FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 05 feb 2014, 15:42

KosevskoHill je napisao/la:"Inače, zbog lakših provreda jučerašnji jutarnji trening propustili su Nermin Jamak, Damir Sadiković, Nermin Zolotić, Riad Bajić, te od ranije povrijeđeni Kerla i Emrah Hasanhodžić."...

Meni ovo više nije nikako jasno, veliki broj povreda pa makar bile i lakše... Mislim da ovo više nije samo puka slučajnost.. ili nam neko sihire opasno baca ili je u pitanju neadekvatan pristup pripremama, baš me brine kako god..

Što se tiče ovog Bogdanovića, nepoznanica nam je svima, dolazi iz relativno slabe ekipe, vidjećemo nakon par utakmica na čemu smo sa njim... Vjerujem Amaru što se tiče dovođenja igrača, ostala priča oko njega je nebitna..
ako cemo realno Amar je hiljadu puta fulio sa dovodenjem igraca cak sta vise

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 05 feb 2014, 15:43

Bogami ovo je dobro pojacanje za nas, gledajuci ovaj klip momak je agresivan, ima dobru skok igru i pametan tj. nije budala da nesto bezz srlja i panicari. E sad vidjet cemo kako ce se uklopit kod nas ali sigurno nije losiji od Kerle da gori, i jos ne bi djaba A.O. davao pare bas tako i drago mi je da je placeno obestecenje znaci ipak ciljano pojacanje i ovo je po meni dobar korak prema naprijed. VMTŽ 1921
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 feb 2014, 15:49

CARSON je napisao/la:ako cemo realno Amar je hiljadu puta fulio sa dovodenjem igraca cak sta vise
Realno jeste ali to su igraci koji nisu kupljeni pa da je fulio dovodis igraca koji u nekoj od ekipa pokaze kvalitet i spletom oklnosti u Zelji nije ni blijeda sjena toga, recimo ja sam za Stanceskog bio u stanju zivot staviti da ce biti nesto od njega ali mucak.
Za ovog momka kako kazu dali smo i neki novac a Amar ga smeka vec dvije godine ne kazem da je dobar ili da ce biti dobar kao i svemu drugom treba mu dati sansu a vrijeme pokaze kako stoje stvari.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 feb 2014, 16:15

Zadnjeg igraca kojeg smo platili, prodali smo ga za 1 mil. KM i reprezentativac je.
Cim je placen, znaci da je za startera. Zeljkovic ode desno, a Stanic lijevo. Naprijed ne ocekujem nikakve promjene.

Volio bi da odigramo jednu prijateljsku( :mrgreen: ) sa slobodom. Ona je u rangu sa ekipama od 7 mjesta pa na nize. Da vidim tu razliku u fizickoj spremi nas i CV. Ljudi ih dobise samo na fizickoj spremi.
NO PYRO NO PARTY

Rios

Post Postao/la Rios » 05 feb 2014, 16:20

Dosad smo pogadjali sa igracima iz Zvijezde..Savic i Vasilic su cini mi se dosli iz Zvijezde i bili su dobra pojacanja,posebno Vasilic..Nadam se da ce i ovaj momak ici njihovim tragom..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 feb 2014, 16:21

Buu je napisao/la:Zadnjeg igraca kojeg smo platili, prodali smo ga za 1 mil. KM i reprezentativac je.
Cim je placen, znaci da je za startera. Zeljkovic ode desno, a Stanic lijevo. Naprijed ne ocekujem nikakve promjene.

Volio bi da odigramo jednu prijateljsku( :mrgreen: ) sa slobodom. Ona je u rangu sa ekipama od 7 mjesta pa na nize. Da vidim tu razliku u fizickoj spremi nas i CV. Ljudi ih dobise samo na fizickoj spremi.
Ja kad bi ti rekao koga smo mi zadnjeg platitli ne bi vjerovao :lol:

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 05 feb 2014, 16:24

Ma hajde valjda ce nam valjat barem dok se Spahic ne spremi dovoljno da moze igrati devedeset minuta.Stana,Kerla,Zeljkovic,Bogdanovic i Spahic mislim da ce se oni mijenjati u odbrani zavisno od kartona ili povreda,te koristenja Stane ofanzivno.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 05 feb 2014, 16:55

Očigledno da nam treba oformiti i drugu ekipu pa da dovodimo isključivo zvučna imena kako bi zadovoljili određeni dio navijača. *ebeš Jasmina Bogdanovića, ružno zvuči.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 05 feb 2014, 17:02

jaludovolimte je napisao/la:Očigledno da nam treba oformiti i drugu ekipu pa da dovodimo isključivo zvučna imena kako bi zadovoljili određeni dio navijača. *ebeš Jasmina Bogdanovića, ružno zvuči.
Baš tako ne trebamo kao pitari ko god dođe Ronaldo. Doza opreznosti nije na odmet, a niko ne može znati kakav će biti dok ne zaigra. Pa kad zaigra možemo reći da valja ili ne.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 feb 2014, 17:05

svima je jasno da mi nemamo para za bijesna pojačanja, za nekoga ko će odmah i sigurno napraviti razliku. ta odšteta sigurno nije bogzna šta ni za naše uslove. pa obzirom na to - neka momka, fali nam stoper, a svakako će biti rotacija, valja i kup igrati, povrede, kartoni...mlad je, perspektivan, visok što se danas traži, a i ako ne uspije nije neki rizik.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 05 feb 2014, 17:10

Ne znam nista o kvalitetima Bogdanovica, ne zelim gledati ove klipove, kako god moramo biti zadovoljni njegovim dolaskom. Nesto je i placeno za njega, spominjao se i ranije, tako da je vjerovatno bio zelja strucnog staba, dakle ciljano potpisan. Kerla je povrijedjen, neki su previse mladi, a Zeljkovic je bek, tako da ce biti pojacanje kakav god bio. Njegove prijasnje utakmice sigurno nista ne znace, ne moze niko na osnovu toga reci da ce biti ovakav ili onakav. Potrebno je mnogo stvari da bi igrac pokazao koliko vrijedi ili ne vrijedi. Primjer Antolovic koji je bio skroman u Borcu, a mene je odusevio kod nas. Znaci vec imamo desnog beka( plus Colic), doveli smo i tog ljevaka( plus Kvesic) i sada stopera. Ja se nadam da ce doci jos jedan ljevak, malo ofanzivniji i nista nam vise ne treba(?).

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 05 feb 2014, 17:31

Jednom sam pisao o J.Bogdanovicu,kad je bilo price da bi mogao doci.Gledao sam ga mozda tri utakmice ukupno i nije ostavio na mene jak dojam.Medjutim,mijenja se kontekst,i koliko ja mogu dokuciti,trebao bi dobro funkcionisati u paru sa Zeljkovicem.Mislim da Zeljkovic svojom brzinom,citanjem igre,dobrim tajmingom,dobrom tehnikom,dobrom igrom na zemlji,moze pokriti njegove nedostatke.Logicno bi bilo da i on u booljoj ekipi i uz bolju struku,igra bolje i brze napreduje.
U svakom slucaju,s njim i Spahicem, ta zadnja linija izgleda optimisticnije.
Vise puta sam pisao,ali necu prestati ponavljti, da ce kljuc eventualne nove titule biti kod nas navijaca.Kao nikad prije,moramo pokazati na djelu,a to je stadion,koliko volimo Zelju.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 feb 2014, 17:35

Koga pile, od sergeja tice koliko se ja sjećam nije bilo nikakvih obestecenja?
Ili bar nije zvanicno.
Btw. Zar visca nije dzabaluka dosao.?

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 05 feb 2014, 17:49

Morala se,cini mi se, Buducnosti platit neka naknada za treniranje od 10-ak hiljada.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 05 feb 2014, 20:21

Eto u petak bi trebala prijateljska sa Borcem u Rovinju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 feb 2014, 20:32

Momak bi nam mogao dobro doci. U dobrim je igrackim godinama, nece stasavat kod nas, pa da ga moramo trpit, a nije ni star, da ga ne mozemo kasnije prodat. Od treceg kola do devetnestog je odigrao sve utakmice osim kad je bio suspendovan zbog kartona, svaku po 90 minuta, sto znaci da smo doveli jednog od boljih igraca Zvijezde. To ne mora samo po sebi znacit nista, al ako bude davao sve od sebe mozda se moze i nametnuti na deficitarnoj poziciji. Sad smo koliko-toliko popunili tu poziciju stopera, samo da ne bude dalje povreda...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

h1j3na
Kontakt:

Post Postao/la h1j3na » 05 feb 2014, 21:04

Cuj onog kaze nece igrat prvu, pa nismo ga platili da nam sjedi na klupi. :lol: Makar dok se ne vrate povrijeđeni. A vrijeme ce pokazati jel dobar, a nadam se da ce se pokazati kao pojacanje.
Sad se mogu faliti burazu (koji inace navija sarajevo) da i mi imamo para cim dovodimo igrace uz obestecenje. :lol:

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 05 feb 2014, 21:10

h1j3na je napisao/la:Cuj onog kaze nece igrat prvu, pa nismo ga platili da nam sjedi na klupi. :lol: Makar dok se ne vrate povrijeđeni. A vrijeme ce pokazati jel dobar, a nadam se da ce se pokazati kao pojacanje.
Sad se mogu faliti burazu (koji inace navija sarajevo) da i mi imamo para cim dovodimo igrace uz obestecenje. :lol:
Zakamuflirani pitar. :ugeek:
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 05 feb 2014, 22:01

pile87 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Zadnjeg igraca kojeg smo platili, prodali smo ga za 1 mil. KM i reprezentativac je.

Ja kad bi ti rekao koga smo mi zadnjeg platitli ne bi vjerovao :lol:
Lazar? Culum ? Colic ? Who ? :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 feb 2014, 22:06

Buu je napisao/la:Lazar? Culum ? Colic ? Who ? :mrgreen:
Mozda nije za foruma al hajde Asima Skaljica Olimpicu 20 000 KM nismo im doduse dali novac ali su nam odbili od duga, za one koji nisu znali Olimpic je duzan Zelji pare i taj iznos je umanjen za 20 000. I pored toga Olimpic je jos duzan Zelji i rastezu do zadnjeg sa placanjem s tim da moraju uplatiti do pocetka lige.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.