Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la MaGiCa » 04 feb 2014, 23:14

gio10 je napisao/la: Problem je pad dvije od tri najveće ekipe u Italiji. Taj konstantni pad ove dvije ekipe itekako utiče na sam kvalitet lige, pa tako i slabe rezultate predstavnika Serie A u LP.
Kada Inter i Milan konačno progledaju, i vrate se na stare staze slave, ovo će biti zanimljivija i kvalitetnija liga.
Realno, samo EPL ima toliko mnogo teshkasha u ligi. Sa 5-6 jakih klubova, Serie A ce opet biti jako mocna liga. Za sada 4 kluba dobijaju konture jako ozbiljnih klubova dok se milanezi chekaju, a Juventus pripada grupi od top10 evropskih momchadi u ovom momentu.

BTW, Udinese ipak nekako do 2-1, ali je na Franchiju Firenze veliki favorit.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 feb 2014, 03:26

Trapattoni: "Video sam da je Benitez u Bergamu isključio Hamsika i Higuaina zbog Kupa Italije. Ne verujem, ja ne bih nikad odmarao Bonieka i Platinija zbog utakmice u Kupu Italije..."

pametnom dovoljno
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2014, 13:32

Fabio Quagiarella (31) je poznat kao nekonstantan igrač, ali napadač koji iz nemogućih situacija može postići gol. U Juventusu su odlučili da im on ipak više ne treba, a nakon što je u nedavno završenom zimskom prijelaznom roku odbio prihvatiti neke ponude koje je Juventus prihvatio za njega, talijanski prvak ga je prije par dana izbacio iz momčadi i Quagiarella sada trenira odvojeno od ostatka ekipe, nakon što oni završe trening
kakav odnos kluba prema igracu, sramotno i jadno
nema potpisa

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 feb 2014, 14:01

Jod jedan u nizu Admirovih bisera, bravo.

Quagliarella trenira odvojeno zbog prehlade, a cak da to i jeste istina, svojim odnosom prema klubu i strucnom stozeru je to i zasluzio u neku ruku. Hinjsko pricanje u jaknu i plakanje preko agenta u medijima mu sigurno nece donijeti milost Contea. On je samo malo ljut sto nije registrovan za EL.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 05 feb 2014, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 05 feb 2014, 14:02

Admir_Sa je napisao/la:kakav odnos kluba prema igracu, sramotno i jadno
slika
:mrgreen:

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 05 feb 2014, 14:08

Admir_Sa je napisao/la:
Fabio Quagiarella (31) je poznat kao nekonstantan igrač, ali napadač koji iz nemogućih situacija može postići gol. U Juventusu su odlučili da im on ipak više ne treba, a nakon što je u nedavno završenom zimskom prijelaznom roku odbio prihvatiti neke ponude koje je Juventus prihvatio za njega, talijanski prvak ga je prije par dana izbacio iz momčadi i Quagiarella sada trenira odvojeno od ostatka ekipe, nakon što oni završe trening
A sta reci onda o tebi??
Stvarno postajes naporan , neko bi pomislio da si navijac Juve koliko se brines o svakoj sitniicu..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 05 feb 2014, 14:12

AvantiSignora je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
A sta reci onda o tebi??
Stvarno postajes naporan , neko bi pomislio da si navijac Juve koliko se brines o svakoj sitniicu..
ja ovde kao i svi imam pravo na svoje mišljenje, pročitao vijest i iskomentarisao :roll:
nema potpisa

Pogba
Kontakt:

Serie A

Post Postao/la Pogba » 05 feb 2014, 14:17

Hvala Adi sto me drzi informiranim o stanju u Juventusu jer ovih dana ne stizem.
:mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 feb 2014, 16:34

Admir_Sa je napisao/la:
Jedva docekao :lol:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 feb 2014, 16:46

:D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 05 feb 2014, 19:56

realno ovdje je Admir upravu.. u zadnjih par godina kontinuirano nase igrace na sramotan nacin odstranjujemo iz kluba i ponizavamo radi nekih drugih stvari.. drago mi je sto je Osvaldo dosao, jer je dosao da zamjeni Vucinica.. kad vec Vucinic nije htio nigdje otici zasto se slomilo na Fabiu ? zasto Vucinic nije "odstranjen" iz ekipe i liga evrope..

i nije to samo slucaj sa njim, vec i sa Iaquintom koji je proveo nekoliko kvalitetnih godina u Juventusu kada smo bili u najmanju ruku sugavi.. Trezegueta smo na kulturan nacin otjerali, Camoranesija sramotno izbacili iz ekipe.. jedino sto mogu opravdat jeste Del Pierov odlazak.. on je htio igrati, a to nije mogao u sadasnjoj Serie A.. teze bi mi palo gledati ga na klupi kako ulazi protiv Peskara, Avelina i ostalih pi/ki materina..

al cilj opravdava sredstvo i dok god Conte predvodi ekipu sa ovakvim uspjehom ja cu podrzavati apsolutno svaki njegov potez, svidjao mi se ili ne ! :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 05 feb 2014, 20:02

Italia je napisao/la:realno ovdje je Admir upravu.. u zadnjih par godina kontinuirano nase igrace na sramotan nacin odstranjujemo iz kluba i ponizavamo radi nekih drugih stvari.. drago mi je sto je Osvaldo dosao, jer je dosao da zamjeni Vucinica.. kad vec Vucinic nije htio nigdje otici zasto se slomilo na Fabiu ? zasto Vucinic nije "odstranjen" iz ekipe i liga evrope..

i nije to samo slucaj sa njim, vec i sa Iaquintom koji je proveo nekoliko kvalitetnih godina u Juventusu kada smo bili u najmanju ruku sugavi.. Trezegueta smo na kulturan nacin otjerali, Camoranesija sramotno izbacili iz ekipe.. jedino sto mogu opravdat jeste Del Pierov odlazak.. on je htio igrati, a to nije mogao u sadasnjoj Serie A.. teze bi mi palo gledati ga na klupi kako ulazi protiv Peskara, Avelina i ostalih pi/ki materina..

al cilj opravdava sredstvo i dok god Conte predvodi ekipu sa ovakvim uspjehom ja cu podrzavati apsolutno svaki njegov potez, svidjao mi se ili ne ! :mrgreen:
Ti lupas gluposti.
Nijedan igrac nije iznad kluba pa niti Del Piero.
Quagliarela je vec davno pokazao kakav je kad je na izmjenu reagovao kako je reagovao, utakmica na Meazzi.Dobija dobru platu, igrama ne zasluzuje privh jedanaest i odbija ponude.Pijavica kao i Iaquinta.
I ti dobro znas da je ovaj gore kompleksas to napisao jer mu nije stalo do fabia ili bilo cega nego da po hiljaditi put podjebava i pljuje Juve a ti se upecao.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 feb 2014, 21:08

Ne mogu da vjerujem da ljudi osuđuju klub zbog izbacivanja Quaglie sa spiska za Evropu. Pa prvo igra ko kita u zadnjih šest mjeseci. Drugo, dobio je tri zvanične ponude i odbio ih, hoće frajer platu od 2.5 miliona eura. Treće, dva puta je došao u sukob sa Conteom i Alessiom zbog izmjene, glumi superzvijezdu lik. I zadnje, kad je već shvatio da je na transfer listi, i da je došao Osvaldo, šta je očekivao? Da će igrati? Ma da, sad on kao uvrijeđena mlada. Aj ba razguli, zna se kako Juventus posluje. Gianni je jednom rekao da nema mjesta za sentimentalnost, dobar si dokle god klub od tebe ima koristi. Da nemamo takvu filozofiju ne bi nikad bili to što jesmo i imali toliko titula. Hvala i doviđenja.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 feb 2014, 21:12

Quagiarella je truba od igrača, pogotovo u zadnjih par mjeseci.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 05 feb 2014, 21:12

Sissoko je napisao/la:
Italia je napisao/la:realno ovdje je Admir upravu.. u zadnjih par godina kontinuirano nase igrace na sramotan nacin odstranjujemo iz kluba i ponizavamo radi nekih drugih stvari.. drago mi je sto je Osvaldo dosao, jer je dosao da zamjeni Vucinica.. kad vec Vucinic nije htio nigdje otici zasto se slomilo na Fabiu ? zasto Vucinic nije "odstranjen" iz ekipe i liga evrope..

Ti lupas gluposti.
Nijedan igrac nije iznad kluba pa niti Del Piero.
Quagliarela je vec davno pokazao kakav je kad je na izmjenu reagovao kako je reagovao, utakmica na Meazzi.Dobija dobru platu, igrama ne zasluzuje privh jedanaest i odbija ponude.Pijavica kao i Iaquinta.
I ti dobro znas da je ovaj gore kompleksas to napisao jer mu nije stalo do fabia ili bilo cega nego da po hiljaditi put podjebava i pljuje Juve a ti se upecao.
A tebi sta god drugi napisu sto ti ne pase odmah je to pod.ebavanje. Zapitaj se drug da nije do tebe. Moze se navijat za klub i bit objektivan. Ima ovdje i takvih navijaca Juventusa pa se ugledaj na njih.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 05 feb 2014, 21:16

Hrpa gluposti, ako ništa zbog toga što si zadnjom rečenicom poništio sve prije napisano. :D

Ne razumijem šta bi trebali raditi u klubu? Dati doživotni ugovor svakom ko je odigrao godinu (+) jer je kao zalužio bolji tretman? Ne razumijem. Odbiti svaku ponudu i onda se žaliti što si višak je potpuna glupost. Quag je imao svoje momente i treba cijeniti šta je uradio, ali je isto tako zahvaljujući Juventusu bio na tronu, njegova karijera bi bila savim prosječna da nije bilo trofeja zadnjih godina.

Iaquinta isto. Ko mu je kriv što je odabrao tribine i 3-4 milke godišnje nego da igra redovno negdje drugo. Besmislica.

Alex je nešto sasvim drugo. I draže mi ga je gledati sretnog negdje drugo gdje će igrati, nego da sjedi na klupi i čeka šansu na kapaljku.
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 05 feb 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 feb 2014, 21:19

francobaresi je napisao/la:Quagiarella je truba od igrača, pogotovo u zadnjih par mjeseci.
Činjenice. I šta, znao je da su Tevez i Llorente ispred njega. Giovinco je morao ići na listu zbog kvote igrača iz klupskog pogona, a Osvaldo je realno smatran kao pojačanje i doveden je na lični zahtjev Contea. Plus što mu je plata manja, i to pristao na daleko manju platu nego što je imao u Engleskoj. Vučinić je klasa za Quagliarellu kakav god da istrči na teren.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 feb 2014, 21:19

kakva golčina strotmana u duelu roma-napoli, strasno.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 05 feb 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 feb 2014, 21:19

Roma gazi ka finalu kupa. Napoli totalno van forme u zadnjim mečevima.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 feb 2014, 21:21

Pocepa mrezu Strootman.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.