FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Papalukas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Papalukas » 05 feb 2014, 22:35

„Crvena Zvezda je u završnom stadiju priprema, njima za sedam dana počinje prvenstvo.
Prvenstvo pocinje 23. februara,ne znam kako ga izracuna za 7 dana :)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 feb 2014, 22:36

redblack je napisao/la:Ovog Kuduzovića treba vratit s priprema i poslat ga tamo odakle je i došao
Nema vracanja, jel lijepo na piku pisalo zamjena ne dolazi u obzir i nema vracanja robe

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 feb 2014, 22:40

Tkanton je napisao/la:
redblack je napisao/la:Ovog Kuduzovića treba vratit s priprema i poslat ga tamo odakle je i došao
Nema vracanja, jel lijepo na piku pisalo zamjena ne dolazi u obzir i nema vracanja robe
vratit ga pod hitno..dodat cemo i sta para :D :D
inace,salu na stranu..ubjedljivo najlosiji danas...ako je krka prvoligas ta bi tekma sutra mogla bit neko mjerilo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 feb 2014, 22:48

Sutra u 12 su protesti !

Kako sam cuo od vise ljudi,danas nena sto je sjedila na pjesackom je preminula..ostavila je srce za svoje narod danas..

neno rahmeti ti dusi ! :cry:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 feb 2014, 22:53

staragarda je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
vratit ga pod hitno..dodat cemo i sta para :D :D
inace,salu na stranu..ubjedljivo najlosiji danas...ako je krka prvoligas ta bi tekma sutra mogla bit neko mjerilo
Nemam pojma sta mu je bilo, kod nas je bio dobar, dobar je nazad a kad predje centar nigdje ga nema :D i ima dobar sut sa 30-ak metara

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 feb 2014, 22:56

harry_90 je napisao/la:Sutra u 12 su protesti !

Kako sam cuo od vise ljudi,danas nena sto je sjedila na pjesackom je preminula..ostavila je srce za svoje narod danas..

:o :o Jel to 100% tacna informacija strasno, ubise je kerovi.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 feb 2014, 22:57

:evil: mater im ****
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 05 feb 2014, 22:57

Ako je istina rahmet joj duši.
A gdje su sada oni levati koji po netu i po gradu pričaju : " Neka policija pendreči ove Fukare,najgori su i sl."
Uvijek al fakat uvijek smo ispadali kriva kad ova s.t.oka dođe i napada nas dole,bar 50% ljudi koji nisu vezani za Fkr i tribinu su nas smatrali ološem a ove kriminalce u uniformama cvjećkama.
Šta sad kažu kad su osjetili na svojoj koži "dobru Tz policiju"?
I što se tiče tekme:
Ako je Zvezda jedan od trenutno najjačih klubova na ovim prostorima j.e.bee.š fudbal ovdje realno.
Razumijem to da nisu igrali 100% i sve al brate ono je loše do bola.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 05 feb 2014, 23:02

Iako nam nisu poznati stvarni razlozi pokretanja protesta u Tuzli, ipak je potrebno izaći i dati svoj glas protiv ovog stanja u državi. Razloge ne treba ni pominjati, svi mi koji živimo u ovoj državi imamo najmanje 10 razloga da protestujemo. Prema tome, red je da svaki državljanin Bosne i Hercegovine da svoj doprinos u svemu tome. Naši članovi su danas bili zajedno sa građanima Tuzle na ulicama. Prema tome, BPNP poziva sve one kojima je dosta ovakve politike, a među njima i Vas navijače, odnosno patriotski nastrojene navijačke grupe. Bar na trenutak ostavite svoja rivalstva sa tribine u drugi plan, i ujedinite se u dizanju glasa protiv rušitelja naše zajedničke domovine. Molimo Vas da na bilo koji način, ili kao organizacija, ili veliki dio članova pojedinačno izađe na ulice u gradovima u kojima imate članove i simpatizere i da da podršku nezadovoljnim građanima, jer prije ili kasnije, svi ćemo biti na mjestu radnika koji su danas zbog borbe za svoja prava dobili pendrek preko leđa.

S poštovanjem,
Administracija Bosanskog pokreta nacionalnog ponosa

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 feb 2014, 23:07

terabajt je napisao/la:

:o :o Jel to 100% tacna informacija strasno, ubise je kerovi.
mnogi su to vec rekli,a mislim da je i jedan medij objavio..volio bih da nije,aliii kako vecina kaze .. :(

aa momak sto je organizovao proteste,haman se nalazi u kasarni sav polomljen i ne dopustaju ljekarima da dodju do njega..

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 feb 2014, 23:15

Klasicno nabijanje pritiska.Tuzlaci sretno sutra, da ste blize dosao bi..Ali znajte da silom necete nista postici (kamenovanje, tuca sa kornjacama..)

Gledao sam i tu nenu ( valjda mislite na onu sto je sjedila-lezela na cesti? ) stvarno ne znam zasto je njoj trebalo ono inaćenje u onim godinama..Nista lose ne mislim, neka joj Allah podari lijep Dzennet ako je istina :roll:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 feb 2014, 23:20

Ma to za onu nenu nije nista provjereno, i jedan je portalo objabio al ioni su naglasili ono nezvanicno.
Nemojte kopat zenu prije vremena.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 feb 2014, 23:22

klasik je napisao/la:Ma to za onu nenu nije nista provjereno, i jedan je portalo objabio al ioni su naglasili ono nezvanicno.
Na stranici "svi na ulice" jedan napisao da je na TV1 to bilo i da je valjda istina.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 feb 2014, 23:23

terabajt je napisao/la:
klasik je napisao/la:Ma to za onu nenu nije nista provjereno, i jedan je portalo objabio al ioni su naglasili ono nezvanicno.
Na stranici "svi na ulice" jedan napisao da je na TV1 to bilo i da je valjda istina.
mozda nije,mozda loze narod
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 feb 2014, 23:23

Nije to inaćenje jarane ,nema narod za kifle,kao da bi se neko zajebavao po ulici i rizikovao život umjesto da igra karti s unucima ...ljudi na rubu egzistencije jos je dobro ako si sam,zamisli kako je ovim radnicima cije su firme propale a imaju djecu pa kad dijete trazi da jede a nema sta.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 feb 2014, 23:33

evo i portal aktuelno objavio to.. sutra ako se ne dignemo necemo nikad..zbog nene i zbog siranovica !

sutra ce tuzla pokazat sloznost..al muka mi danas bilo vidjet studente kako ispijaju kafice,dok se par metara od njih odvija teror nad gradjanima..i ovim policajcima ebem sve..znali su dok su trazili svoja prava,narode stanite uz nas mi smo vas stit,a danas dizu ruke na narod..

ecze
Kontakt:

Post Postao/la ecze » 05 feb 2014, 23:40

InatSilanBosanski je napisao/la:Klasicno nabijanje pritiska.Tuzlaci sretno sutra, da ste blize dosao bi..Ali znajte da silom necete nista postici (kamenovanje, tuca sa kornjacama..)
sta bolan silom nece nista postici, kad je to neko nesto promijenio mirnim protestima? samo sila i nista vise!!
In Vlado we trust!!!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 05 feb 2014, 23:44

InatSilanBosanski je napisao/la:Klasicno nabijanje pritiska.Tuzlaci sretno sutra, da ste blize dosao bi..Ali znajte da silom necete nista postici (kamenovanje, tuca sa kornjacama..)
Eto nek smo mi nešto postigli sa onim mirnim "protestima" gdje nam je Dubioza pjevala. Daj Boga ti .. :roll:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 feb 2014, 23:46

Gledam onog momka sto je stao na most, prijetio da ce se bacit.
Radi se o momku ciji je otac ubio njegovu mater ispred Mejdana prije mozda mjesec dana, znam momka iz vidjenja, nema posla, u jednom danu je izgubio i oca i mater, necu da ulazim u to kakav je ko covjek al sta on da radi sa svoje 22 godine, niko mu se nije ponudio d amu pomogne. A posla nema.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 feb 2014, 23:51

Pa malo i Ukrajina udarila u glavu, pa protestanti su a ne huligani covjece.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.