FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 05 feb 2014, 19:47

Inače očekivano protiv czv,druga je to dimenzija za nas,pripremne utakmice i jesu da se isprobaju novi igrači,zalaganje je bilo,kao i svaka ekipa pod ćirinim vodstvom.
Nad tobom sunce najljepše sja

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 05 feb 2014, 20:02

OLDICNO prvo poluvrijeme , imali smo vise loptu u posjedu , sutevi na gol 2-2 .... zvezda imala vise kornera ... p.s. razumijem i negativne komentare hejtera , nije lako gledati klub koji mrzis na areni i pored cinjenice da smo druga liga , zanimljivo smo citavom balkanu sudeci po medijskoj paznji .
i naredne provjere ce biti protiv vrhunskih ekipa , dok drugi igraju po basigovcima , puracicu , bikodjama ... nas mozete pogledati veceras u reprizi Arena SPORT 3 .... !!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 feb 2014, 20:38

O protestima:
Ćiro Blažević, trener FK "Sloboda" izjavio je da on koji je tek došao u Tuzlu ne razumije zašto se to događa.
"Deprimiran sam kad čujem takve stvari i ne volim to jednostavno... Ja bih htio da je sve uredu i meni koji sam tek došao u Tuzlu nije jasno zašto se to događa" kazao je Ćiro za BrzeVijesti.
Azmir Husić, predsjednik FK " Sloboda" istakao je da se niko se ne žali zbog dobrog.
"Narod je sigurno osjetio nešto na svojoj koži i ljudi obićno reaguju kada im je puna kapa svega. Što se mene lično tiče, ja sam sa narodom a ko je doprinio ovakvoj situaciji neka plati ceh" izjavio je Husić.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 feb 2014, 21:24

ma de ba pustite padobrance, ako odigramo kao danas uopce mi nisu briga :D ..a onda skontas da ima jos mjesec dana najmanje da se spreme hehehehe

ova desavanja u gradu su ipak glavna briga ..ko zna jedinicu za podrsku MUP-a TK ovo ga nikako nije iznenadilo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 05 feb 2014, 21:29

Ovog Kuduzovića treba vratit s priprema i poslat ga tamo odakle je i došao

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 05 feb 2014, 21:41

Gorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
Auuu jest vam odbrana lose reagovala kod sve i jednog gola :roll: Bas su ispali svaki put .. Ali dobro ste prvo poluvrijeme odigrali, ono je Huseinbasic, ili kako se vec zove, morao zabiti

Blek
Kontakt:

Post Postao/la Blek » 05 feb 2014, 21:42

" onclick="window.open(this.href);return false;

Izet Hajrovic :)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 feb 2014, 21:45

Blek je napisao/la:

Izet Hajrovic :)
sta sa njim na temi slobode iz tuzle :?:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 feb 2014, 21:51

Sutra ko izda PI.ZDA !!!

Podrska Siranovicu,jer su momka polomili samo zato sto je trazio BOLJE SUTRA za svoje gradjanje !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 feb 2014, 22:01

sutra je tekma sa krkom..koja su oni liga
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 05 feb 2014, 22:07

Bio sam spriječen da gledam utakmicu, pogledao sam samo snimke golova i neke akcije.. Da li neko zna kad ima repriza ili link gdje mogu pogledati tekmu? I jesu li uspjeli ući Buci i njegova ekipa na stadion? Vidio sam par gledatelja, ali nisam siguran..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 feb 2014, 22:14

imas na areni 3 nekad vcrs reprizu...a Krka je u najjacem rangu kod njih cini mi se..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 feb 2014, 22:15

redblack je napisao/la:Ovog Kuduzovića treba vratit s priprema i poslat ga tamo odakle je i došao
nevracaj ga u zvijezdu salji ga dalje :)))
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 feb 2014, 22:18

ma dobar je Kuduz ba bio u odbrani dok je imao snage, vidjelo se na momente da je smiren, iskusno igra, zna i udarit, postavit se, izvuc faul...trebat ce takvih igraca za ovu ligu...kad je ostao bez snage onda su poceli problemi, do tad je zakljucao lijevu stranu, nisu nista napravili po njoj...a imamo mjesec dana da ga dovedemo u formu..

a cak i ako ne udje u formu ima Mehidic koji pokazuje napredak , a tu je i Halilovic...svugdje imamo odlicnu zamjenu ako neko zakaze osim za veznog igraca

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 feb 2014, 22:18

Karić: Pokazali smo da možemo i protiv najboljih timova

slika

Ćirina Sloboda doživjela je prvi poraz. U Kopru, pred praznim tribinama, Tuzlake je porazio nekadašnji evoprski prvak Crvena Zvezda sa 3:0.

Prije 22 godine, utakmica Slobode i Crvene Zvezde, okončana je identičnim rezultatom – 8. marta 1992. godine bilo je 0:3, a strijelci su bili Darko Pančev u dva navrata i Elvir Bolić.

„S prvim poluvremenom možemo i moramo biti zadovoljni. Imali smo jednu odličnu priliku i parirali veoma kvalitetnom rivalu. Crvena Zvezda je odličan sastav, bori se za titulu prvaka Srbije, i sigurno je da nam je ova utakmica donijela jedno novo iskustvo".

"Poslije crvenog kartona i jedanesterca utakmica se razvila u drugom smjeru i zaista je teško bilo parirrati jednom takvom rivalu sa igračem manje“, kaže Denis Karić prvi Ćirin saradnik.

Stručni štab Slobode već sutra ima priliku da testira svoje pulene, jer crveno-crni igraju utakmicu sa Krkom iz Novog Mesta.

„Crvena Zvezda je u završnom stadiju priprema, njima za sedam dana počinje prvenstvo.

Trenutno su spremniji i svakako kvalitetniji od nas. Protiv Krke nas očekuje još jedna zahtjevna utakmica i sigurno je da uočene nedostatke moramo ispraviti“, kaže Karić.

Miroslav Blažević je danas priliku dao petnaestorici igrača, a protiv Krke susret će najvjerovatnije početi oni igrači koji su danas odmarali.

sportsport.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 feb 2014, 22:21

sto se tice protesta...sutra ce bit i dobra ekipa Fukara....pa se cujemo p.i.c.k.e.t.i.n.o premijerska

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 feb 2014, 22:23

staragarda je napisao/la:sto se tice protesta...sutra ce bit i dobra ekipa Fukara....pa se cujemo p.i.c.k.e.t.i.n.o premijerska
drug nemoj se ljutiti ali fukare,KAO FUKARE nece ici organizovano kao grupa,nego ko hoce pojedinacno....svatice te ko pogresno

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 feb 2014, 22:30

wienultras je napisao/la:
staragarda je napisao/la:sto se tice protesta...sutra ce bit i dobra ekipa Fukara....pa se cujemo p.i.c.k.e.t.i.n.o premijerska
drug nemoj se ljutiti ali fukare,KAO FUKARE nece ici organizovano kao grupa,nego ko hoce pojedinacno....svatice te ko pogresno
normala da grupa nece ic organizovano na proteste...pa,nije tekma...nisam to ni napisao :?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 feb 2014, 22:32

staragarda je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
normala da grupa nece ic organizovano na proteste...pa,nije tekma...nisam to ni napisao :?
bili su i danas momci,nije u tom stvar....nebitno

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 feb 2014, 22:34

svi smo mi jedna ista organizovana grupa "Sirotinja" ;) ...niko ne ide organizovano, svako za sebe ide, ali je svako dio najmanje 10 grupa koje su danas protestovali...ima mater ili oca kojem je fabrika u stecaju, ili kojem fali godina neuvezanog staza za penziju pa sad sa svojij 50-60 god nigdje nije dospio, ko je odbijen na konkursu jer "njihova" djeca upadaju i bez konkursa ..ili ko studira pa neki zavrse fax a nisi ih 2x vidio na fakultetu, ni na prijemnom cak pa dobiju posao a ti drzis diplomu kao ukras...sutra svi trebamo doc pa ce vec svako nac neku svoju organizaciju, a ko ne dodje treba ga "pogresno shvatit" i nek se organizuje do sutra..

i danas je bruka momaka sa salovima bila, ko kaze da i oni nisu Fukare :D ...a opet uostalom oni nas organizovano udaraju i nek se stidi ta organizacija koja ne podrzava gradjane :D ...jbg znam da nije tema za ovog formua, ali se tice svih nas, a bgm i sporta...ako nista taj isti kanton vec deceniju nije marke dao Slobodi

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.