FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja bi radije igao sa 1 stoperom, nego Nijazu 20000 KM halalio. Jos bi mu svaki dan slao meil i fax, onako cisto reda radi 

NO PYRO NO PARTY
Zar nije bila prica skoro da su platili.
Nije. Do 1. marta je rok.terabajt je napisao/la:Zar nije bila prica skoro da su platili.
DRUG NEBI TI PUNCA
http://pokit.org/get/img/6c852bd891a060 ... 249ea7.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
B| JK jedan je od nas!!!
B| JK jedan je od nas!!!
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Gospodin covjek !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- bistrikboy
- Kontakt:
Mozel' se traziti povrat novca za njegapile87 je napisao/la:Mozda nije za foruma al hajde Asima Skaljica Olimpicu 20 000 KM nismo im doduse dali novac ali su nam odbili od duga, za one koji nisu znali Olimpic je duzan Zelji pare i taj iznos je umanjen za 20 000. I pored toga Olimpic je jos duzan Zelji i rastezu do zadnjeg sa placanjem s tim da moraju uplatiti do pocetka lige.Buu je napisao/la:Lazar? Culum ? Colic ? Who ?

Nek je sa srecom Bogdanovicu sa nama kakvi smo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Asimin sestrić obećao regres.Southboy je napisao/la:http://pokit.org/get/img/6c852bd891a060 ... 249ea7.jpg
B| JK jedan je od nas!!!
Što neko reče treba nekoga poslati za Rovinj da mu par puta sve na kamaru opsuje, da se čovjek naviknebistrikboy je napisao/la:

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Ista je politika u Gradaccu, znam dozivio sam to tako da ce mali uletit k'o da je 5 godina sa ekipombagrcavi je napisao/la:Što neko reče treba nekoga poslati za Rovinj da mu par puta sve na kamaru opsuje, da se čovjek naviknebistrikboy je napisao/la:

-
- Kontakt:
Sudeci po klipu Jasmin ima jako dobru skok igru (sto je i logicno), te dobar osjecaj za uklizavanje. Ne znam zasto al imam dobar predosjecaj sto se tice ovog momka
sve u svoje vrijeme. Mislim da brko ne bi sigurno uzimao nekog neprovjerenog igraca, i to je za njeg platio obestecenje
Trebace mu sigurno odredjeno vrijeme da se adaptira, a onda je sve na njemu. Sve u svemu, mislim da je ovo dobro pojacanje. Sretno Jasmine!

Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ja mislim da od Kvese nema ništa ni na proljeće, neka se on spremi za Evrope, ne treba ga forsirati previše.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Što se tiče Jasmina,dobili ste sjajnog momka u odbrani.Kao sto neko reče,trebat će mu period adaptacije pri čemu može ispoljiti malu nesigurnost u odbrani.Nakon toga,mozete biti rahat,taj je neprolaziv 

to brate, baš nam treba jedan neprolazivvatreni je napisao/la:Što se tiče Jasmina,dobili ste sjajnog momka u odbrani.Kao sto neko reče,trebat će mu period adaptacije pri čemu može ispoljiti malu nesigurnost u odbrani.Nakon toga,mozete biti rahat,taj je neprolaziv

valjda će se ispoljit do 1. marta
eno direktora na fkž, šminka mrtva hh
M
Dosadila ova pauza. Kada će više počet Bože dragi?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kako mogu pristupiti forumu na FKZ.
Imam clansku, pise
da samim tim imam pravo na forum...
Kako to ide...
Imam clansku, pise
da samim tim imam pravo na forum...
Kako to ide...
Sanel Jahić u Grashopersu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Ima li kakvih novosti navijaci najveceg BiH kluba? 

Mozemol stornirati Skaljica
Sto se tice Bogdanovica, to je dobar igrac koji ce se vjerujem dokazat,kad smo istrpili mnoge , vala cemo i njega,a vjerujem da ce momak vratiti duplo.. AO i strucni stab ni jeednom do sad nisu pogrijesili u dovodjenju mladjih igraca (visca,kvesic,tomic,itd itd) , tako da ni ovaj put nece biti promjena 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Zna li neko kada igramo sa Borcem?
-
- Kontakt:
Šiljak: Odgovornost je velika, ali plan je ostati najbolji u državi
http://fkzeljeznicar.ba/siljak-odgovorn ... zavi/7948/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/siljak-odgovorn ... zavi/7948/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.