ma sta ja znam. ja sam neki optimista. vjerujem vise u prolaz nego u ispadanje
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma vala i Rami i Mexes, ako budu igrali znaju onako udarati ko Pepe i Ramos. a sta vec reci ako jos budu u igri De Jong i Essien. jos da se tu moze Muntari dodati bilo bi pakleno heheh..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
@milanist
Cestitam druze dobrodosao u klub Adzuka
A sto se tice Seedorfa cini se da ima Silviovu podrsku,i Silviov brat je rekao da ce biti ulaganja na ljeto....sad ostaje nam da se nadamo i vidimo,a Galliani ce zavrsiti u Cagliariju zajedno sa haverom Allegrijem u to sam ubijedjen
Sto se mene tice nema nikakvih problema nek fura dole
Cestitam druze dobrodosao u klub Adzuka
A sto se tice Seedorfa cini se da ima Silviovu podrsku,i Silviov brat je rekao da ce biti ulaganja na ljeto....sad ostaje nam da se nadamo i vidimo,a Galliani ce zavrsiti u Cagliariju zajedno sa haverom Allegrijem u to sam ubijedjen
Sto se mene tice nema nikakvih problema nek fura dole
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Ne budite smijesni ljudi
Atletiko je favorit, svakome se desi los dan, umor, pad forme.
Istina navikli su na suplje odbrane u spaniji, pa vidjet cemo.
Jedina nasa prednost je iskustvo, i kad se najmanje nada protivnik, mi uvalimo komad, dva. Ostalo tesko realno.
Atletiko je favorit, svakome se desi los dan, umor, pad forme.
Istina navikli su na suplje odbrane u spaniji, pa vidjet cemo.
Jedina nasa prednost je iskustvo, i kad se najmanje nada protivnik, mi uvalimo komad, dva. Ostalo tesko realno.
- francobaresi
- Kontakt:
Polahko ljudi, gledao sam Atletico puno puta ove sezone. Ovo sinoć im je jedna od rijetkih loših predstva ove sezone, s' druge strane za protivnika su imali raspoloženi Real M. koji je daleko kvalitetnija ekipa od Milana.
Paolo Berlusconi je rekao da će biti ulaganja tokom ljeta.Ali prvo će se pokušati osloboditi svih panjeva i tako namaknuti 15-20 miliona €+ uštediti na njihovim platama. Vjerujem u dolazak novog golmana, lijevog beka,stopera te još jednog igrača za lijevo krilo.
@Milanist, čestitam.
Edit: Jose Mourinho: "Vjerujem da Mazzariu i Seedorfu samo treba vremena i povjerenja od kluba i navijača.
Budimo iskreni, ne postoji mnogo vrhunskih igrača u njihovim timovima da bi se izgradio 'supertim' za nekoliko mjeseci. Ne, potrebno je vrijeme i vjera."
Čovjek u par rečenica sve objasnio.
Paolo Berlusconi je rekao da će biti ulaganja tokom ljeta.Ali prvo će se pokušati osloboditi svih panjeva i tako namaknuti 15-20 miliona €+ uštediti na njihovim platama. Vjerujem u dolazak novog golmana, lijevog beka,stopera te još jednog igrača za lijevo krilo.
@Milanist, čestitam.
Edit: Jose Mourinho: "Vjerujem da Mazzariu i Seedorfu samo treba vremena i povjerenja od kluba i navijača.
Budimo iskreni, ne postoji mnogo vrhunskih igrača u njihovim timovima da bi se izgradio 'supertim' za nekoliko mjeseci. Ne, potrebno je vrijeme i vjera."
Čovjek u par rečenica sve objasnio.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
hej ljudi zna li ko kako se promjeni korisnicko ime

- francobaresi
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Miljama ispred svoje generacije.
Miljama ispred svoje generacije.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
I od mene čestitke @Milanist
kakvog dragulja mi imamo čovječe ..
[youtube][/youtube]
Cristante will be out for a month after injuring his left calf bone in today's training.
Cristante will miss the Viareggio Cup, Atlético Madrid games, and the UEFA Youth League match vs. Chelsea (+ Serie A and Primavera games).
kakvog dragulja mi imamo čovječe ..
[youtube][/youtube]
Cristante will be out for a month after injuring his left calf bone in today's training.
Cristante will miss the Viareggio Cup, Atlético Madrid games, and the UEFA Youth League match vs. Chelsea (+ Serie A and Primavera games).
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Brate i ti nabroja 4-5 različitih takmičenja, lakše bi bilo da si samo napisao da ga nema 3-4sedmice i to je to. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Seedorf: "Yes, I said that De Sciglio is better on the right side, but that doesn't mean we won't use him on the left."
"Balotelli with Pazzini from the start tomorrow? Everything is possible. They are able to play together."
"Silvestre is fit to play. Zapata's condition is improving, however, he won't play tomorrow."
"Taarabt's past means nothing to me. The talent is there and we'll try to get the best out of him."
"Kaka's condition is improving. We'll evaluate it later today. Let's hope he will be ready."
Other than Coentrao Milan are focused on signing Doria, the defense next year should look like: De Sciglio, Rami, Doria, Coentrao.
M'baye Niang is at risk of being sentenced to 5 years in prison for dangerous riding without a driving license. #Gazzetta
"Balotelli with Pazzini from the start tomorrow? Everything is possible. They are able to play together."
"Silvestre is fit to play. Zapata's condition is improving, however, he won't play tomorrow."
"Taarabt's past means nothing to me. The talent is there and we'll try to get the best out of him."
"Kaka's condition is improving. We'll evaluate it later today. Let's hope he will be ready."
Other than Coentrao Milan are focused on signing Doria, the defense next year should look like: De Sciglio, Rami, Doria, Coentrao.
M'baye Niang is at risk of being sentenced to 5 years in prison for dangerous riding without a driving license. #Gazzetta
- francobaresi
- Kontakt:
Honda neće igrati sutra navečer, dok je također i Kaka pod velikim znakom pitanja.Razlog zbog kojeg Keisuke neće igrati je upala probavnog sistema(Gastroenteritis). A Kaka je imao problema sa prehladom jučer i prekjučer.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Sta ih je ovo sve sracka uhvatila, i Kaku i Hondu.
Dva ponajbolja igraca nam fale, al' aj, bar nam veznjaka ne manjka. Steta, dosta cemo oslabljeni docekati utakmicu, a bila je dobra prilika otkinuti bodove Napoliu. Ovako... teze ce to ici.
Pise se da bi mogli dovesti Alexa iz PSG. Pozdravljam ovu odluku.
Dva ponajbolja igraca nam fale, al' aj, bar nam veznjaka ne manjka. Steta, dosta cemo oslabljeni docekati utakmicu, a bila je dobra prilika otkinuti bodove Napoliu. Ovako... teze ce to ici.
Pise se da bi mogli dovesti Alexa iz PSG. Pozdravljam ovu odluku.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Imam taj neki osjecaj da bi mogli veceras slaviti

- LegendKiller
- Kontakt:
Cuj ovaj Trabant i esien od početka niđe veze. A i robinjo izgleda ima vise kredita kod sedorfa od bonere svaku igra i u svakoj neupotrebljiv. Ako ovaj sastav izađe nista od nas veceras.
- francobaresi
- Kontakt:
Možda bi ti više volio da igraju Muntari ili Birsa.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- LegendKiller
- Kontakt:
koji crni birsa, kad ga cujem zlo mi dođe, muntari isto. Umjesto trabanta Saponara, def. vezni de jong - montolivo, u napadu pazzini i baloteli.francobaresi je napisao/la:Možda bi ti više volio da igraju Muntari ili Birsa.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Montolivo je davno zasluzio da ga se posalje na klupu i hladjenje. Dobar sastav,samo Robinho oci para.
evo me živ i zdrav nakon dva dana ganje po Tuzli i jednog bliskog susreta sa policajcima u civilu i 5-6 kornjača...strasti su se malo slegle i vrijeme da se odmorim i pogledam svoj Milan protiv napolija
vidim nema Honde - šteta, nema Montoliva - šteta, vidim ima Robinha - UŽAS
vjerujem u nas - bez poraza i meni tamam, pa čak i da izgubimo ali da odigramo srčano, borbeno i kako treba
vidim nema Honde - šteta, nema Montoliva - šteta, vidim ima Robinha - UŽAS
vjerujem u nas - bez poraza i meni tamam, pa čak i da izgubimo ali da odigramo srčano, borbeno i kako treba
Undici stelle - ACM 1899
Samo jos da je umjesto Binja stavio Saponaru
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Montolivo je zadnjih par utakmica stvarno loš .. kao i Robinho.
Svidja mi se ovaj sastav samo mi oči yebe ovaj Robinho koji je beskoristan.
Taarabt ce veceras pokazati klasu

Robinho je ispred Saponare u ovoj utakmici samo zato sto je iskusniji, a moramo priznati da Napoli nije mala maca tako da Robinho moze pametnije odigrati od Saponare.
Svidja mi se ovaj sastav samo mi oči yebe ovaj Robinho koji je beskoristan.
Taarabt ce veceras pokazati klasu
Robinho je ispred Saponare u ovoj utakmici samo zato sto je iskusniji, a moramo priznati da Napoli nije mala maca tako da Robinho moze pametnije odigrati od Saponare.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !