FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 jan 2010, 15:21

[youtube][/youtube]

NEDJELJA KAD JE OTIŠO HASE
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 jan 2010, 15:38

Sutra saznajemo i krajnji rezultat oko Vuleta
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 25 jan 2010, 15:52

FK Sarajevo je napisao/la:Sutra saznajemo i krajnji rezultat oko Vuleta
i nadamo se odličnom ishodu za nas
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 25 jan 2010, 16:12

Mirza_Hordas je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Sutra saznajemo i krajnji rezultat oko Vuleta
i nadamo se odličnom ishodu za nas

daj boze!!!!!!!!!!!
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jan 2010, 16:20

GunnerS je napisao/la:Koliko vidim sportsport.ba nije napisao nikakav tekst prilikom godišnjice smrti jednog od dva najbolja fudbalera BiH-a... HASETA :(

Sramota... A mogu napisat o nekom Chivasu ili medijske priče o Papcu itd itd... Sramota....
Izgleda da su moje kritike urodile plodom..
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 25 jan 2010, 17:01

pa jeli moguce da je nasa uprava sposobna uraditi nesto kako treba,izgleda da je vule blizu povratka u Sarajevo
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 25 jan 2010, 17:27

Sarajevo bi moglo dobiti veliko pojačanje

Trivnuvić: Najbliži sam povratku na
Koševu

Nakon što je napustio redove ruskog Himkija, mnogi su već vidjeli Vuleta Trivunovića u dresu Sarajeva, a čini se kako je ovaj transfer veoma blizu da se i ostvari.
"Zaista sam čitavo vrijeme čekao konkretnu ponudu iz inostranstva. Mnogo me menadžer zvalo i nudili su mi razne opcije, ali ni jedna nije bila konkretna, ili koja bi zadovoljila moje kriterije. Sada mislim da je dosta čekanja, moram početi sa pripremama jer hoću da budem spreman u novom klubu", kaže Trivunović za SportSport.ba.
"Imam više ponuda iz BiH, ali ja mogu samo za dva kluba igrati u Premijer ligi. Mislim da svi znaju koja su to dva kluba koja će mi vječno u srcu ostati. Ipak, sada je najrealniji dolazak na Koševo, gdje su mi čelnici izašli u susreta i nadam se da ćemo se uspjeti sve dogovoriti. Zaista u ovih par dana će se sigurno znati gdje nastavljam karijeru",-rekao je VuleTrivunović za SportSport
Eto nama Vuleta 8-)

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 25 jan 2010, 17:49

Vule je uvijek bio car zna da cijeni HZ i Sarajevo kao i mi njega,sjecam se u I.Sarajevu kad se skandiralo Vule srbine Horde su uz tebe hehe

alibi

Post Postao/la alibi » 25 jan 2010, 18:28

Pa i krajnje je vrijeme da se ova "sapunica" oko vuleta zavrsi.Nadam se da ce opet obuci SVETI dres.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 jan 2010, 19:18

Joj kako me ova vijest bar za malo oraspoložila, još kad, ako Bog da, dođe uffff !!! :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 jan 2010, 21:25

Ali jos nista nije 100 posto jos neznamo hoce li doci :mrgreen: :mrgreen:

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 25 jan 2010, 22:10

vjerujte meni bice isto kao sa nigerijcima nece potpisati!!!! daj boze da se varam
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2010, 11:29

ja sad maloprije pročitao u današnjem oslobođenju čeka pravu ponudu iz inostranstva do petka, ako ne dođe nikakva ponuda vraća se ili u borac ili u sarajevo a moguće je da i prije petka odluči gdje će nastaviti karijeru :? :? ali ako je tačan ovaj gore tekst tačan što ga je postavio ultra@rajvosa onda sam 100% siguran da dolazi u bordo klub

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 26 jan 2010, 12:19

Jel on normalan vise - sta on misli da smo mi laktasi pa da nas moze ovako zajebavati! sapunica pocinje prvo u toku ove sedmice pa do kraja mjeseca pa do nedelje pa do utorka pa do petka....... :evil: :evil: :evil:
jel ova uprava normalna - nije....na to smo i znali odgovor! :twisted:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 26 jan 2010, 12:36

Mirza_Hordas je napisao/la:ja sad maloprije pročitao u današnjem oslobođenju čeka pravu ponudu iz inostranstva do petka, ako ne dođe nikakva ponuda vraća se ili u borac ili u sarajevo a moguće je da i prije petka odluči gdje će nastaviti karijeru :? :? ali ako je tačan ovaj gore tekst tačan što ga je postavio ultra@rajvosa onda sam 100% siguran da dolazi u bordo klub
Kad bi se kod nas vratio,pitanje je da li bi se uspio ugurati u prvih 11,posto imamo dva odlicna stopera Petrica i Corica...Ali svakako bi bio kvalitetno pojacanje.

Mislim da su te njegove price oko inostranstva malo glupe,jer ako do sada nije nasao strani angazman,nece ni do petka sigurno!Samo je pitanje hoce li kod nas ili kod vas...
Treci put castimo

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 26 jan 2010, 12:49

tatamata je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:ja sad maloprije pročitao u današnjem oslobođenju čeka pravu ponudu iz inostranstva do petka, ako ne dođe nikakva ponuda vraća se ili u borac ili u sarajevo a moguće je da i prije petka odluči gdje će nastaviti karijeru :? :? ali ako je tačan ovaj gore tekst tačan što ga je postavio ultra@rajvosa onda sam 100% siguran da dolazi u bordo klub
Kad bi se kod nas vratio,pitanje je da li bi se uspio ugurati u prvih 11,posto imamo dva odlicna stopera Petrica i Corica...Ali svakako bi bio kvalitetno pojacanje.

Mislim da su te njegove price oko inostranstva malo glupe,jer ako do sada nije nasao strani angazman,nece ni do petka sigurno!Samo je pitanje hoce li kod nas ili kod vas...
Ma jede on ****,dize sebi cijenu pricom da ceka ponude iz inozemstva,trebaju svi da mole da dodju u klub kakav je Sarajevo,naljbolji i najtrofejniji u BiH,on sa ovim najvise zajebava nas navijace,igra se sa zivcima.....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 jan 2010, 12:51

tatamata je napisao/la:

Ne da bi se ugurao nego bi ga molili da igra umjesto jednog od tih igraca jer je Vule za klasu ispred njih dvojice ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2010, 13:01

Sad cekati do petka a majko jes nas Vule vuce za nos ma i netreba nam netreba nam neko se razmislja 3 mjeseca hoce li doci idi gdje hoces ako danas ne dodjes netrebas nam nikako

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 26 jan 2010, 14:22

FK Sarajevo je napisao/la:Sad cekati do petka a majko jes nas Vule vuce za nos ma i netreba nam netreba nam neko se razmislja 3 mjeseca hoce li doci idi gdje hoces ako danas ne dodjes netrebas nam nikako
ja vam kazem mi smo veliki klub nezasluzujemo nikoga da molimo
nek on ide u pm ako nece u Sarajevo
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 26 jan 2010, 14:24

bjezi hebote bas se igra sa zivcima kaze do pocetka sedmice do kraja sedmice u subotu u utorak nek se odlčuci vise ovo je krajnje neprofesionalno ispade da smo mi klub u rangu rudrada modrice... a za ovo je najvise kriva nasa uprava
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ebi46 i 63 gosta.