Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ima li koji link sa kojeg mogu skinuti tekmu Real-Atletico, ono da se ne moras registrovati i po mogucnosti da snimak bude dobrog kvaliteta.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- tyler durden
- Kontakt:
Harrison je napisao/la:Ima li koji link sa kojeg mogu skinuti tekmu Real-Atletico, ono da se ne moras registrovati i po mogucnosti da snimak bude dobrog kvaliteta.
Imas na youtubeu, HD snimak oba poluvremena.
" onclick="window.open(this.href);return false;Harrison je napisao/la:Ima li koji link sa kojeg mogu skinuti tekmu Real-Atletico, ono da se ne moras registrovati i po mogucnosti da snimak bude dobrog kvaliteta.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja trazio maloprije nisam mogao naci. Hajd molim te ako ti nije mrsko postavi mi link.tyler durden je napisao/la:Harrison je napisao/la:Ima li koji link sa kojeg mogu skinuti tekmu Real-Atletico, ono da se ne moras registrovati i po mogucnosti da snimak bude dobrog kvaliteta.
EDIT: Dok sam pisao ovaj post @Arbeloa je postavio linkove. Hvala puno obojici.
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 06 feb 2014, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
http://thepiratebay.se/torrent/9573343/ ... ico.M.720pHarrison je napisao/la:Ja trazio maloprije nisam mogao naci. Hajd molim te ako ti nije mrsko postavi mi link.tyler durden je napisao/la:Harrison je napisao/la:Ima li koji link sa kojeg mogu skinuti tekmu Real-Atletico, ono da se ne moras registrovati i po mogucnosti da snimak bude dobrog kvaliteta.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
na ovoj stranici ti ima svaka moguca utakmica u snimku (bar ovih vecih timova ),ev ti ovo bolje sa skysporta na engleskom ,bolje neg rusi oniHarrison je napisao/la:Ima li koji link sa kojeg mogu skinuti tekmu Real-Atletico, ono da se ne moras registrovati i po mogucnosti da snimak bude dobrog kvaliteta.

i ubuduce sta god propustis na ovu stranicu i mora bit ,dailymotion zakon

http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... o-madrid-3" onclick="window.open(this.href);return false;
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Pozdrav kolege ! Rijetko kad pišem ovdje, ali čitam redovno vaše postove.
Sinocna utakmica, šta reci, dugo nisam gledao onako pokazani žar, volju, borbenost. Super je sve bilo.
Čitam, malo se i prepirete (oko toga ko ima vece znanje o fudbalu), nemojte, samo šaljete dušmanima lošu sliku o navijačima kraljevskog kluba. Pokažite malo jedinstva i sloge.
I ne budite toliko kritični prema našim igračima, pa i oni su ljudi, nisu roboti. Tko god je i malo igrao fudbala, treba da razumije kako je to naporan sport, pa čak i za profesionalene fudbalere, valja trčati te silne kilometre, a pri tome ne griješiti. U glavnom ! Pobjeđivao Real ili gubio, uvijek ima moju bezuslovnu ljubav. Hala Madrid !!!
Sinocna utakmica, šta reci, dugo nisam gledao onako pokazani žar, volju, borbenost. Super je sve bilo.
Čitam, malo se i prepirete (oko toga ko ima vece znanje o fudbalu), nemojte, samo šaljete dušmanima lošu sliku o navijačima kraljevskog kluba. Pokažite malo jedinstva i sloge.
I ne budite toliko kritični prema našim igračima, pa i oni su ljudi, nisu roboti. Tko god je i malo igrao fudbala, treba da razumije kako je to naporan sport, pa čak i za profesionalene fudbalere, valja trčati te silne kilometre, a pri tome ne griješiti. U glavnom ! Pobjeđivao Real ili gubio, uvijek ima moju bezuslovnu ljubav. Hala Madrid !!!
Ayza Gámez, un mes a la nevera
Cope adelantó que el Comité Técnico de Árbitros ha sancionado al colegiado valenciano con un mes en la nevera por su actuación en San Mamés.
Sudija suspendovan mjesec dana
Cope adelantó que el Comité Técnico de Árbitros ha sancionado al colegiado valenciano con un mes en la nevera por su actuación en San Mamés.
Sudija suspendovan mjesec dana

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ja najvise volim arape komentatore, oni su ludi skroz, oni od utakmice Celta-Rayo naprave stimung kao da je finale LP, a sta tek rade kad su derbiji u pitanju, a nevjerovatno, zaista nevjerovatno prenose utakmice Real-Barca, po 3-4 komentatora prenose el-clasico, a usput i razumijem ih sve sta govorebarca_87 je napisao/la:na ovoj stranici ti ima svaka moguca utakmica u snimku (bar ovih vecih timova ),ev ti ovo bolje sa skysporta na engleskom ,bolje neg rusi oni![]()
i ubuduce sta god propustis na ovu stranicu i mora bit ,dailymotion zakon
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... o-madrid-3" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo kako to izgleda:
Ovi nasi kao da djenazu prenose

Komentatori sa La sexte i canal+ španija su isto odlični.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RickBlaine
- Kontakt:

Babo, babo, dobio sam tri jedinice.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ronaldu odbijena žalba, a sudija dobio suspenziju ? kako zašto
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ronaldo u svakom slucaju zasluzio crveni,a sudija mjenjao izjave tako da je to razlog kazne vjerovatno. I to sto nije ituraspea iskljucio .nedim93 je napisao/la:Ronaldu odbijena žalba, a sudija dobio suspenziju ? kako zašto
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
suspenzija sudije nema veze sa tim da li je Ronaldo zaslužio karton ili ne, vec sa činjenicom da ni sam sudija ne zna zasto mu je dao crveni jer je dvaput navodio drugačiji razlog.nedim93 je napisao/la:Ronaldu odbijena žalba, a sudija dobio suspenziju ? kako zašto
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Ronaldo
Iker ucio od Di Marie
[youtube][/youtube]

Iker ucio od Di Marie

[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Bale danas počinje od 1. minute 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Znaci danas igra ,pa ga nema onda naredne 2 sedmiceOzil10 je napisao/la:Bale danas počinje od 1. minute

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.