FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2014, 23:54

Moglo bi se u chat prebaciti pa do mile volje :mrgreen:

Sutra bujrum svi i pozdrav za sve koji daju podrsku :mrgreen:

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 05 feb 2014, 23:54

klasik je napisao/la:Gledam onog momka sto je stao na most, prijetio da ce se bacit.
Radi se o momku ciji je otac ubio njegovu mater ispred Mejdana prije mozda mjesec dana, znam momka iz vidjenja, nema posla, u jednom danu je izgubio i oca i mater, necu da ulazim u to kakav je ko covjek al sta on da radi sa svoje 22 godine, niko mu se nije ponudio d amu pomogne. A posla nema.
Sve je razumijem care protesti i to ( i ja sam za to ) al šta dalje? Eto sutra uđemo u zgradu i skinemo ih se s vlasti,i? Šta dalje? Niko nema konkretnog prijedloga.Neka sutra bude Osman premijer ne mora biti Sead taj momak što se htio ubiti neće imat posla niti će bit više para u Kantonu.Razumiješ li šta ti pričam?
I od ovog nećemo napravit nikakvu revoluciju ( volio bih kao i vi al to su priče za malu djecu ) nego će nas samo opozicija ili pozicija ili p.i.č.ka materna tj neka druga stranka iskoristit za svoje političke ciljeve jer vjeruj da neke stranke na ovo gledaju kao pozitivnu stvar za jačanje svoje stranke.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 06 feb 2014, 00:05

Sutra ionako neće biti nikoga u zgradi vlade iako će je kerovi štititi, ali to nije razlog da se ne okupljamo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2014, 00:06

http://www.bosanski-nacionalisti.org/2/ ... map=%5B%5D" onclick="window.open(this.href);return false;

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 06 feb 2014, 00:08

haver je napisao/la:
klasik je napisao/la:Gledam onog momka sto je stao na most, prijetio da ce se bacit.
Radi se o momku ciji je otac ubio njegovu mater ispred Mejdana prije mozda mjesec dana, znam momka iz vidjenja, nema posla, u jednom danu je izgubio i oca i mater, necu da ulazim u to kakav je ko covjek al sta on da radi sa svoje 22 godine, niko mu se nije ponudio d amu pomogne. A posla nema.
Sve je razumijem care protesti i to ( i ja sam za to ) al šta dalje? Eto sutra uđemo u zgradu i skinemo ih se s vlasti,i? Šta dalje? Niko nema konkretnog prijedloga.Neka sutra bude Osman premijer ne mora biti Sead taj momak što se htio ubiti neće imat posla niti će bit više para u Kantonu.Razumiješ li šta ti pričam?
I od ovog nećemo napravit nikakvu revoluciju ( volio bih kao i vi al to su priče za malu djecu ) nego će nas samo opozicija ili pozicija ili p.i.č.ka materna tj neka druga stranka iskoristit za svoje političke ciljeve jer vjeruj da neke stranke na ovo gledaju kao pozitivnu stvar za jačanje svoje stranke.
taj sutra sto sjedne, sjettit ce se kako su ovi PRIJE njega otisli, s nnoge na nogu pa ce razmisliti dva puta sta ce raditi, a ako vide da mogu raditi sto hoce, kao ovi, onda ce ti biti isto....

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 feb 2014, 00:32

ljudi nije ovo nikakvo preseravanje nit borba protiv policije ,ovo je ljude natjeraala neimaština ,siromastvo ,nema se posla fabrike se gase .ne moze gore nego sto je sad ljudi nemaju vise kud moraju nesto da urade i ako ne znaju sta i kako al jednostavno došlo do grala .potpuno podrzavam proteste SIT GLADNOM NE VJERUJE ,zato ne serite

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 06 feb 2014, 00:40

haver je napisao/la:
Haver@

Ili podrzi ove napacene ljude, ovaj napaceni narod ili nemoj te nebuloze prosipati bgt, price za malu djecu, tu pricu puši.mo 20 godina . Narod je gladan covjece, shvati to, kakve jbne stranke i qrci !?

Sutra svi VAN !
❶❾❽❽

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 06 feb 2014, 00:55

E zbog toga nam je i ovakvo stanje, tako svi misle "neće se nista promijeniti" tako govorimo 20 god., ali da svi izradu na ulice umjesto da tako pričaju bilo bi puno drugačije, nebi nas pljačkali na sve strane...

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 06 feb 2014, 06:55

Samo da se sjetim muriji familije i dam podrsku Tuzlanskom gradzanstvu!!!!!
Znam da nije za ovu temu, izvinjavam se !
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2014, 07:11

haver je napisao/la:
Kako razmislja ovaj haver?! Nisi gladan aaaaaa?
Pa yebote ja sam itekako dobro situiran, privatni biznis imam i relativno dobro zaradjujem za ovu sirotinjsku drzavu.
Opet sam izasao na proteste. I uvijek cu! Nema srece nikome ako su gladni pored nas. Solidarnost mora postojati.
Dok neki mazu kavijar po bureku neko nema za hljeba. Neki dan komsija place ko dijete. Veteran, ranjavan, kaze dijete mu nema patike za fizicko, a neka djeca od guzovana mu se rugaju sto nosi one platnene.
Zato treba misliti na ljude koji se bore za koru hljeba.
Političari krkaju, a narod gladuje!
slika
Zao mi je sto nije tema, al' svi zavisimo od politicara cak i sportski klubovi!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 06 feb 2014, 09:29

jel ono frajer parkirao bus kod ekonomske poprijecio put :?:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 feb 2014, 10:17

slika

3 prašinara ne mogu da se snađu i na lijep LJUDSKI način podignu ženu :evil:
Pobjeda je bolja od orgazma!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 06 feb 2014, 10:31

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... 6537_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2014, 10:39

"Kakva politička pozadina? Nema ovdje nikakve politike. Moj sin i njegova supruga moraju od nečega hraniti svoje petogodišnje djete, a ni jedno od njih nije zaposleno. Ono je bio vapaj gladnih ljudi, a Čauševiću ću reći kako moj sin nije član ni jedne političke partije i da je dijete ratnog vojnog invalida koji je dao dio sebe u odbrani ove države", kroz suze priča Mehmed Širanović.

Širanović navodi kako je i on jučer bio ispred Vlade TK kako bi na oku imao svoju djecu. U jednom trenutku čuo je policijsku naredbu "udri bagru".

"Krenuli su nasumično da tuku narod. Mog sina su uhvatili u blizini Omege, istukli, a onda ga krvavog vukli ka autu. Na tom putu su ga još udarali palicama. Imaju snimci koji su postavljeni na internet, a njegovog petogodišnjeg sina moram voditi na Gradinu, jer je dijete na televiziji vidjelo kako mu tuku oca i kako mu je otac krvav. Dijete je u strahu i plače", rekao je Mehmed Širanović, potom zajecao, a onda nam rekao "izvinite, ne mogu više razgovarati" i spustio telefonsku slušalicu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2014, 10:42

Odjavljujem se do daljnjeg.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 feb 2014, 11:06

Nakon Crvene zvezde, sljedeći protivnik Krka

slika

Nakon što su odigrali utakmicu protiv Crvene zvezde, već sutra će snage odmjeriti sa još jednim protivnikom.

Iako je ovaj susret prema prvobitnom planu trebao da se odigra 14. februara, Crveno - crni će protiv Krke iz Novog Mesta igrati sutra!

Utakmica se igra sa početkom od 14:00 sati, a protivnik našeg tima je ekipa iz Prve lige Slovenije.

fksloboda.ba

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 06 feb 2014, 12:07

Tkanton je napisao/la:
redblack je napisao/la:Ovog Kuduzovića treba vratit s priprema i poslat ga tamo odakle je i došao
Nema vracanja, jel lijepo na piku pisalo zamjena ne dolazi u obzir i nema vracanja robe
Slovenac, trenutno se nalazi u Koperu. 4 KM.

http://www.****/artikal/11005708/ovan-slovenac/

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 feb 2014, 12:12

opet su izgleda udarili na sirotinju kako cujem u putu dole
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 feb 2014, 12:51

Da ne idemo u OFF sa teme,oko protesta možemo pričati na ovoj temi KLIKNI! ..otvorena za chat!

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 06 feb 2014, 12:58

Haj onda tamo piši češće malo.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.