Prvenstvo pocinje 23. februara,ne znam kako ga izracuna za 7 dana„Crvena Zvezda je u završnom stadiju priprema, njima za sedam dana počinje prvenstvo.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Prvenstvo pocinje 23. februara,ne znam kako ga izracuna za 7 dana„Crvena Zvezda je u završnom stadiju priprema, njima za sedam dana počinje prvenstvo.
Nema vracanja, jel lijepo na piku pisalo zamjena ne dolazi u obzir i nema vracanja roberedblack je napisao/la:Ovog Kuduzovića treba vratit s priprema i poslat ga tamo odakle je i došao
vratit ga pod hitno..dodat cemo i sta paraTkanton je napisao/la:Nema vracanja, jel lijepo na piku pisalo zamjena ne dolazi u obzir i nema vracanja roberedblack je napisao/la:Ovog Kuduzovića treba vratit s priprema i poslat ga tamo odakle je i došao
Nemam pojma sta mu je bilo, kod nas je bio dobar, dobar je nazad a kad predje centar nigdje ga nemastaragarda je napisao/la:vratit ga pod hitno..dodat cemo i sta paraTkanton je napisao/la:Nema vracanja, jel lijepo na piku pisalo zamjena ne dolazi u obzir i nema vracanja roberedblack je napisao/la:Ovog Kuduzovića treba vratit s priprema i poslat ga tamo odakle je i došao![]()
inace,salu na stranu..ubjedljivo najlosiji danas...ako je krka prvoligas ta bi tekma sutra mogla bit neko mjerilo
harry_90 je napisao/la:Sutra u 12 su protesti !
Kako sam cuo od vise ljudi,danas nena sto je sjedila na pjesackom je preminula..ostavila je srce za svoje narod danas..
neno rahmeti ti dusi !
harry_90 je napisao/la:Sutra u 12 su protesti !
Kako sam cuo od vise ljudi,danas nena sto je sjedila na pjesackom je preminula..ostavila je srce za svoje narod danas..
neno rahmeti ti dusi !
Iako nam nisu poznati stvarni razlozi pokretanja protesta u Tuzli, ipak je potrebno izaći i dati svoj glas protiv ovog stanja u državi. Razloge ne treba ni pominjati, svi mi koji živimo u ovoj državi imamo najmanje 10 razloga da protestujemo. Prema tome, red je da svaki državljanin Bosne i Hercegovine da svoj doprinos u svemu tome. Naši članovi su danas bili zajedno sa građanima Tuzle na ulicama. Prema tome, BPNP poziva sve one kojima je dosta ovakve politike, a među njima i Vas navijače, odnosno patriotski nastrojene navijačke grupe. Bar na trenutak ostavite svoja rivalstva sa tribine u drugi plan, i ujedinite se u dizanju glasa protiv rušitelja naše zajedničke domovine. Molimo Vas da na bilo koji način, ili kao organizacija, ili veliki dio članova pojedinačno izađe na ulice u gradovima u kojima imate članove i simpatizere i da da podršku nezadovoljnim građanima, jer prije ili kasnije, svi ćemo biti na mjestu radnika koji su danas zbog borbe za svoja prava dobili pendrek preko leđa.
S poštovanjem,
Administracija Bosanskog pokreta nacionalnog ponosa
mnogi su to vec rekli,a mislim da je i jedan medij objavio..volio bih da nije,aliii kako vecina kaze ..terabajt je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sutra u 12 su protesti !
neno rahmeti ti dusi !![]()
Jel to 100% tacna informacija strasno, ubise je kerovi.
Na stranici "svi na ulice" jedan napisao da je na TV1 to bilo i da je valjda istina.klasik je napisao/la:Ma to za onu nenu nije nista provjereno, i jedan je portalo objabio al ioni su naglasili ono nezvanicno.
Nemojte kopat zenu prije vremena.
mozda nije,mozda loze narodterabajt je napisao/la:Na stranici "svi na ulice" jedan napisao da je na TV1 to bilo i da je valjda istina.klasik je napisao/la:Ma to za onu nenu nije nista provjereno, i jedan je portalo objabio al ioni su naglasili ono nezvanicno.
Nemojte kopat zenu prije vremena.
sta bolan silom nece nista postici, kad je to neko nesto promijenio mirnim protestima? samo sila i nista vise!!InatSilanBosanski je napisao/la:Klasicno nabijanje pritiska.Tuzlaci sretno sutra, da ste blize dosao bi..Ali znajte da silom necete nista postici (kamenovanje, tuca sa kornjacama..)
Eto nek smo mi nešto postigli sa onim mirnim "protestima" gdje nam je Dubioza pjevala. Daj Boga ti ..InatSilanBosanski je napisao/la:Klasicno nabijanje pritiska.Tuzlaci sretno sutra, da ste blize dosao bi..Ali znajte da silom necete nista postici (kamenovanje, tuca sa kornjacama..)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.