NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 05 feb 2014, 12:28

combe je napisao/la:Sa tobom TKANTON nemam namjeru polemisat jer kad god smo nešto počeli raspravljat ispo si glup.
Dragi combe necemo se sad vrijedjat...... vidi se ko se kako zove i ko su kome idoli..... ;)
Nemogu da ne prokomentarisem post gdje pises o Zvijezdi kao samofinansirajucem klubu, kao da gradjani ulazu u zvijezdu i placaju igrace a ne par pojedinaca...... koji su trenutno zavrnuli pipe

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 05 feb 2014, 12:35

elf1 je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Jasmin Bogdanović će potpisati za Željezničar! Eh sad, jel bi ko mogao reći o kakvom se igraču radi,znamo da je stoper,1.94 cm visok it'd it'd. Al kakav je kao igrač???
kratko i jasno dobili se igracinu... ;)
momak koji je od jednog mladog , prestrasenog i sklonog greskama igraca izrastao u vrhunskog fudbalera, dobrog karaktera i lidera na terenu.JASMINE HVALA TI I SRETNO U ZELJEZNICARU

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 feb 2014, 12:54

Tkanton je napisao/la:
combe je napisao/la:Sa tobom TKANTON nemam namjeru polemisat jer kad god smo nešto počeli raspravljat ispo si glup.
Dragi combe necemo se sad vrijedjat...... vidi se ko se kako zove i ko su kome idoli..... ;)
Nemogu da ne prokomentarisem post gdje pises o Zvijezdi kao samofinansirajucem klubu, kao da gradjani ulazu u zvijezdu i placaju igrace a ne par pojedinaca...... koji su trenutno zavrnuli pipe
Ti baš imaš neku potrebu da skoro svako moj post prokomentarišeš. Kao prvo gdje sam napisao da je Zvijezda samofinansirajući klub, kao drugo ja prvi skidam kapu (možeš prelistati moje postove u nazad) za tih par pojedinaca koji su ulagali u Zvijezdu, jer da nije bilo njih nebi ni Zvijezde u Premier Ligi. Samo sam naveo svoje mišljenje da su možda mogli bolje iskorisitit te pare koje su ulagali. Evo ti čist primjer, kod nas na slikama 5 golmana, da neračunamo dva naša to su opet trojica (Mandušić, Stijaković, Mirković), pa Buzov, do polusezone Vejzović i da nenabrajam dalje. Neki od njih imaju minuta kao i neki od nas na forumu. Jeli bilo potrebe gomilati te sve igrače, po meni je bolje četiri solidna koja mogu odma uskočiti u ekipu nego 14 koji će hodati po gradu, pa pola njih je skupo da im plaćaš samo hranu i spavanje.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 feb 2014, 12:55

Imal šta novoga u Zvijezdi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 05 feb 2014, 12:57

zmaj_Bosne je napisao/la:Imal šta novoga u Zvijezdi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima, otišao Vila.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 feb 2014, 12:58

serim je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Imal šta novoga u Zvijezdi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima, otišao Vila.
Vidiš da to nije ništa novo ;)
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 feb 2014, 13:02

pa ljudi imamol mi 11 igraca bez golmana naravno :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 05 feb 2014, 13:10

combe je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Ti baš imaš neku potrebu da skoro svako moj post prokomentarišeš. Kao prvo gdje sam napisao da je Zvijezda samofinansirajući klub, kao drugo ja prvi skidam kapu (možeš prelistati moje postove u nazad) za tih par pojedinaca koji su ulagali u Zvijezdu, jer da nije bilo njih nebi ni Zvijezde u Premier Ligi. Samo sam naveo svoje mišljenje da su možda mogli bolje iskorisitit te pare koje su ulagali. Evo ti čist primjer, kod nas na slikama 5 golmana, da neračunamo dva naša to su opet trojica (Mandušić, Stijaković, Mirković), pa Buzov, do polusezone Vejzović i da nenabrajam dalje. Neki od njih imaju minuta kao i neki od nas na forumu. Jeli bilo potrebe gomilati te sve igrače, po meni je bolje četiri solidna koja mogu odma uskočiti u ekipu nego 14 koji će hodati po gradu, pa pola njih je skupo da im plaćaš samo hranu i spavanje.
ovi sto su ulagali u zvijezdu su vec profitirali tako sto su i sebi punili dzepove od drzavnih para to jest firme koje imaju svoje obaveze prema drzavi ali dobar dio se preusmjerio u razvoj sporta pa tako su nasi giganti dosli do nove zarade,nisu oni ni marku dali iz svog dzepa...ali i to je zavrsilo nema cimosa i sl...zalosno je kad radi licnog interesa odbijes ljude koji bi ulagali u zvijezdu kao sto su bili azerbejdzanci...tek se sada vidi da je sve ovo bilo radi licnog interesa
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 feb 2014, 13:43

Elf što se tiče toga da su oni punili svoje džepove nema veze bitno je da su oni od Zvijezde napravili jedan brend na koji je grad tokom ovih godina bio ponosan. Oni te pare neće ponijeti sa sobom nego su ih ostavili gradu. Napravljen je stadion koji je za naše uslove i državu u kojoj živimo solidan a sjetite se samo kakva je dole ledina bila, imamo šest-sedam godina staža u premier ligi. Sve su to ti ljudi ostvarili sad na koji način nije bitno. Ja bi bio sretan kada bi se sad našla nova dvojica kao Nurdo i Fadil pa da dovrše poslove koji su započeti na stadionu(bar da se završi ova nova tribina-postavi krov, završe sobe, nabaci fasada,semafor reflektori i plastika pomoćni) i da odigramo još koju godinu premier lige, eventualno da se organizuje dobar omladinski pogon odakle bi mogli crpiti godišnje bar 2-3 igrača. Ali sve su to izgleda pusti snovi.
A vezano za ovog Azerbejdžanca neznam koliko ste upoznati to nikada nije bila realna opcija, bilo je to samo prodavanje magle, ako i one priče kada se pisalo o dovođenju Ćire Blaževića ili Ratka Ninkovića za trenera.

atan
Kontakt:

Post Postao/la atan » 05 feb 2014, 15:25

2:0 Musić,Dijata prvo poluvrijeme

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 feb 2014, 15:36

atan je napisao/la:2:0 Musić,Dijata prvo poluvrijeme
kako izlgeda zvijezda na terenu,jel opet kao prije ili je gore
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 feb 2014, 17:06

crvenobijeli je napisao/la:
atan je napisao/la:2:0 Musić,Dijata prvo poluvrijeme
kako izlgeda zvijezda na terenu,jel opet kao prije ili je gore
bogami nema krize za zvijezdu,dosta solidna partija.vidi se da fali stoper bojim se da ce islamagic izgoriti od zelje i neiskustva.napadaca nemamo nikako jer se vila povrijedio.u napadu je igrao neki momak koji je na probi i dao je gol i jedan asistirao.sve u svemu vidi se da trener zeli da ekipa igra po zemlji i od noge do noge,u par navrata bilo je odlicnih akcija.inace utakmica je zavrsila 5-1 za zvijezdu
strijelci music,diatta colic kuzmanovic i taj na probi kazu da je neki crnogorac pa ako ima neko da zna o kome se radi neka napise.orasje je dalo gol u finisu iz penala koji je ruku na srce prestrogo dosuden
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 05 feb 2014, 17:26

5-1 pobjeda Zvijezde

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 05 feb 2014, 18:20

evo Nikola Prebiračević zamjan za Bogdanovica
http://www.transfermarkt.co.uk/en/nikol ... ktErgebnis
[youtube][/youtube]
i zamolio bih one koji su bili danas na utakmici da kazu kako je odigrao buzov
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 feb 2014, 19:27

Odlican rezultat u Orasju, iako je prijateljska utakmica nije mala stvar pobjediti federalnog ligasa i to na njegovom terenu sa 5:1.Mozda Emir Tufek i napravi dobar posao sa ovom mladom ekipom.
Prebiracevic je igrac sa iskustvom igranja u PL (Drina,Leotar) i inostranstvu (Finska) tako da ce vjerujem biti dostojna zamjena za Bogdanovica.
Igrac koji je naprobi iz Crne Gore je najvjerovatnije napadac Mirko Spasojevic koji je igrao u Crnoj Gori i Indoneziji i za mlade reprezentacije Crne Gore.
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://id.wikipedia.org/wiki/Mirko_Spasojevi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 feb 2014, 21:39

Bosanski zmaj je napisao/la:Odlican rezultat u Orasju, iako je prijateljska utakmica nije mala stvar pobjediti federalnog ligasa i to na njegovom terenu sa 5:1.Mozda Emir Tufek i napravi dobar posao sa ovom mladom ekipom.
Prebiracevic je igrac sa iskustvom igranja u PL (Drina,Leotar) i inostranstvu (Finska) tako da ce vjerujem biti dostojna zamjena za Bogdanovica.
Igrac koji je naprobi iz Crne Gore je najvjerovatnije napadac Mirko Spasojevic koji je igrao u Crnoj Gori i Indoneziji i za mlade reprezentacije Crne Gore.
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://id.wikipedia.org/wiki/Mirko_Spasojevi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
prodali bogdanovica uzeli novac,ovaj im dosao dzabe,uprava zna sta radi....svaka para je dobro dosla,,,,,

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 feb 2014, 21:54

Bogdanovic je imao jos pola godine ugovor sa Zvijezdom i bolje ga je bilo prodati sada za bilo kakve pare,nego da na kraju sezone ode dzabe.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 feb 2014, 22:11

Bosanski zmaj je napisao/la:Bogdanovic je imao jos pola godine ugovor sa Zvijezdom i bolje ga je bilo prodati sada za bilo kakve pare,nego da na kraju sezone ode dzabe.
potpis,....

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 05 feb 2014, 22:13

Bosanski zmaj je napisao/la:Bogdanovic je imao jos pola godine ugovor sa Zvijezdom i bolje ga je bilo prodati sada za bilo kakve pare,nego da na kraju sezone ode dzabe.
Ja se ne slažem s tobom.Bogdanović nije bio ni f od fudbalera kada je došao.U Zvijezdi je se afirmisao u fudbalera i siguran sam da ga nisu doveli da bi jos igrao za dobojsku Slogu.Zvijezda mu je mozda bila zvijezda vodilja ne samo do Želje nego i trasirala mu put u jači evropski klub.Po meni,Zvijezda mu je bila ko roditelj koji svoje dijete sprema za budućnost.Otići za bilo koje,a siguran sam nikakve pare, jer ih i Zeljo nema,je pogresan potez uprave.Ja bih ga pritisnuo na ugovor za duzi period,jer ima moralnu obavezu prema Zvijezdi ,a onda mu cijenu nabijao i gledao da ga unovčim vani.Ovako nista sigurno klub nema.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 feb 2014, 22:20

vatreni je napisao/la:
Ja se ne slažem s tobom.Bogdanović nije bio ni f od fudbalera kada je došao.U Zvijezdi je se afirmisao u fudbalera i siguran sam da ga nisu doveli da bi jos igrao za dobojsku Slogu.Zvijezda mu je mozda bila zvijezda vodilja ne samo do Želje nego i trasirala mu put u jači evropski klub.Po meni,Zvijezda mu je bila ko roditelj koji svoje dijete sprema za budućnost.Otići za bilo koje,a siguran sam nikakve pare, jer ih i Zeljo nema,je pogresan potez uprave.Ja bih ga pritisnuo na ugovor za duzi period,jer ima moralnu obavezu prema Zvijezdi ,a onda mu cijenu nabijao i gledao da ga unovčim vani.Ovako nista sigurno klub nema.
Ne brinite se dobicete pare, doduse haman ispadnu ko nikakve jer ipak 20k KM i nije neka pinka za fudbalski klub kojom se treba diciti...
Ovo je dijelom poklon novog direktora a i novih clanova Uprave, Amaru i Dini za jos bolji buduci rad...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.