Sutra bujrum svi i pozdrav za sve koji daju podrsku

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sve je razumijem care protesti i to ( i ja sam za to ) al šta dalje? Eto sutra uđemo u zgradu i skinemo ih se s vlasti,i? Šta dalje? Niko nema konkretnog prijedloga.Neka sutra bude Osman premijer ne mora biti Sead taj momak što se htio ubiti neće imat posla niti će bit više para u Kantonu.Razumiješ li šta ti pričam?klasik je napisao/la:Gledam onog momka sto je stao na most, prijetio da ce se bacit.
Radi se o momku ciji je otac ubio njegovu mater ispred Mejdana prije mozda mjesec dana, znam momka iz vidjenja, nema posla, u jednom danu je izgubio i oca i mater, necu da ulazim u to kakav je ko covjek al sta on da radi sa svoje 22 godine, niko mu se nije ponudio d amu pomogne. A posla nema.
taj sutra sto sjedne, sjettit ce se kako su ovi PRIJE njega otisli, s nnoge na nogu pa ce razmisliti dva puta sta ce raditi, a ako vide da mogu raditi sto hoce, kao ovi, onda ce ti biti isto....haver je napisao/la:Sve je razumijem care protesti i to ( i ja sam za to ) al šta dalje? Eto sutra uđemo u zgradu i skinemo ih se s vlasti,i? Šta dalje? Niko nema konkretnog prijedloga.Neka sutra bude Osman premijer ne mora biti Sead taj momak što se htio ubiti neće imat posla niti će bit više para u Kantonu.Razumiješ li šta ti pričam?klasik je napisao/la:Gledam onog momka sto je stao na most, prijetio da ce se bacit.
Radi se o momku ciji je otac ubio njegovu mater ispred Mejdana prije mozda mjesec dana, znam momka iz vidjenja, nema posla, u jednom danu je izgubio i oca i mater, necu da ulazim u to kakav je ko covjek al sta on da radi sa svoje 22 godine, niko mu se nije ponudio d amu pomogne. A posla nema.
I od ovog nećemo napravit nikakvu revoluciju ( volio bih kao i vi al to su priče za malu djecu ) nego će nas samo opozicija ili pozicija ili p.i.č.ka materna tj neka druga stranka iskoristit za svoje političke ciljeve jer vjeruj da neke stranke na ovo gledaju kao pozitivnu stvar za jačanje svoje stranke.
Haver@haver je napisao/la:Sve je razumijem care protesti i to ( i ja sam za to ) al šta dalje? Eto sutra uđemo u zgradu i skinemo ih se s vlasti,i? Šta dalje? Niko nema konkretnog prijedloga.Neka sutra bude Osman premijer ne mora biti Sead taj momak što se htio ubiti neće imat posla niti će bit više para u Kantonu.Razumiješ li šta ti pričam?klasik je napisao/la:Gledam onog momka sto je stao na most, prijetio da ce se bacit.
I od ovog nećemo napravit nikakvu revoluciju ( volio bih kao i vi al to su priče za malu djecu ) nego će nas samo opozicija ili pozicija ili p.i.č.ka materna tj neka druga stranka iskoristit za svoje političke ciljeve jer vjeruj da neke stranke na ovo gledaju kao pozitivnu stvar za jačanje svoje stranke.
Kako razmislja ovaj haver?! Nisi gladan aaaaaa?haver je napisao/la:Sve je razumijem care protesti i to ( i ja sam za to ) al šta dalje? Eto sutra uđemo u zgradu i skinemo ih se s vlasti,i? Šta dalje? Niko nema konkretnog prijedloga.Neka sutra bude Osman premijer ne mora biti Sead taj momak što se htio ubiti neće imat posla niti će bit više para u Kantonu.Razumiješ li šta ti pričam?klasik je napisao/la:Gledam onog momka sto je stao na most, prijetio da ce se bacit.
Slovenac, trenutno se nalazi u Koperu. 4 KM.Tkanton je napisao/la:Nema vracanja, jel lijepo na piku pisalo zamjena ne dolazi u obzir i nema vracanja roberedblack je napisao/la:Ovog Kuduzovića treba vratit s priprema i poslat ga tamo odakle je i došao
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 6 gostiju.