Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
BRAVOOOO! DERI CIGANSKU EKIPU!
puno bolje otvaranje utakmice nego u baskiji , bravo pepee , ajmo kao u dobra stara vremena isprasiti patetico 

koliko si ti Diego gadan to je strasno
Ja bi ovog Costu udavio da ga vidim gdje na ulici, al istog momenta.
kakav cigan je costa , da ne povjerujes
ovo postalo zesce nego protiv uefalone
ko ovo "nagazi" Costu....

-
- Kontakt:
Realno, Real bolji, imaju inicijativu, hoce više gol i eto nagrada je došla u vidu Insue
Ovaj Costa je baš pravi gad i nitkov. Frajer voli praviti potencijalni belaj na terenu, više nego zabiti.

Ovaj Costa je baš pravi gad i nitkov. Frajer voli praviti potencijalni belaj na terenu, više nego zabiti.
A nek su istukli Costu,mucki provokator,Dani Alves mi je ubjedljivo bio najodvratniji igrac,al costa je preuzeo tu ulogu.
Arbeloa kralj
Arbeloa kralj
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Dobra partija s obzirom protiv koga igramo.
Uz malo bolji zadnji pas moglo je biti i uvjerljivije.Cini mi se da cemo ovjeriti prolaz u 2. poluvremenu.
Jese strasan,mali fakat pravi razliku naprijed,sigurno da ce voditi glavnu rijec u napadu u ove 3 tekme u ligi.
CR7 tu i tamo.
Uz malo bolji zadnji pas moglo je biti i uvjerljivije.Cini mi se da cemo ovjeriti prolaz u 2. poluvremenu.
Jese strasan,mali fakat pravi razliku naprijed,sigurno da ce voditi glavnu rijec u napadu u ove 3 tekme u ligi.
CR7 tu i tamo.
Sretno zmajevi!!
-
- Kontakt:
Atletico nije napravio nista, osim onog suta na pocetku kojeg je Iker blokirao.
Vrlo dobra partija zasad, pametno igramo, nismo bili previse opasni, ali zabili smo gol sto je najbitnije.
Costa vs Xabi, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao
Vrlo dobra partija zasad, pametno igramo, nismo bili previse opasni, ali zabili smo gol sto je najbitnije.
Costa vs Xabi, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
arbeloa penetrira costu
odlicno poluvrijeme , samo nek' se nastavi ovako

odlicno poluvrijeme , samo nek' se nastavi ovako

-
- Kontakt:
Ovaj Costa svaki put kad igra protiv Reala provocira i igra prgavo. Kad igra protiv drugih klubova, koliko sam primjetio ponasa se normalno...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- RickBlaine
- Kontakt:
Nogomet treba ovakvu djubrad poput Coste. Neka ga, a ako navuce ponovo Pepea i Ramosa, samim tim bi to bio odraz njihove inteligencije.

Nisi dobro primjetio. Taj u svakoj utakmici baci par smrklji i par puta pljune vecinu oponenata protiv kojih igra. O psovkama, niskim udarcima i ostalom da i ne govorimo.vivaILchelik je napisao/la:Ovaj Costa svaki put kad igra protiv Reala provocira i igra prgavo. Kad igra protiv drugih klubova, koliko sam primjetio ponasa se normalno...
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
arbeloa i pepe isto djeca kakva ,kako padaju na provokacije coste to je cudo bozije ,lik ih majstorski isprovocira a oni ludjaci jos gori i padaju na to,do kraja tekme dobija neko od njih dvojice crveni to je 100% ,nedo bog ako atletico izjednaci onda ce prstat crveni
arbeloa hinjo udara bez lopte costu ,pepe isto ,ne mozes toliko bit glup i tako reagovat a jos znaju kakav je costa igrac ,ko bez mozga,i onda ce sudija bit kriv kad dobije neko crveni a oni isto djecica kakva
ima real inicijativu i samo to ,prilika slabo,i ovo sto je uslo je uslo sretno da valja ,pepe nije ni u okvir gola pucao
atletico je dobro zatvorio prilaz golu,real samo se bazira na prekidima ,iz akcija pravih nisu ni prijetili ,do 20 metara ispred gola dodju i to je to

arbeloa hinjo udara bez lopte costu ,pepe isto ,ne mozes toliko bit glup i tako reagovat a jos znaju kakav je costa igrac ,ko bez mozga,i onda ce sudija bit kriv kad dobije neko crveni a oni isto djecica kakva
ima real inicijativu i samo to ,prilika slabo,i ovo sto je uslo je uslo sretno da valja ,pepe nije ni u okvir gola pucao

atletico je dobro zatvorio prilaz golu,real samo se bazira na prekidima ,iz akcija pravih nisu ni prijetili ,do 20 metara ispred gola dodju i to je to
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
e sad je naletila kosa na kamen, što bi rekli ratarivivaILchelik je napisao/la:Ovaj Costa svaki put kad igra protiv Reala provocira i igra prgavo. Kad igra protiv drugih klubova, koliko sam primjetio ponasa se normalno...

Jese je strasan. Kada sam ga gledao u Castilli vjerovao sam da ce biti dobar igrac, ali ovo nisam ocekivao 

Unica grande amore
IGRACINA
JESSEEEE
kakav majstor ..nastavlja da rešeta
kakav majstor ..nastavlja da rešeta

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.