HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja05
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 01 feb 2014, 22:17

Vidi juniora :D :D .Neka,neka.
mora vise forsirati Marina Vranjica

Ako je netko gledao ovog malog Jozića interesuje me koju poziciju igra i kakav je momak.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 feb 2014, 22:37

HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 02 feb 2014, 00:31

PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli može neko da mi kaže koliko je ugovorom vezan Nikola Vasilj za. Zrinjski?
Izgleda da nije još potpisao ugovor.

http://www.transfermarkt.com/en/nikola- ... 48454.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 feb 2014, 01:09

Jel se meni čini ili je ovaj Vasilj neki rod onog Vasilja što je nekad prije branio za Dinamo i bio rezerva u hr repci? Strašno liče.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 02 feb 2014, 11:25

alan_kardec je napisao/la:Jel se meni čini ili je ovaj Vasilj neki rod onog Vasilja što je nekad prije branio za Dinamo i bio rezerva u hr repci? Strašno liče.

To mu je sin,Vasilj Vladimir trenutno radi kao trener golmana u HSK Zrinjskom i bavi se ugostiteljstvom!
Mali je dobrar golman,ovaj KIKS Dujkovic nista bolji od njega ali eto!
Lani branio zadnih 10ak kola,protiv Zelje pravio cudesa na Grbavici,malo nesiguran u izletima ali i to ce doci sa godinama!
HSK Zrinjski Mostar.

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 02 feb 2014, 14:06

saskograd je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Jel se meni čini ili je ovaj Vasilj neki rod onog Vasilja što je nekad prije branio za Dinamo i bio rezerva u hr repci? Strašno liče.

To mu je sin,Vasilj Vladimir trenutno radi kao trener golmana u HSK Zrinjskom i bavi se ugostiteljstvom!
Mali je dobrar golman,ovaj KIKS Dujkovic nista bolji od njega ali eto!
Lani branio zadnih 10ak kola,protiv Zelje pravio cudesa na Grbavici,malo nesiguran u izletima ali i to ce doci sa godinama!
A Bandic je bolji od obojice zajedno

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 02 feb 2014, 14:50

godiste '95 bi vec trebalo dobivati dosta minuta u sluzbenim utakmicama.....

ali Karacic u strahu da ne dobije otkaz nece riskirati.....

treneri su bez posla......svi treneri se grcevito bore za ostati u klubu....BiH,Hrvatska....svugdje isto

na pripremama forsiraju mlade....cim pocne sezona .....druga prica.....

zasto ne forsirati Bandica,Jozica,Vranjica.....

i sa Scepanovicima....i inima smo izmedju 4-9 pozicija na tabeli....

sigurno ne bi bili gori ni sa nasom djecom

prema tome....

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 02 feb 2014, 16:03

Kako volim ove koji jedan dan govore-
Idemo po naslov! Moramo to uzeti ove godine!

A drugi dan-
Dajmo našim mladim juniorima šansu.

Realnost je ta da jedno s drugim ne ide nikako,pogotovo ne u nas.
1 ili 2 neka se polako uvode u seniorski nogomet.
Ali sad neke igrače koji donose iskustvo,taktički su puno obrazovaniji,itd.
izbaciti na uštrb mladih nadolazećih snaga.
Može se, ali zaboravi odma da budeš među prva 3.

Sve se da, samo ovisi kakvi su ciljevi

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 03 feb 2014, 14:27

Nista od Alena Dedica......

ne zeli Celik da pristane na uvjete koje je ponudio Zrinjski

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 feb 2014, 16:15

fanaticoszg je napisao/la:Nista od Alena Dedica......

'ta ce nam, jos bi ga trebali platit :roll:

Sutra s Dugopoljem..
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 feb 2014, 17:02

CroCop je napisao/la:

Sutra s Dugopoljem..
Gdje se i kada igra sa Dugopoljem?

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 04 feb 2014, 17:21

zrinja05 je napisao/la:
CroCop je napisao/la:

Sutra s Dugopoljem..
Gdje se i kada igra sa Dugopoljem?
U Međugorju u 15h.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 05 feb 2014, 17:02

0:0 Kraj, Težak teren sve u svemu bili bolji imali finih prilika, veseli me šro je igrao Đuka..

potencijal
Kontakt:

Post Postao/la potencijal » 05 feb 2014, 19:13

Može li mi neko reći kako se Nikolić snašao na početku i tijekom priprema, i kakva su očekivanja navijača Zrinjskog od ovog nekada prvog strijelaca PL?

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 05 feb 2014, 22:36

potencijal je napisao/la:Može li mi neko reći kako se Nikolić snašao na početku i tijekom priprema, i kakva su očekivanja navijača Zrinjskog od ovog nekada prvog strijelaca PL?
Očekivanja su kao i od svih drugih da pošteno radi i bori se za dres koji nosi.Od toga ovisi kako će ga navijači i suigrači prihvatiti.Siguran sam da će imati svoju šansu kod Karačića.Kako se snašao na pripremama iskreno ne znam jer i ja znam ono što pročitam te ponekad dobijem par informacija iz prve ruke od nekih poznanika.
Dugopolje 0-0.Ja nešto više volim kad smo loši na pripremama onda u prvenstvu budemo puno bolji.
Kako netko gore napisa za Đurića I meni je prvo upalo u oči da je igrao danas.Velibor je pokazao u prvom djelu da smo najbolje utakmice odigrali dok je on bio zdrav i u formi.
Izgleda da su se Split i Zrinjski dogovorili da Bekić pređe u Split ali on nije pristao na uvjete koje su mu ponudili dalmosi.Prema mojim informacijama iz uprave su također ponudili novi ugovor Bekiću (jer mu ovaj istječe na ljeto) ali su upozorili i njega a to vrijedi i za sve ostale da ako ne produži ugovor neće igrati u proljetnom dijelu prvenstva.Po meni pošteno , Zrinjski vam je omogućio promociju pa onda red je da se i Zrinjskom vrati bar jedna uloženi dio.

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 05 feb 2014, 22:37

potencijal je napisao/la:Može li mi neko reći kako se Nikolić snašao na početku i tijekom priprema, i kakva su očekivanja navijača Zrinjskog od ovog nekada prvog strijelaca PL?
Zasad solidno, tek su pripreme pa se ne moze reci nista vise od toga ali ne sumnjamo u njegove mogucnosti i znanje.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 06 feb 2014, 09:59

Jucerasnja je utakmica pokazala da sa trenutnim kadrom komotno možemo igrati formaciju 4-4-2 kao domacini protiv slabih ekipa jer imamo dovolno kvalitetnih veznih igrača ali i dobre defanzivce ukljucujuc Pezu i Alksića.. Najbolji ljek protiv ekipa koje se brane sa dva špica igrati da se razbije bunkerica :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 feb 2014, 11:56

ZrinjskiMostar je napisao/la:Jucerasnja je utakmica pokazala da sa trenutnim kadrom komotno možemo igrati formaciju 4-4-2 kao domacini protiv slabih ekipa jer imamo dovolno kvalitetnih veznih igrača ali i dobre defanzivce ukljucujuc Pezu i Alksića.. Najbolji ljek protiv ekipa koje se brane sa dva špica igrati da se razbije bunkerica :D
Kakav je taj Aleksić?Kaže mi jedan lik da ga podsjeća na našeg nekadašnjeg stopera Vidića.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 06 feb 2014, 12:15

zrinja05 je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Jucerasnja je utakmica pokazala da sa trenutnim kadrom komotno možemo igrati formaciju 4-4-2 kao domacini protiv slabih ekipa jer imamo dovolno kvalitetnih veznih igrača ali i dobre defanzivce ukljucujuc Pezu i Alksića.. Najbolji ljek protiv ekipa koje se brane sa dva špica igrati da se razbije bunkerica :D
Kakav je taj Aleksić?Kaže mi jedan lik da ga podsjeća na našeg nekadašnjeg stopera Vidića.
Odličan igrač jak u duelu ko bik, dobro igra glavom, refernca je utakmica protiv Slavije ovde dok je igrao pvih pola sata od prilke "zbog ozljede" nismo mogli napraviti šanse.. :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 feb 2014, 14:12

ZrinjskiMostar je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Odličan igrač jak u duelu ko bik, dobro igra glavom, refernca je utakmica protiv Slavije ovde dok je igrao pvih pola sata od prilke "zbog ozljede" nismo mogli napraviti šanse.. :D
Ok,hvala na infu.Znači mogli bi dobiti odličnog stopera.Čini mi se dobro se slaže ekipa,još ako Đurić bude pravi akobogda moglo bi biti lijepo proljeće.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.