FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 25 jan 2010, 18:48

pile87 je napisao/la:A ja sam ti mator bolan da skacem po jugu, pregovaramo sa nekim mladim napadacem iz Hrvatske!
Stipu mi se te price :mrgreen:
Evo ti i dokaz (alarahmetile)
http://img12.imageshack.us/img12/162/dedo.jpg
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 jan 2010, 18:50

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:A ja sam ti mator bolan da skacem po jugu, pregovaramo sa nekim mladim napadacem iz Hrvatske!
hahahahahaha...bravo seyo hahahahahahah...e pa sad ti vidi pile hahahahaha
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jan 2010, 18:52

Seyo_TM je napisao/la:
Predlazes mi da sjedim sa penzionerima :D pijemo kafu kad bude generalka na Grbavici, makijato pa cu ti pokazati da nisam tako star kao sto ti mislis
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 jan 2010, 18:54

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Predlazes mi da sjedim sa penzionerima :D pijemo kafu kad bude generalka na Grbavici, makijato pa cu ti pokazati da nisam tako star kao sto ti mislis
cuj makijato...fensi :mrgreen:
Samo ti govorim da nema te matorosti da ne ide na jug :mrgreen: priznaj zelis komfor sjevera :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jan 2010, 18:59

Sta fali u Makijatu uvijek pijem kafu prije tekme osim kad sam sa zenom ona ne voli tamo, pa moram u palmu :mrgreen:
A i ne kisnem :D sto jest jest

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 jan 2010, 19:15

pile87 je napisao/la:Sta fali u Makijatu uvijek pijem kafu prije tekme osim kad sam sa zenom ona ne voli tamo, pa moram u palmu :mrgreen:
Fali mu pivo prije i poslije tekme :mrgreen:
Ima bolan kisobran :mrgreen:

http://www.san.ba/index.php?id=10080

Žujo: Brković ili Muharemović

U Željezničaru su prozreli igru neke grupe, kojoj se žuri da dobiju podobnog predstavnika sa Grbavice i tako zakažu skupštinu.
- Ne znam čemu žurba. Nama je stalo da imamo prave reprezente, operativce, koji će voditi ispravnu politiku za sve klubove, a ne samo za svoje interese. Željo će narednih dana održati sjednicu na kojoj će izabrati predstavnika u kantonalno predsjedništvo, koje želimo imati u državnom savezu. Najvjerovatnije će to biti Brković i Muharemović. Neki su predlagali mene, ali ja ne želim samo biti na spisku, želim da tamo budu ljudi koji će raditi. Vrijeme je da sarajevski kanton predstavljaju istinski sportski radnici, a ne mahala - izjavio je Sabahudin Žujo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jan 2010, 19:19

Mali Cola kao nesto povrjedjen, ne zna se jos koliko je ozboljno!
Znas bolan da ne pijem :D a vise gledam utakmicu mada se nema sta posebno vidjeti, ima mladjih za navijanje ba, brzih boljih jacih

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 25 jan 2010, 19:29

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Sta fali u Makijatu uvijek pijem kafu prije tekme osim kad sam sa zenom ona ne voli tamo, pa moram u palmu :mrgreen:
Fali mu pivo prije i poslije tekme :mrgreen:
Ima bolan kisobran :mrgreen:

http://www.san.ba/index.php?id=10080

Žujo: Brković ili Muharemović

U Željezničaru su prozreli igru neke grupe, kojoj se žuri da dobiju podobnog predstavnika sa Grbavice i tako zakažu skupštinu.
- Ne znam čemu žurba. Nama je stalo da imamo prave reprezente, operativce, koji će voditi ispravnu politiku za sve klubove, a ne samo za svoje interese. Željo će narednih dana održati sjednicu na kojoj će izabrati predstavnika u kantonalno predsjedništvo, koje želimo imati u državnom savezu. Najvjerovatnije će to biti Brković i Muharemović. Neki su predlagali mene, ali ja ne želim samo biti na spisku, želim da tamo budu ljudi koji će raditi. Vrijeme je da sarajevski kanton predstavljaju istinski sportski radnici, a ne mahala - izjavio je Sabahudin Žujo.
Po ovome Žujo ne bi radio :D
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 25 jan 2010, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 25 jan 2010, 19:29

pile87 je napisao/la:Mali Cola kao nesto povrjedjen, ne zna se jos koliko je ozboljno!
Znas bolan da ne pijem :D a vise gledam utakmicu mada se nema sta posebno vidjeti, ima mladjih za navijanje ba, brzih boljih jacih
tako treba brate:)...nije problem sa rajom na sjeveru koja ne zviždi igračima nego pakashima koji dođu i svoje frustracije istresaju igračima....tako se umanjuje efekat nas sa juga koji grlo izgubimo svaku tekmu :shock:
fakat treba počet marisat takve
daj Bože da nije ozbiljnija povreda Čole..
Željo - My first love!!!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 25 jan 2010, 23:50

Evo našao sam na jednom forumu ove sličice pa ako neko hoće uzeti kao avatar ili u potpis. Pozz

slika

slika

slika

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 25 jan 2010, 23:54

Imali vise tih pojacanja :P???
mB!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 jan 2010, 00:30

ee momci znal ko , sta mi immao od dzekinog sljedeceg transfera??

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 26 jan 2010, 00:32

samir_tm87 je napisao/la:ee momci znal ko , sta mi immao od dzekinog sljedeceg transfera??
Nista :? Da je prodat u ovom prelaznom roku imali bi a ovako nista :?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 26 jan 2010, 00:37

TheManiacs je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:ee momci znal ko , sta mi immao od dzekinog sljedeceg transfera??
Nista :? Da je prodat u ovom prelaznom roku imali bi a ovako nista :?
ne kontam vas mozak nikako,samire o ovome se pricalo stranice i stranice i ti pitas po ne znam koji put,a dzoka imamo,mi smo mu klub gdje je poceo karijeru...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 jan 2010, 01:06

hahahahaahaha bez uvrede icije ali fakat vise gadi mi se to pitanje za djeku :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 jan 2010, 01:10

Nemamo nista za Džeka , kao sto Srbi kažu :D
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 jan 2010, 07:32

Zar opet .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 jan 2010, 07:38

Ja sinoc htio da pitam imamo li sta od Dzekinog transefa i dali ce bit bedzeva u udruzenju? :mrgreen:

Treba vama trajne banove podijelit, IP adrese naravno :)
010 ISN'T JUST A CODE

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 jan 2010, 09:44

Ovo sam prebacio sa orga:

ZELJEZNICAR DANAS PUTUJE U SOMBOR

*SEHIC,STANIC,MESIC i COLIC ostaju u Sarajevu*

Tojaga nije zadovoljio ukuse strucnog staba,Spahic putuje na novo dokazivanje.Sutra protiv Vojvodine,otpao Hajduk iz Kule.

Menadzer Amar Osim odlucio je u Sombor,na drugu fazu priprema za proljetni dio sezone povesti 22 igraca,medju kojima nece biti Ibrahim Sehic,Srdjan Stanic,Amar Mehic i Benjamin Colic,koji ostaju u Sarajevu.Prva trojica ne putuju zbog povreda,dok je Colic pozvan u reprezentaciju.Ipak svi pomenuti ce se prikljuciti ekipi za nekoliko dana.

Pomenimo i to da ce u Sombor putovati i Denis Selimovic,koji nije putovao u Gorazde zbog povrede ledja,te da je sa spiska putnika otpao Anel Tojaga,koji nije zadovoljio ukuse strucnog staba,dok ce napadac Bajro Spahic dobiti sansu za novo dokazivanje.

Na pripremama u Gorazdu na povredu se zalio Milan Culim.Medjutim,povreda nije ozbiljnije prirode te ce ovaj igrac pauzirati svega dva dana.Ipak Culum ce propustiti prvi prijateljski mec,kojeg ce plavi odigrati protiv Vojvodine odmah po dolasku,a u planu je bio mec i protiv Hajduka iz Kule,ali je on otpao.

Iz ZELJEZNICARA ocekuju da im se u Somboru prikljuci i nekoliko igraca,koji bi stigli na probu,a iz uprave kluba tvrde kako ce se ekipa pojacati i sa jednim ili dvojicom provjerenih nogometasa.

Na put u sombor danas krecu:
Delimir Bajic, Samir Bekric, Mirsad Beslija, Haris Beslija, Sead Bucan, Milan Culim, Marko Faric, Adnan Guso, Semir Kerla, Slaven Kovacevic, Alen Mesanovic, Elvis Mesic, Edin Visca, Lazar Popovic, Mirko Radovanovic, Damir Rovcanin, Denis Selimovic, Nedzad Serdarevic, Muamer Svraka, Predrag Seimic, Bozidar Radosevic i Bajro Spahic.

Oslobodjenje.
AMAR OSIM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 jan 2010, 09:46

Kao i ovo:

U Somboru uigravanje linija

Željezničar danas kreće put Vojvodine, gdje će nastaviti drugi dio priprema. U Vitkovićima se najviše radilo na stjecanju snage, a odigrana je utakmica protiv fočanske Sutjeske, koju su «plavci» dobili golom Muamera Svrake. Amar Osim je za najteži dio priprema «počastio» najbolje juniore, predvođene Farukom Brkovićem, koji su radili sa prvim timom. Oni se vraćaju u juniorski tim, ali će se tokom sezone postepeno uključivati. Osim suptilnog veznjaka Brkovića, na pripremama su bili još i Prutina, Mulahasilović, Aščerić, Poturović, Pljevljak, Kalkan...

- Svi oni će biti praćeni tokom proljeća. Željeli smo ih primaknuti prvom timu, da osjete atmosferu. Imaju među njima potencijala - naglašava Almir Memić, Osimov asistent.

Memić podvlači važnost utakmica u Somboru.

- Imat ćemo tri utakmice na vojvođanskim pripremama. Dogovoreni su susreti sa Vojvodinom i Somborom. Odigrat ćemo još jedan, možda dva susreta. Radit će se na uigravanju linija.

Sa Željom je jedina prinova Bajro Spahić (24) koji je stigao iz Famosa. Posebno ga pamte Željini golmani, kada je jesenas u prijateljskom susretu iz slobodnjaka skinuo paučinu sa gola, te još u dva tri navrata tjerao na muke Šehića i Gvozdića.

- Pokazao je određeni kvalitet, ali se mora nametnuti radom i igrama - kaže Memić sa svog komšiju iz Hrasnice.

U Somboru će se ostati desetak dana, potom se u Sarajevu pakuju koferi za novu destinaciju.

- Završini dio priprema, gdje ćemo odigrati najviše utakmica, bit će u Međugorju - najavljuje Memić, koji sa saigračima, navijačima i ljudima iz kluba suosjeća s bolom Admira Adžema, kolege i prijetalja zbog smrtnog slučaja u porodici.

S.S.

san.ba
AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa i 13 gostiju.