Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@Raul_64
To stoji,normalno protiv ekipa koje se brane "bunkerski" logicno je da ce biti neki sretnih golova ,iz centarsuteva i sl.
Al ono sto mene brine od pocetka sezone i jednu ruku nervira je nasa igra kad nas neko stisne na sredini,tj na vezni red. Ni jednu takvu utakmicu nismo dobro odigrali ,krila nema nigdje u prici,a nasa trojica na sredini nisu trkacki sposobni da izdrze taj pritisak. I to nikako da se popravi.
@Sveti
Broj rasprava sa mnom koje si ti dobio s validnim argumentima je ravan broju golova Ronalda veceras,postedi me molim te komentara.
@emir18
Ne moze Jese napdaca igrati,pokusao je to vec,ni on ni ronaldo ni bale,nemaju kretnje i mentalitet klasicnog napadaca. Sva trojica su bolji kad se ubacuju iz drugog plana u napad.
To stoji,normalno protiv ekipa koje se brane "bunkerski" logicno je da ce biti neki sretnih golova ,iz centarsuteva i sl.
Al ono sto mene brine od pocetka sezone i jednu ruku nervira je nasa igra kad nas neko stisne na sredini,tj na vezni red. Ni jednu takvu utakmicu nismo dobro odigrali ,krila nema nigdje u prici,a nasa trojica na sredini nisu trkacki sposobni da izdrze taj pritisak. I to nikako da se popravi.
@Sveti
Broj rasprava sa mnom koje si ti dobio s validnim argumentima je ravan broju golova Ronalda veceras,postedi me molim te komentara.
@emir18
Ne moze Jese napdaca igrati,pokusao je to vec,ni on ni ronaldo ni bale,nemaju kretnje i mentalitet klasicnog napadaca. Sva trojica su bolji kad se ubacuju iz drugog plana u napad.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
suhi je napisao/la:
@Sveti

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
S tobom apsolutno sve,s cinjenicama,dokazima,argumentima. Samo sto je problem sto ovdje postoji odredjen broj "madridista" koji kao da ih Perez placa da pisu komentare.Jer cim se sta negativno spomene u vezi PERE i igraca ,odmah postajes anti madridista,ovo je forum za diskusije ,ako imas argumenata za nesto onda pricaj,postedi me svojih glupih komentara.Sveti je napisao/la:suhi je napisao/la:
@Sveti
a ti si kao dobio sve te rasprave
daj bolan, budi normalan. Tek si došao a vec imas epitet klauna. Mišn akomplišd
![]()
Tvoji su komentari ( ozil panj ili turcin ili kurd,benzema panj,khedira panj ,kurd) Bravo za tvoje poznavanje nogometa
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Evo, Sociedad lansirao Barcu u finale Cope. Biće zanimljivo, što jes jes. Carlo je trener koji je u karijeri znao osvojiti Ligu prvaka, a znao je i prokockati 3:0... Njegovo prvo finale otkako je u Madridu, jedva čekam.
suhi je napisao/la:@Raul_64
@Sveti
@emir18
zadnji komentar je potpuno tacan

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
mojih glupih komentara? Tebi je glupo to sto ja reagiram kad ti recimo postavis video u kojem diskreditujes najboljeg igrača u modernoj historiji Real Madrida? Nije to kume glupo, glupa je tvoja nakana da upises e-mail i password te kreiras račun na ovom forumu. Antimadridizam je dakako nepoštovanje ekipe i nastojanje da se po svaku cijenu popljuje skoro sve sto ima veze sa realom, kao navijaš za Realsuhi je napisao/la:S tobom apsolutno sve,s cinjenicama,dokazima,argumentima. Samo sto je problem sto ovdje postoji odredjen broj "madridista" koji kao da ih Perez placa da pisu komentare.Jer cim se sta negativno spomene u vezi PERE i igraca ,odmah postajes anti madridista,ovo je forum za diskusije ,ako imas argumenata za nesto onda pricaj,postedi me svojih glupih komentara.Sveti je napisao/la:suhi je napisao/la:
@Sveti
a ti si kao dobio sve te rasprave
daj bolan, budi normalan. Tek si došao a vec imas epitet klauna. Mišn akomplišd
![]()
Tvoji su komentari ( ozil panj ili turcin ili kurd,benzema panj,khedira panj ,kurd) Bravo za tvoje poznavanje nogometa

Trudiš se po svaku cijenu da budes drugačiji od ostalih forumaša. Zato i jesi klaun

A dosta od mene, ne bih da trošim ljudima vrijeme na čitanje tvojih ingenioznih odgovora.

naprijed rejal
Gledam klipove sa vecerasnje utakmice i moze se rec da se cigo Diego Costa uopste nije fino proveo.
Neka neka,red je bio.

Neka neka,red je bio.
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta je Jese igrao protiv PSG? Napadača? Kakav je gol dao protiv Espanyola? Kakav je gol dao protiv Atletico Madrida? Sve pozicije napadača. Iskusno bio među stoperima, uletio na vreme. Radi ono što inače treba da radi Benzema. Mali ima njuh za špica i treba ga gurnut na tu poziciju.suhi je napisao/la: Ne moze Jese napdaca igrati,pokusao je to vec,ni on ni ronaldo ni bale,nemaju kretnje i mentalitet klasicnog napadaca. Sva trojica su bolji kad se ubacuju iz drugog plana u napad.
Carlo je potvrdio da je sa Baleom sve ok te da ga nije htio forsirati jer je bolje da bude 100% fit od subote kad nema Apolona..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
To i ja govorim al eto ima strucnjaka ovdjeanonymousHD je napisao/la:Šta je Jese igrao protiv PSG? Napadača? Kakav je gol dao protiv Espanyola? Kakav je gol dao protiv Atletico Madrida? Sve pozicije napadača. Iskusno bio među stoperima, uletio na vreme. Radi ono što inače treba da radi Benzema. Mali ima njuh za špica i treba ga gurnut na tu poziciju.suhi je napisao/la: Ne moze Jese napdaca igrati,pokusao je to vec,ni on ni ronaldo ni bale,nemaju kretnje i mentalitet klasicnog napadaca. Sva trojica su bolji kad se ubacuju iz drugog plana u napad.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Logika strasna.Sveti je napisao/la:mojih glupih komentara? Tebi je glupo to sto ja reagiram kad ti recimo postavis video u kojem diskreditujes najboljeg igrača u modernoj historiji Real Madrida? Nije to kume glupo, glupa je tvoja nakana da upises e-mail i password te kreiras račun na ovom forumu. Antimadridizam je dakako nepoštovanje ekipe i nastojanje da se po svaku cijenu popljuje skoro sve sto ima veze sa realom, kao navijaš za Realpopusti malo lobotomče.
Trudiš se po svaku cijenu da budes drugačiji od ostalih forumaša. Zato i jesi klaun![]()
A dosta od mene, ne bih da trošim ljudima vrijeme na čitanje tvojih ingenioznih odgovora.![]()
Zato sto ronaldo dao 200 golova,ja nemam pravo staviti video u kojem je objasnjeno zasto je on dobio crveni ?
Trebam biti "madridista" i reci da je sudija kriv,da nas je ostetio,da je ronaldo svetac,a ne da nas je bilbao rasuo ?
Sta ja to pljujem ? To se zove objektivnost,u svim segmentima.
Jedino sto ja kao navijac imam koristi od ovog Reala je da uzivam 90min u dobrom nogometu,i u osvajanju trofeja.
Jese ako ne ove , naredne sezone ce vec biti jedan od najvaznijih igraca Reala.Momak je zvjerka , fantasticno se krece i razumije igru.Za moj licni ukus , mnogo vece pojacanje vam je Kantera pljunula nego onih 100 miliona za horoza.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Strucnjaci s foruma su ustanovili da jese moze igrati cf jos da carlo progleda i sve ok mada isti ni ne pomislja na to . Pa vi na osnovu par golova u stilu pravog cf donosite zakljucak. Ok istina ima njuh za gol pa ima ronaldo x puta veci pa na cf izgleda lose. Neka ga na krilu i zasto mu traziti novu poziciju kad se na ovoj snalazi odlicno
Zadnja izmjena: Ahonen, dana/u 05 feb 2014, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Koji mu se k...c pravdaš, ti imaš svoje mišljenje, on svoje i to je to. Ta čudno bi bilo kad bi se svi slagali.suhi je napisao/la:Logika strasna.Sveti je napisao/la:mojih glupih komentara? Tebi je glupo to sto ja reagiram kad ti recimo postavis video u kojem diskreditujes najboljeg igrača u modernoj historiji Real Madrida? Nije to kume glupo, glupa je tvoja nakana da upises e-mail i password te kreiras račun na ovom forumu. Antimadridizam je dakako nepoštovanje ekipe i nastojanje da se po svaku cijenu popljuje skoro sve sto ima veze sa realom, kao navijaš za Realpopusti malo lobotomče.
Trudiš se po svaku cijenu da budes drugačiji od ostalih forumaša. Zato i jesi klaun![]()
A dosta od mene, ne bih da trošim ljudima vrijeme na čitanje tvojih ingenioznih odgovora.![]()
Zato sto ronaldo dao 200 golova,ja nemam pravo staviti video u kojem je objasnjeno zasto je on dobio crveni ?
Trebam biti "madridista" i reci da je sudija kriv,da nas je ostetio,da je ronaldo svetac,a ne da nas je bilbao rasuo ?
Sta ja to pljujem ? To se zove objektivnost,u svim segmentima.
Jedino sto ja kao navijac imam koristi od ovog Reala je da uzivam 90min u dobrom nogometu,i u osvajanju trofeja.
Ps. Ronaldo mora ponešto osvojit, možda LP da bi se smatrao većim od Raula ili Zizua, a nije da nema ili nije imo s kim.
Pa kakav je dao ?emir18 je napisao/la:To i ja govorim al eto ima strucnjaka ovdjeanonymousHD je napisao/la:Šta je Jese igrao protiv PSG? Napadača? Kakav je gol dao protiv Espanyola? Kakav je gol dao protiv Atletico Madrida? Sve pozicije napadača. Iskusno bio među stoperima, uletio na vreme. Radi ono što inače treba da radi Benzema. Mali ima njuh za špica i treba ga gurnut na tu poziciju.suhi je napisao/la: Ne moze Jese napdaca igrati,pokusao je to vec,ni on ni ronaldo ni bale,nemaju kretnje i mentalitet klasicnog napadaca. Sva trojica su bolji kad se ubacuju iz drugog plana u napad.
Ubacio se iz drugog plana ,protiv espanola,lopta u prostor ,standardna lopta za krilo. TU je koristan jer je agilan,brz,prodoran. Al bit ce sigurno prilika da ga stavi i na napadaca.
Pa Jese je zabijao golove kakve redovno i najčešće zabija Ronaldo koji ne igra špica. To su igrači koji u ovakvoj formaciji često ulaze u 16-erac iz drugog plana, jer su oko Benza često dva igrača, i zabijaju golove.
To što Ronaldo zabija golove, ili Jese u ovom slučaju, ne znači da bi jednako dobar bio i na poziciji špica, što je CR i pokazao u par utakmica kad je igrao tu poziciju, pa se doslovno gubio. Jese je agilan tehničar, prodoran igrač koji po boku radi puno veću štetu protivniku nego li bi to mogao raditi između dva ili tri igrača u sredini 16-erca.
To što Ronaldo zabija golove, ili Jese u ovom slučaju, ne znači da bi jednako dobar bio i na poziciji špica, što je CR i pokazao u par utakmica kad je igrao tu poziciju, pa se doslovno gubio. Jese je agilan tehničar, prodoran igrač koji po boku radi puno veću štetu protivniku nego li bi to mogao raditi između dva ili tri igrača u sredini 16-erca.
-
- Kontakt:
Di Maria 2 asistencije i gol, sjajna partija.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Druze,ko mu ima proturiti loptu kad da igra CF sa Ozilom je mogoa komotno i zabijao bi 2-3 sigurno,sad nema ko dati taj pas pa je i na krilu pusiona...Ahonen je napisao/la:Strucnjaci s foruma su ustanovili da jese moze igrati cf jos da carlo progleda i sve ok mada isti ni ne pomislja na to . Pa vi na osnovu par golova u stilu pravog cf donosite zakljucak. Ok istina ima njuh za gol pa ima ronaldo x puta veci pa na cf izgleda lose. Neka ga na krilu i zasto mu traziti novu poziciju kad se na ovoj snalazi odlicno
Hese moze igrati laznu 9-tku i to bi bila idealna pozicija za njega,kao Messi sto igra,ima sve predispozicije za to.Arbeloa17 je napisao/la:Pa Jese je zabijao golove kakve redovno i najčešće zabija Ronaldo koji ne igra špica. To su igrači koji u ovakvoj formaciji često ulaze u 16-erac iz drugog plana, jer su oko Benza često dva igrača, i zabijaju golove.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Consigliere
- Kontakt:
suhi je napisao/la:Eh da suhi malo hejta![]()
Sto se tice igre,osim ako izuzmemo mentalni dio,gdje su bili malo vise motivisani nego inace,zbog derbija i polufinala,je ista kao i u svim predhodnim utakmicama,bez napredka .
Real statisticki izdominirao patetiko,al razlog je apsolutni promasaj Simeona kao trenera. Prepustio je loptu Realu ,branio se zonski,bez presinga ,kao neka mucka ekipa (nije da nisu). Ako usporedimo istu stvar prije par dana protiv Bilbaa koji nas je pojeo presingom,nismo se mogli sastaviti s loptom.
Igrao je na tu kartu ,da real postize tesko golove ove sezone,da izgubi 1:0 ,eventualno da go u gostima iz kontre.
Igra na sredini i dalje "teska" ,igraci predaleko stoje jedni od drugih,moraju se forsirati duza dodavanja,oba krila nam se ponasaju kao klasicni napadaci ,slabo se vracaju,uvlace u sredinu i sl.
Kroz sredinu tesko da ne kazem nikako ne pravimo prilike (osim ako neko ne izforsira neki solo prodor da prodje 2-3 igraca) i dalje puno centriramo s bekova i krilinih pozicija.
Mourinhov Real je igrao za Ronalda,Carlov Real igra na rezultat,pretvaramo se u pravi talijanski klub( za sad po rezultatima opravdano) ,medjutim Ronaldo vec nekoliko utakmica igra ocajno,nema prilika,grijesi,odsjecen,forsira se,u ovoj igri vise stete pravi nego koristi.Svi znamo da on hoce svaku da zabije 1-2-3 gola.
2 gola smo dali iz odbijanja,1 iz ozilovog pasa u reziji di marie ,modric je skinuo cist go ,pored toga nismo imali neki 100% prilika ,kao i predhodnim utakmicama,jako tesko ih stvaramo.
Za sad Carlo ima opravdanje,do kad ce imati na nama je da vidimo,al bojim se da Ronaldovo nezadovoljstvo postati vece sto ce stvarati probleme.
Kao sto sam vec rekao, Jese nam je najvece "pojacanje" ove sezone ,veceras ne bi igrao da se Bale nije "ozlijedio".Iako je zasluzio da bude starter svaku,al 90M je 90M ,i cim se vrati jese ce preseliti na klupu.
Sreca u nesreci je crrveni ronalda,pa ce igrati jos .Nadam se da ce Bale izdominirati te 3 utakmice,ako je suditi prema zadnjoj u kojoj ronaldo nije igrao,nece biti problema.
E, svaka cast. Napokon neko da napise kako jest.
Daleko je ova partija veceras bila od savrsene kakvom se pokazuje. Atletico je dosao i kontali tucom nesto i u uzvratu traziti prolaz. Nije im uspjelo, plus sreca im je okrenula ledja pa ce kuci puni k'o paprike

Bilbao je pokazao kako se igra protiv Ancellotija i ovog sistema. Ponovo kazem, nazad smo beton, ali naprijed puno, puno toga ne stima, pocevsi od Ronalda pa nadalje...
@Sveti, veze ti jarane o zivotu nemas.... a jos manje o fudbalu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ko je aktiv a ko pasiv od vas dvojce
Pa taktički je utakmica perfektno odigrana, ne znam sta vise želite, da vam se naguzze?
Tako ste pričali za murinja da igra anti fudbal u sezoni kada poobara sve rekorde, evo i sad ista stvar za ancelotija. Čovjek vodi ekipu koja je dala najvise golova u ligi, pametnjakovici govore da pretvara klub u italijanski
banujte se molim vas. Obojca po mogucnosti. Kad se otkopcate jedan s drugog naravno

Pa taktički je utakmica perfektno odigrana, ne znam sta vise želite, da vam se naguzze?
Tako ste pričali za murinja da igra anti fudbal u sezoni kada poobara sve rekorde, evo i sad ista stvar za ancelotija. Čovjek vodi ekipu koja je dala najvise golova u ligi, pametnjakovici govore da pretvara klub u italijanski

naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.