Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
ma to samo mi možemo porediti jednog Modrića sa Staklenim, al hajd mi svakako nismo normalni.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Bjez' dok mozesinvincible1921 je napisao/la:romeo je napisao/la:Pustite se vi nasih "relevantnih" novinara i njihove teznje ka nabijanju klikova na senzacionalne vijesti![]()
Pjanic ni sam ne zna kada je odigrao svih 90 minuta, a ovi bi ga nasi ni manje ni vise nego u Barsu![]()
Neka se on posveti svome tijelu i fizionomiji svojih nogica.
Nije Pape djaba govorio o njegovoj konstituciji i uporedjivanju sa tijelom Ronalda![]()
Primjer je Modric, skoro su "isti" ovako na prvu, ali brate, onaj pojede u sredini. Cupa, trga, gura, dobija.
Pjanke, nista. Svaki duel je na podu.
p.s. gledaj sada kada se pojedinci nakace
ouuu dje ces modrica pozitivno spomenut e sad si naje.bo

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Obojica su kraljevi predasistencija (i predpredasistencija).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Obojica su kraljevi predasistencija (i predpredasistencija).
pa bez obzira na sve,stvar koja se bitno zaboravlja je da pjanic jos nije ni pola karijere modriceve napravio.A uostalom modrica cu vazda postovat ako nista radi puta koji je prosao da bi postao to sto jeste
=\_1921_/=
Goal.com je rekao da je pjanic najbolji. Pricajte sta hocete!
Oo gledaj Virtuala sto se ponovio

Oo gledaj Virtuala sto se ponovio

- Consigliere
- Kontakt:
Meni bi samo bilo zanimljivo vidjeti kako mi mi reagovali da imamo standardnog igraca u Realovoj vezi, a oni igraca u Romi koji nije siguran pocinje li slijedecu. Cak se i ulazilo u neke rasprave... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
modric vs. pjanic = pjanic vs. tino sven susicConsigliere je napisao/la:Meni bi samo bilo zanimljivo vidjeti kako mi mi reagovali da imamo standardnog igraca u Realovoj vezi, a oni igraca u Romi koji nije siguran pocinje li slijedecu. Cak se i ulazilo u neke rasprave...
Ne kontam sto momku nabijate na nos stvari koje nikada nije govorio? Kad je govorio da ga neko "gusi"? To je od vas izmisljeno i o tome vi pricate. Jedino sto je izjavljivao je da zeli da igra, a nikada nisam cuo ili procitao od njega da je davao krivicu nekome radi svoje forme tj. igre. Samo izmisljate materijal kao kakve mahaluse da imate sta pricati.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- invincible1921
- Kontakt:
Ne nabija njemu niko nista ,pjanic cu svaka cast i kao igracu i kao osobi prije svega veoma skroman i nikad ufuran.Kada o tom pricam mislim na ovdje pojedine sto pisu i vazda nalaze u drugom krivcaMurga je napisao/la:Ne kontam sto momku nabijate na nos stvari koje nikada nije govorio? Kad je govorio da ga neko "gusi"? To je od vas izmisljeno i o tome vi pricate. Jedino sto je izjavljivao je da zeli da igra, a nikada nisam cuo ili procitao od njega da je davao krivicu nekome radi svoje forme tj. igre. Samo izmisljate materijal kao kakve mahaluse da imate sta pricati.

=\_1921_/=
Griješiš druže. Mire nikad nije govorio da ga neko guši i niko to njemu ne nabija na nos. Forumaši to govore na ovoj temi još od Lyona i to se njima nabija na nos.Murga je napisao/la:Ne kontam sto momku nabijate na nos stvari koje nikada nije govorio? Kad je govorio da ga neko "gusi"? To je od vas izmisljeno i o tome vi pricate. Jedino sto je izjavljivao je da zeli da igra, a nikada nisam cuo ili procitao od njega da je davao krivicu nekome radi svoje forme tj. igre. Samo izmisljate materijal kao kakve mahaluse da imate sta pricati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@invincible1921 i @Virtu4l - U redu onda, jer mi nije bilo jasno odkud to kada se on sam nije pozalio na to, mada i nisu to stvari za javnosti i da se desava nesto tako, vec jednostavno kazes zelim da igram i tacka. Cinjenica je da jedan igrac ne cini tim i svaki menadzer mora da napravi tim cija kombinacija igraca ce da pobijedi protivnika, bilo to nesto kreativno ili neka cvrsta tvrdjava koja ima brz kontranapad koji moze da dadne gol kad bude vrijeme.
To sto Pjana ne igra sada od pocetka, ja mislim da je laksa povreda u pitanju jer sam citao o tome, ali eto, opet ne zna niko 100% pa spekulisemo. Mozda se u svemu tome radi da Roma treba da uigra tim bez Miralema, jer mozda momak ide na ljeto? Opet spukulisanje, ali se nadam da nema neki po Pjani los razlog... U svakom slucaju kao i svakom nasem igracu mu zelim zdravlje i srecu i sto bolju karijeru.
To sto Pjana ne igra sada od pocetka, ja mislim da je laksa povreda u pitanju jer sam citao o tome, ali eto, opet ne zna niko 100% pa spekulisemo. Mozda se u svemu tome radi da Roma treba da uigra tim bez Miralema, jer mozda momak ide na ljeto? Opet spukulisanje, ali se nadam da nema neki po Pjani los razlog... U svakom slucaju kao i svakom nasem igracu mu zelim zdravlje i srecu i sto bolju karijeru.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Nije još uvijek 100 % spreman. Nema potrebe da se paničari. Što se njegovih fizičkih preformansa tiče, to sigurno može bolje, jače, svakako na višem nivou.
Treba ojačati, to je sigurno. Mnogi pominju tu duel igru kao njegovu slabiju stranu. Vjerovatno i sam zna šta mu je činiti.
Treba ojačati, to je sigurno. Mnogi pominju tu duel igru kao njegovu slabiju stranu. Vjerovatno i sam zna šta mu je činiti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Ma Pjanic je fenomen, ali ljudi ne shvataju da je on tip igraca koji se ponekad mora zrvovati radi viseg cilja. Zato je i Garcia doveo begijanca, da u jacim utakmicama defanzivno i trkacki ojaca vezni red. Da je bila situacija da ganja rezultat Pjanic bi sigurno bio na terenu.zizu1991 je napisao/la:Nije još uvijek 100 % spreman. Nema potrebe da se paničari. Što se njegovih fizičkih preformansa tiče, to sigurno može bolje, jače, svakako na višem nivou.
Fit Tony: I keep my friends close...
sad će ti doć saurman i reći kako je modrić precjenjen igrač i kako je samo sretnim spletom okolnosti došao do prve postave real madrida i postao jedan od najbitnijih igrača u njihovom veznom redu, kako on uopšte nije naročit igrač.muXmania je napisao/la:ma to samo mi možemo porediti jednog Modrića sa Staklenim, al hajd mi svakako nismo normalni.
Sto bezveze uvlacite u raspravu Luku? Namjerno provocirate sa Lukom.
Dobro eto Luka je najbolji, kralj asistenicja i predasistencija i gotova stvar. A sad se posvetite temi MIRALEM PJANIC
Dobro eto Luka je najbolji, kralj asistenicja i predasistencija i gotova stvar. A sad se posvetite temi MIRALEM PJANIC
mislim da miralem definitivno napušta romu poslije, a možda čak i prije svjetskog prvenstva.. samo je najbitnije da ostane zdrav i u kakvoj-takvoj formi, neće ostati nezapažen. samo je pitanje koliko će igrati ovaj ostatak sezone, jer već ima konkurenciju na svojoj poziciji i trenutno se ne zna da li je siguran prvotimac, tj da li je ovu zadnju utakmicu bio ostavljen na klupi zbog povrede ili zaista garcia ne vjeruje u njega..
- Unknown Genius
- Kontakt:
Hajmo reći da je trener imao neke svoje razloge da ga ostavi na klupi, da li je taktika ili povreda u pitanju, nije toliko ni bitno. Mene samo zanima zašto sinoć poslije ulaska u igru nije izveo ni jedan prekid.
Kada su tu bili Ljajić i Totti, bilo je par slobodnjaka i kornera, sve su oni izvodili. Poslije njihovog izlaska, to preuzima Strootman. Čak i kornere sa lijeve strane koje nikako u Romi nije izvodio.
Ni jedan od tih prekida nije bio opasnost, oni korneri na prvu stativu lagano rješavani od strane odbrane svaki put, ubačaji iz slobodnih udaraca uvijek pokupljeni od strane golmana... Pa valjda bi Pjaniću bar jednom dopustili da nešto izvede, jer se vidjelo da im to sinoć ne ide.
Kada su tu bili Ljajić i Totti, bilo je par slobodnjaka i kornera, sve su oni izvodili. Poslije njihovog izlaska, to preuzima Strootman. Čak i kornere sa lijeve strane koje nikako u Romi nije izvodio.
Ni jedan od tih prekida nije bio opasnost, oni korneri na prvu stativu lagano rješavani od strane odbrane svaki put, ubačaji iz slobodnih udaraca uvijek pokupljeni od strane golmana... Pa valjda bi Pjaniću bar jednom dopustili da nešto izvede, jer se vidjelo da im to sinoć ne ide.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Legenda bosanskohercegovačkog fudbala Ivica Osim važi za neprikosnovi autoritet. Zato treba ozbiljno uzeti izjave Ivice Osima vezano za Miralema Pjanića, mladog vezistu Rome i fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
"Miralem Pjanić će biti vođa naše reprezentacije u budućnosti", smatra Osim.
"Dečko ima nešto u sebi što drugi nemaju. Mislim da je Francesco Totti nenadmašan u Romi, a Pjanić je uspio da nametne toj ekipi svoje znanje, svoj način igre... To nije lako i to ne može svako. Miralem je čudo od igrača", dodao je Osim.
---
U prevodu: "Pljuvači, nijedne više"
"Miralem Pjanić će biti vođa naše reprezentacije u budućnosti", smatra Osim.
"Dečko ima nešto u sebi što drugi nemaju. Mislim da je Francesco Totti nenadmašan u Romi, a Pjanić je uspio da nametne toj ekipi svoje znanje, svoj način igre... To nije lako i to ne može svako. Miralem je čudo od igrača", dodao je Osim.
---
U prevodu: "Pljuvači, nijedne više"

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Pa mi to ovdje pričamo godinama, ali ta budućnost nikako da dođe. Baš sam bio poprilično siguran da će ova sezona biti veliki korak prema naprijed, ali se opet javljaju određene nejasnoće.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jasno je da mi o tome trubimo več godinama, ali uvijek se nadju neki kojima nije jasno zašto mi to radimo. Slijedeći prelazni rok će biti ključan za njegovu karijeru. Skoro sam pa siguran da će na ljeto napraviti fenomenalan transfer. Možda čak i prije Brazila.Virtu4l je napisao/la:Pa mi to ovdje pričamo godinama, ali ta budućnost nikako da dođe. Baš sam bio poprilično siguran da će ova sezona biti veliki korak prema naprijed, ali se opet javljaju određene nejasnoće.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."