta » 06 feb 2014, 19:42

bio kratko u dinamu i bio ocajan, kriminalan, onda ga sutnuli u lokomotivu, odigrao tu par utakmica i otisao u belgiju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 feb 2014, 21:48

Puljic: "Communication better Zukanovic next to me"

Ante Puljic was the last weeks, the constant factor in the Ghent defense. However, the Croat plays are better matches with Zukanovic beside him, after all, they speak the same language. The newcomer is committed to the belief Ghent chances tonight visiting Zulte Waregem.

Only the results were not always easy. "We do not play bad, certainly not, but we find no constant. We play too many ups and downs." The only constant is the place of Ante Puljic in the squad. He always plays sometimes with Nahayo, sometimes with Zukanovic. "I'm glad I always play, that's normal. Every player wants to play."

It was noticed that he made ​​in his better games, against Genk and at Louvain, in addition Ervin Zukanovic stood. "It is indeed better, we speak the same language. Against Genk everyone was good and at Leuven we gave the opponent hardly any chances. Communication is better with Zuka, but time will show whether this is true."
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 11 feb 2014, 21:45

Danas je rođendan stamenom štoperu Zuki

Sve najbolje !!!

slika
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 16 feb 2014, 15:47

Imali ko kakav link za Zuku?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 06 mar 2014, 07:45

zasto zukanovic nije igrao sinoc? covjek je nas najbolji stoper uz spahica i jedan od najstalozenijih igraca koje sam ikada vidio. ima odlican pregled igre i precizan pas sto bi u trenucima kada vezni red 'spava' itekako dobro doslo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2014, 15:37

Evil Genius II je napisao/la:zasto zukanovic nije igrao sinoc? covjek je nas najbolji stoper uz spahica i jedan od najstalozenijih igraca koje sam ikada vidio. ima odlican pregled igre i precizan pas sto bi u trenucima kada vezni red 'spava' itekako dobro doslo.
Kako je igrao protiv Amerike, nije zasluzio ni sekunde.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 16:12

Evil Genius II je napisao/la:zasto zukanovic nije igrao sinoc? covjek je nas najbolji stoper uz spahica i jedan od najstalozenijih igraca koje sam ikada vidio. ima odlican pregled igre i precizan pas sto bi u trenucima kada vezni red 'spava' itekako dobro doslo.
I ja se pitam zasto ej Zuka presjedio na klupi :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Ervin Zukanovic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 06 mar 2014, 17:08

Cartman je napisao/la:
Kako je igrao protiv Amerike, nije zasluzio ni sekunde.
Nek je Bicakcic sinoc dobro odigrao..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 mar 2014, 07:51

Cartman je napisao/la: Kako je igrao protiv Amerike, nije zasluzio ni sekunde.
ne mozes tek tako otpisati igraca na osnovu jedne lose tekme u kojoj je prvo poluvrijeme odradio sasvim korektno, a u drugom zajedno sa amaterima koji ne znaju postaviti ofsajd zamku cinio zadnju liniju i bio sukrivac za 2 gola. uostalom, ako cemo se voditi tom logikom trebali bi rastjerati pola reprezentacije, ukljucujuci najbolje igrace, nakon sramote protiv egipta.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2014, 08:12

Zukanovic bi nam mogao igrati DMa. Lik je hladan i siguran u sebe nenormalno, pobjednicki mentalitet, nazalost nesto sporiji, ali ne spor kao stariji Vrancic ili Susic, zna presjeci napad, ima jak i precizan pas. Ili nek igra lijevog beka, a Kolasinca na DM. Kolasinac ce ionako biti nas veliki kapital na SP, onakva borbenost nam treba, pa na kojoj poziciji da bude igrao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 mar 2014, 08:40

Principatus je napisao/la:Ili nek igra lijevog beka, a Kolasinca na DM. Kolasinac ce ionako biti nas veliki kapital na SP, onakva borbenost nam treba, pa na kojoj poziciji da bude igrao.
vise sam za ovu opciju jer zukanovic je do sad pokazao da se moze racunati na njega na toj poziciji lijevog beka i cijela ta strana bi zapravo dobila vise na sigurnosti jer tandem zukanovic - lulic je puno kompletniji (u smislu odnosa defanzive i ofanzive) nego tandem salihovic - lulic koji je do sad igrao i koji je realna mogucnost ako bi se kolasinca prebacilo na DM. sto se njega tice, upravo zbog boldiranog dijela jedan onakav razbijac bi cuda cinio u nasem veznom redu i imam osjecaj da bi reprezentacija 'prodisala' punim plucima ako bi se pape odlucio na taj potez.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 mar 2014, 11:36

Meni licno ,bolji od Bice,?,hladan i pametan,siguran ...Ne ispada tek tako

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 mar 2014, 12:44

Mene je ovaj momak kupio protiv Grcke i zasluzio ja protiv Egipta svoje minute,mogao je uci umjesto umjesto Kolasinca,a mogao je Boga mi i umjesto nesigurnog Spahica.Susic ispada veliki analni otvor sa ovim ignorisanjem Hajrovica i Zukanovica :evil:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 21:50

Ponovo svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi protiv Cercle Bruges.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 mar 2014, 22:12

Ja ga gotivim,skoro prije Bicakcica...Inteligentan mi djeluje ,ne srlja i rijetko grijesi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 mar 2014, 23:05

Evil Genius II je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Kako je igrao protiv Amerike, nije zasluzio ni sekunde.
ne mozes tek tako otpisati igraca na osnovu jedne lose tekme u kojoj je prvo poluvrijeme odradio sasvim korektno, a u drugom zajedno sa amaterima koji ne znaju postaviti ofsajd zamku cinio zadnju liniju i bio sukrivac za 2 gola. uostalom, ako cemo se voditi tom logikom trebali bi rastjerati pola reprezentacije, ukljucujuci najbolje igrace, nakon sramote protiv egipta.
Nisam ga otpisao, ali i on i Bicakcic su me donekle razocarali sa svojim partijama. Iako igra u najslabijem timu od njih trojice, najvise bi volio da Vranjes igra uz Spahu. Najbolje odgovaraju zajedno.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 mar 2014, 00:40

Zukanović na klupi večeras. Veselo je na našim stoperskim pozicijama.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 mar 2014, 00:42

zizu1991 je napisao/la:Zukanović na klupi večeras. Veselo je na našim stoperskim pozicijama.
Sanjat cemo mi Mravca. 8-)

IcedMFEarth
Kontakt:

Post Postao/la IcedMFEarth » 30 mar 2014, 00:45

zizu1991 je napisao/la:Zukanović na klupi večeras. Veselo je na našim stoperskim pozicijama.
Kolika ja poznajem ovu ekipu Genta, svi bolji igrači su bili na klupi. Što, ne znam.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk i 17 gostiju.