Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pih pih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imas ga pravo.drummer je napisao/la:Jasta on je kriv,Radja je zakon.sergejbarba je napisao/la:cim je pjanke usao primili go
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kad je pic.ka ne bih mu ni ja dao da puca
...Ljajic jbt tek dosao i druga tekma on mu loptu uzima iz mrtve Pjaniceve pozicije...ovaj ko pic.ketina najveca suti i daje mu loptu...
ko ono dijete na cesti prije sto svi znaju da zna al jbg pic.ka najveca u mahali pa nikad nece dobit priliku da sutne penal il slobodan udarac od ovih jacih, osim kad zagusti..i onda kad promasi kad je gusto istuces ga i na njemu se kola slome

ko ono dijete na cesti prije sto svi znaju da zna al jbg pic.ka najveca u mahali pa nikad nece dobit priliku da sutne penal il slobodan udarac od ovih jacih, osim kad zagusti..i onda kad promasi kad je gusto istuces ga i na njemu se kola slome

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Čim je Pjanke ušao - zabili su go.sergejbarba je napisao/la:cim je pjanke usao primili go

Gledao sam skoro svaku utakmicu Rome ove sezone i ovaj Ljajic nije odigrao dvije dobre utakmice ali svejedno je starter u svakoj,samo petlja,usporava,solira i davi loptu.
Barem pokusava i dobija duele, ima ih koji nisu u zivotu dobili duela u defanzivi a ni ofanzivno gotovo da nemaju dobijelnih duela...Sluze samo kao martinela...drummer je napisao/la:Gledao sam skoro svaku utakmicu Rome ove sezone i ovaj Ljajic nije odigrao dvije dobre utakmice ali svejedno je starter u svakoj,samo petlja,usporava,solira i davi loptu.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dešava mu se to i u reprezentaciji.ultrasstyle_tz je napisao/la:kad je pic.ka ne bih mu ni ja dao da puca...Ljajic jbt tek dosao i druga tekma on mu loptu uzima iz mrtve Pjaniceve pozicije...ovaj ko pic.ketina najveca suti i daje mu loptu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije jos Garsija stigo da posjeti ss.baJackTheStripper je napisao/la:Dajte Pjaniću da izvodi slobodne....
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Pjanić je mal, nejak, nema on kome da se tamo zadere i da traži loptu, jer bi dobio po ušima, to treba da trener da odredi, a ne da se igrači svađaju oko lopte, meni je krivo kad Džeko ko od brda odvaljen ne smije onim patuljcima ništa reć, a ne da bi slučajno povisio glas.
Izgleda da večeras nije mogao ni šutirati zbog koljena. Što ga je uopšte onda uvodio 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nemoj Dzeke sunce ti..stokton je napisao/la:Pjanić je mal, nejak, nema on kome da se tamo zadere i da traži loptu, jer bi dobio po ušima, to treba da trener da odredi, a ne da se igrači svađaju oko lopte, meni je krivo kad Džeko ko od brda odvaljen ne smije onim patuljcima ništa reć, a ne da bi slučajno povisio glas.

" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Kontakt:
Smiješni ste.
soxx je napisao/la:Nemoj Dzeke sunce ti..stokton je napisao/la:Pjanić je mal, nejak, nema on kome da se tamo zadere i da traži loptu, jer bi dobio po ušima, to treba da trener da odredi, a ne da se igrači svađaju oko lopte, meni je krivo kad Džeko ko od brda odvaljen ne smije onim patuljcima ništa reć, a ne da bi slučajno povisio glas.![]()
De klip kad se zadere ili pokaže prst nekom hobitu iz Citya, nećeš ga nać, a itekako je imao razloga da im ebe mamu u više navrata.
Njemu vazda neko smeta, Misimović, Gourcuff, Ljajić...adal je napisao/la:pa ljaic najvise i smeta pjani
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma hajd boli ga briga, sad će u Barcu pa mu neće niko smetatiVirtu4l je napisao/la:Njemu vazda neko smeta, Misimović, Gourcuff, Ljajić...adal je napisao/la:pa ljaic najvise i smeta pjani

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ma brine me zbog Brazila. Kod nas je siguran u prvoj postavi, a ako se nastavi ovo šikaniranje, to bi mogao biti problem. Baš sam pomislio da će nakon dobre sezone u Romi napokon eksplodirati u reprezentaciji i biti naš najvažniji igrač, a ovo je već obeshrabujuće. Njega i Džeku nikako dobesti u ravan, kad jedan igra drugi ne igra i obratno.muXmania je napisao/la:ma hajd boli ga briga, sad će u Barcu pa mu neće niko smetati
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
ma ko mu je kriv
vazda je do trenera koji ga gusi,do igraca koji mu ne daju loptu,do igraca za koje on trci,svaku drugu odigra ko preko ku.rca,a svako 10 dana ide u barc i psg .Najbolji je igrac iako je na klupi,ali zato je trener kriv cija ekipa pobjeudje u takovj formaciji i postavci.Najbolji igrac rep,a svaku utakmicu vecu je nestao sa terena jednostavno ko da je osto u svlacionici.Najbolji igrac na objektivnim anketama,bh forumima i portalima.Ja kad sam reko neki dan da je realno negdje oko 15tog mjesta na svojoj pozicji oznacen sam neprijateljem br1
Sad ce me logicno mnogi delegati opet napast ,al neka nemam namjeru da se raspvaljam,zivite u vasoj objektivnosti i zabludama.Sto se transfera tice napiso sam opkladu 10tak stranica prije kada smo se praslvjrali necu da je ponavljam,i samo nek mi neko objasni po kojoj osnovi se od pjanica ocekuje da ubde glavni igrac BARCE,PSG,MAN UTD nebitno a nije u jednoj prosjecnoj evropskoj ekipi standardan :?:Naravno da bi volio vise da igra i da udje formu,jer znam da ce biti jedna od glavnih uzranic u brazilu,zelim mu sto prije da se vrati u formu i proigra pa taman doso u zelju na posdubu

=\_1921_/=
Pustite se vi nasih "relevantnih" novinara i njihove teznje ka nabijanju klikova na senzacionalne vijesti
Pjanic ni sam ne zna kada je odigrao svih 90 minuta, a ovi bi ga nasi ni manje ni vise nego u Barsu
Neka se on posveti svome tijelu i fizionomiji svojih nogica.
Nije Pape djaba govorio o njegovoj konstituciji i uporedjivanju sa tijelom Ronalda
Primjer je Modric, skoro su "isti" ovako na prvu, ali brate, onaj pojede u sredini. Cupa, trga, gura, dobija.
Pjanke, nista. Svaki duel je na podu.
p.s. gledaj sada kada se pojedinci nakace

Pjanic ni sam ne zna kada je odigrao svih 90 minuta, a ovi bi ga nasi ni manje ni vise nego u Barsu

Nije Pape djaba govorio o njegovoj konstituciji i uporedjivanju sa tijelom Ronalda

Primjer je Modric, skoro su "isti" ovako na prvu, ali brate, onaj pojede u sredini. Cupa, trga, gura, dobija.

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- invincible1921
- Kontakt:
romeo je napisao/la:Pustite se vi nasih "relevantnih" novinara i njihove teznje ka nabijanju klikova na senzacionalne vijesti![]()
Pjanic ni sam ne zna kada je odigrao svih 90 minuta, a ovi bi ga nasi ni manje ni vise nego u Barsu![]()
Nije Pape djaba govorio o njegovoj konstituciji i uporedjivanju sa tijelom Ronalda![]()
ouuu dje ces modrica pozitivno spomenut e sad si naje.bo
=\_1921_/=