Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
E bi sad bilo fino da nas Mirzet igra.. Dugo ga nema,al zato ima da sutra poludiiiii
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Odbrojavamo sate do utakmice.
- storm_raider
- Kontakt:
Alejkumu selam.mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum.Odbrojavamo sate do utakmice.
Veceras protiv Spursa, kojima nece igrati Parker i vjerovatno Duncan. Hajde Mirza vrijeme je i da zatrpas Spurse.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Noćas kuću na Brooklyn!
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Spursi su im vjerovatno najgori match up u ligi i ne bih se kladio na Brooklyn, iako su Spursi sinoc igrali i imaju problema s povredama.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jel neko zna kakvo je stanje sa povredama u Bruklinu?
Ja sam veliki fan svog imenjaka i takodjer treniram kosarku u KK Zepcu.Sto se tice utakmice sa Spursima ocekujem poraz ali i dobru tekmu Mirze.

izgleda da su svi (blatche, kirilenko, johnson) opet zdravi.MT33GZ je napisao/la:Jel neko zna kakvo je stanje sa povredama u Bruklinu?
parker nece igrat
ne mora znacit. SA je top ekipa al ove godine nisu pobijedili niti protiv jedne druge top ekipe. sve pobjede su im protiv "slabijih" tako da bi moglo biti svasta vecerasDrugRed je napisao/la:Ja sam veliki fan svog imenjaka i takodjer treniram kosarku u KK Zepcu.Sto se tice utakmice sa Spursima ocekujem poraz ali i dobru tekmu Mirze.
-
- Kontakt:
onda mirza ulazi pocetak 2/4 , pierce i on opet se rotiraju
ako mirzu krene sut , onda dobije vise vremena , tako ide kod kidda
posteno !

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
pa to je i normalno i posteno. naravno da ne moze uvijek pogadjat, niti da ce dobit sansu da uzme 10 ili 15 suteva, bez obzira da li pogodio ili ne.lucif3R666 je napisao/la:onda mirza ulazi pocetak 2/4 , pierce i on opet se rotirajuako mirzu krene sut , onda dobije vise vremena , tako ide kod kidda
posteno !
dobro je sto bez obzira na to, da ako ima i losiju sutersku noc, opet zaigra sljedecu utakmicu. znaci da je definitvno dio rotacije.
uostalom bolje mu je uci s klupe, jer s prvom petorkom tesko da bi dobio toliko suteva, osim kad ga krene ko protiv dallasa.. ovo je ovako super. ja sam vise nego zadovoljan, pogotovo u odnosu na pocetak sezone, kad nije igro nikako ili samo garbage time..
Ko nam je ovo ?

hahaha...TheChief je napisao/la:Ko nam je ovo ?![]()
![]()
svejedno ja ga posebno ne gotivim. prilicno je sebican i nije d-willu ni do koljena.
ne da je prilicno nego bolesno sebican...baksuzSapce je napisao/la:hahaha...TheChief je napisao/la:Ko nam je ovo ?![]()
![]()
svejedno ja ga posebno ne gotivim. prilicno je sebican i nije d-willu ni do koljena.
Ovo je dobra info. Ako stvarno parker nece igratiSapce je napisao/la:izgleda da su svi (blatche, kirilenko, johnson) opet zdravi.MT33GZ je napisao/la:Jel neko zna kakvo je stanje sa povredama u Bruklinu?
parker nece igrat

Ooo stručnjaci, ne prepoznah vas odmah. Ja sam prezadovoljan što imam priliku čitati vaše genijalne rečenice. Pa to je sjajno. Nadam se da će te tipkati što češće i svoja istančana znanja prenijeti na nas.edo07 je napisao/la:ne da je prilicno nego bolesno sebican...baksuzSapce je napisao/la:hahaha...TheChief je napisao/la:Ko nam je ovo ?![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
- el-fighter
- Kontakt:
Nemojte tako, Livingston se popravlja iz utakmice u utakmicu. Igra sve bolje i ubacuje dosta koseva, a sa druge strane i vise trazi Mirzu. Pa samo u zadnjoj utakmici je imao nekoliko asistencija za Mirzu. Cak je i Mirza u intervjuu poslije utakmice rekao da su njih dvojica razgovarali i da mu je Livingston rekao da se otvara na suteve, jer ce mu uvijek dodati loptu kada je Mirza u dobroj poziciji za sut.
Veceras aBd protiv Spursa. Ako ne budu igrali Parker i Duncan Netsi imaju itekako sansu da pobijede, ali neko ce se opet morati izdvojiti sa brojem poena, jer ocito je da ne mogu u jednoj utakmici svi imati dobar procenat suta i npr da 6-7 igraca ubaci 10 ili vise poena.
Veceras aBd protiv Spursa. Ako ne budu igrali Parker i Duncan Netsi imaju itekako sansu da pobijede, ali neko ce se opet morati izdvojiti sa brojem poena, jer ocito je da ne mogu u jednoj utakmici svi imati dobar procenat suta i npr da 6-7 igraca ubaci 10 ili vise poena.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Kaze Mirza da je dosta pricao s njim prije prosle utakmice i da mu je rekao zivi kamen da se otvara kad god mogne, a da ce ga on pronalaziti loptama. I Boga mi haman je bilo tako, cetiri od pet trica su bile na asistenciju zivog kamena.
Nadam se da ce se nekako njih dvojica naci na talasnim duzinama, Mirzi trebaju dobri diplomatski odnosi sa plejmakerima, od njih zivi...
edit:
fajter je bio brzi, izvini fajteru, bahato od mene da ne procitam tvoj post.
Nadam se da ce se nekako njih dvojica naci na talasnim duzinama, Mirzi trebaju dobri diplomatski odnosi sa plejmakerima, od njih zivi...
edit:
fajter je bio brzi, izvini fajteru, bahato od mene da ne procitam tvoj post.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Cuj zivi kamen

I kad' dođem s faxa i pobjegnem od prevođenja, i teorije prevođenja, ovi me na forumu dočekaju s lažnim parovima i greškama u prevodu.Mozambik je napisao/la:Cuj zivi kamen![]()
![]()

Pomahnitat' ću. Čuj živi kamen.

Mirza večeras 20+ aBd. Uz double double.

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 06 feb 2014, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.