Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

treci
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la treci » 02 feb 2014, 22:16

anonimni je napisao/la:Ma znam, imao sam isti problem nekad, samo sto sam to uradio s nekim drugim programom i znam da sam to u Chromeu sredio, cudi me kako ovo sto smo mu pisali ne rijesava stvar...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
odem u control panel ne mogu naci nista slicno nista
odem u postavke mozzile i chromea sve postavim zatvorim i cim otvorim on opet po svom to namjestio
izgleda mi ko da me neko zajebava hahah,

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 feb 2014, 22:17

Ima li kakav adware, spybot ili slicno tome u Control Panelu ? Ako ima, brisi i to usput :D a ako nema, izbrisi browsere i opet ih instaliraj, nema ti druge...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 02 feb 2014, 22:24

anonimni je napisao/la:Ima li kakav adware, spybot ili slicno tome u Control Panelu ? Ako ima, brisi i to usput :D a ako nema, izbrisi browsere i opet ih instaliraj, nema ti druge...

hvala na savjetima i pomoci , sutra cu to zavrsit, sad sam previse nervozan svaki put me ubija ovaj bing jeemu staru
ode spavat dok nisam ubio nekog :mrgreen:

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 02 feb 2014, 22:40

iVar je napisao/la:
KEC je napisao/la:Zna li neko neki program za slikavanje ekrana i snimanje npr za pes da se snimi cijela utakmica
za PES i uopšteno igre koristi se Fraps

Kod: Označi sve

http://www.fraps.com/
za sve ostalo, koristi ovo što ti je dao @Murga ;)
Kak se koristi ovaj fraps kak sam ukapiro nesh ima veze sa F9 al kratki mi video snimci a nemogu na googlu provjeriti nesh me zeza
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 02 feb 2014, 22:44

skineš preko torrenta ful verziju :) namjestiš koliki fps da ti bude na videima i kad si unutar igre pritisneš F9, F10 je za screenshot :D
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 02 feb 2014, 22:51

treci je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Ima li kakav adware, spybot ili slicno tome u Control Panelu ? Ako ima, brisi i to usput :D a ako nema, izbrisi browsere i opet ih instaliraj, nema ti druge...

hvala na savjetima i pomoci , sutra cu to zavrsit, sad sam previse nervozan svaki put me ubija ovaj bing jeemu staru
ode spavat dok nisam ubio nekog :mrgreen:
https://support.google.com/websearch/answer/464?hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo brate, samo što je na engleskom. Imaju slike, pa ćeš se valjda snaći.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 02 feb 2014, 22:52

iVar je napisao/la:skineš preko torrenta ful verziju :) namjestiš koliki fps da ti bude na videima i kad si unutar igre pritisneš F9, F10 je za screenshot :D
Hvala ;)
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 feb 2014, 20:38

U CPJ mi je nesta pocelo da ''susti''. Jel neko zna sta bi moglo biti da ga ne nosim na servis ako ja sam to mogu rijesiti :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 feb 2014, 14:33

Kada predjem na neku drugu karticu na chromeu sa youtubea (ili ne daj Boze otvorim Mozillu tek ili scrollam stranicu), odmah video pocne stopati, tacno me vise izludi, pokvari mi merak kad slusam muziku :evil: :evil: :evil: Ima li neko ideju kako to popraviit :?:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 feb 2014, 14:39

adobeflash ili imas malo ram memorije na pc-u,poznato je da flash sve ucestalije steka sam od sebe....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 feb 2014, 14:45

Ponos Torina je napisao/la:adobeflash ili imas malo ram memorije na pc-u,poznato je da flash sve ucestalije steka sam od sebe....
Ajoj....Koliko sam primjetila, na mozilli ne bude takvih problema, ali mi je nekako Chrome uredniji pa mi se ne da prebacivati... :cry:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 feb 2014, 14:53

reds_forever je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:adobeflash ili imas malo ram memorije na pc-u,poznato je da flash sve ucestalije steka sam od sebe....
Ajoj....Koliko sam primjetila, na mozilli ne bude takvih problema, ali mi je nekako Chrome uredniji pa mi se ne da prebacivati... :cry:
apdejtaj flash, "ukini" nepotrebne addone koje imaš, isključi hardware acceleration na flash playeru i eto :)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

katalinskiosim
Kontakt:

Post Postao/la katalinskiosim » 05 feb 2014, 21:16

Zdravo. Skino sam sa torenta Rosetta stone V3 german za ucenje njemackog jezika. Problem je sto ja ne znam instalirati program, naime imaju 4 foldera Rosetta stone- german L1 pa Rosetta stone-german L2 itd do L5, pa onda idu 4 ISO File-a. Ako neko zna kako instalirati moze mi se javiti na pp ili ovako da objasni. Hvala
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 feb 2014, 21:47

katalinskiosim je napisao/la:Zdravo. Skino sam sa torenta Rosetta stone V3 german za ucenje njemackog jezika. Problem je sto ja ne znam instalirati program, naime imaju 4 foldera Rosetta stone- german L1 pa Rosetta stone-german L2 itd do L5, pa onda idu 4 ISO File-a. Ako neko zna kako instalirati moze mi se javiti na pp ili ovako da objasni. Hvala
Skini Power ISO s neta (bolje s torrenta :mrgreen: full verziju), mountaj ISO/extractaj ISO u folder/ili sprži ISO na DVD :D 3 opcije imaš

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 06 feb 2014, 00:39

slika
slika
Neko savjet šta uraditi. Izbrisao javu i ponovo instalirao ali ništa.Filmovizija i slične stranice. :roll:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 feb 2014, 13:19

ma to se meni na firefoxu desava, instaliraj google chrome i preko njega gledaj, tako ja radim

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 06 feb 2014, 17:00

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma to se meni na firefoxu desava, instaliraj google chrome i preko njega gledaj, tako ja radim
pa odite u control-panel otvorite javu i stavite security na 0 :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 feb 2014, 18:07

katalinskiosim je napisao/la:Zdravo. Skino sam sa torenta Rosetta stone V3 german za ucenje njemackog jezika. Problem je sto ja ne znam instalirati program, naime imaju 4 foldera Rosetta stone- german L1 pa Rosetta stone-german L2 itd do L5, pa onda idu 4 ISO File-a. Ako neko zna kako instalirati moze mi se javiti na pp ili ovako da objasni. Hvala
To su ti leveli. Kad pokrenes Rosettu imas add level i tu izabereš te L1, L2 itd. " onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 06 feb 2014, 18:26

Imam jedan zanimljiv i nadasve iritirajući problem. :)

Koristim ADSL i imam ZTE-ov modem. Često mi se desi da mi neće Wi-Fi, jednostavno jednog dana hoće, drugog neće... I uglavnom se to da riješiti vraćanjem modema na fabričke postavke i ponovnom konfiguracijom, što znam raditi, ali nekada neće pa neće. Svaki put uradim isto, ali evo npr. sada se konektujem na Wi-Fi, međutim kada nešto probam otvoriti piše da nema konekcije. I to riješim nakon što jedno milion puta vratim modem na fabričke postavke, pa se jednom i wireless sjeti da proradi...

Zna li neko do čega bi moglo biti?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 feb 2014, 20:12

ma i mene nesto zajebava taj zte wifi signal mi je jako los, reset ne pomaze, mjenjao channel na 6-7 ali nista

izgleda da ne gine novi router

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 47 gostiju.