Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
JESE !!!!!
ajmo natrpati ovo do kraja

Jese je kobra.....deadly player
bravo za Jesea al cijelu utakmicu samo pratim kretanje Luke, kako je to koristan igrac :O
i naprijed i nazad, gdje je lopta tu je i on, nista ne prepusta slucaju
i naprijed i nazad, gdje je lopta tu je i on, nista ne prepusta slucaju

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- OnlyUnited
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Di Maria u inat dušmanima 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ja sam poceo hodat po dnevnom radi ovog coste, zena misli da sam puko. **** li ga otac onaj prgavi!
ne govori to, sad ce te napasti iako si u pravuDesimaL je napisao/la:Bale je kita za ovog Jesea.

ko je ovaj cigan sto plesnu pepea?
-
- Kontakt:
A jeste prgav, volim sto ga je Arbeloa nagazio u prvom poluvremenu vise nego ista.Inace odlicna igra, Atletico jednostavno ne moze da sastaviti nekoliko pasova kako treba.Nabusiti ovo do kraja pa mirnije u drugu utakmicu
- francobaresi
- Kontakt:
Prodati Balea već na ljeto. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- OnlyUnited
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovaj real kamikaza od ljudi pa ljudi ubiseOnlyUnited je napisao/la:Di Maria dominira..

-
- Kontakt:
Da nije ovi odbrambeni igraca madrida nebi ni znali pobijeditMesa_Dzeko je napisao/la:Ovaj real kamikaza od ljudi pa ljudi ubiseOnlyUnited je napisao/la:Di Maria dominira..![]()
![]()
![]()

- OnlyUnited
- Kontakt:
Sta je ovo ljudi ,dodjem sa polsa i imama sta vidjeti,jel ovo samo rezultatski ovako ili smo ih bas izhebali?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
dominira se citavu utakmicu, atletico nije imao skoro nijednu sansu, meni su svi odigrali ok , ali bih ipak izdvojio ronalda kao najgoreg na terenu, koji mu je q vise?emir18 je napisao/la:Sta je ovo ljudi ,dodjem sa polsa i imama sta vidjeti,jel ovo samo rezultatski ovako ili smo ih bas izhebali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.