FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 05 feb 2014, 18:44

@Elubrylla: Odkud tebi da je Kroos potpisao produženje ugovora? On je danas sam izjavio da se dobro osjeća u Bayernu, ali da još ništa nije potpisano. A rekao je i da za produženjem nema žurbe, jer ima ugovor do 2015. godine.
BadrHari je napisao/la:@Omer brani Thiaga, @effe Mullera, ja Kroosa i tako u krug. :D
Ma ovdje se ne radi toliko o branjenju igrača pojedinog (bar kada sam ja u pitanju). Meni Muller jeste drag igrač, ali ja sam prije svega mišljenja da Bayern bez njega ne bi bio isti. On je takav tip igrača da ga jedno vrijeme ne vidiš a čovjek onda zabije pogodak ili asistira, odjednom ni iz čega. A isto tako kada ga ne ide s igračkim elementima, onda se bori ko lav, ore teren, radilica je prava. Znači ima više tu stvari zbog kojih je korista. Ovo KORISTAN je kod njega najbitnija stvar. Imaš igrače koji su atraktivni, prave egzibicije, a opšte nisu toliko korisni. Samo široke narodne mase takve vole, jer prave show.

A Omer npr jeste od početka zaljubljenik Thiaga, samo što postoji velika opravdanost da se taj igrač veliča. Fantastičan je, sjajno barata loptom, ima te sjajne pasove. A duplo od njegovog obeštećenja su samo vrijedni onaj njegov gol Stuttgartu i onaj pas punim naprijed prema Goetzeu u nedjeljnom susretu s Eintrachtom. Momak nevjerovatno dobro vlada loptom, ima taj nevjerovatni osjećaj. I kada svi budu spremni, bit će zanimljivo vidjeti ko će igrati, ko će biti u udarnoj postavi. Thiaga će biti teško izbaciti iz prvog sastava i to sad više ne trebamo pričati o tome da li je Pepov miljenik, nego o njegovom nevjerovatnom kvalitetu. Bilo mi je drago kada je došao, a sada je već i nadmašio očekivanja. Iako sam znao da je praktički najveći španski talenat i jedan od najtalentovanijih igrača Evrope. Plus još Goetze, to je onda stvarno krema i nevjerovatni talenat u ovoj dvojici igrača. Goetze samo potvrđuje sve više da bi mogao biti jedan od najboljih igrača svijeta.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 feb 2014, 18:45

Cigo jedan mali. :mrgreen:
A sta ce Robben s njim? Praksa sigurno, jer i njega ovo ocekuje za koji dan.

Svinjcek se pojavio na treningu, mnogo dobra vijest. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Elubrylla
Kontakt:

Post Postao/la Elubrylla » 05 feb 2014, 18:56

Vidio na nekoj stranici ali izgleda nista jos od toga...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 feb 2014, 18:59

Nije produzio ugovor, evo i ja sam sad proguglao. :mrgreen:
Slika je od nekad ranije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 feb 2014, 19:23

Bolje bi mu bilo da produzi.
Inace njegov kraj u Bayernu je jako blizu.
Ono bacanje rukavica mu je vjerovatno oprosteno,sledeci slican ispad,znaci transfer lista svakako.slika

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 05 feb 2014, 20:23

Momčiluci man'te se Krosonje, naravno da će produžit',džaba petlja samo, neg' ka'ćemo po Drakslera ? 8-) Bilo bi šteta da ode u neki osrednji klub bez ambicija tipa MKO (kruži po medijima).

@amidža velkom bak, tek sad skontah ko je novi kolač. :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 05 feb 2014, 21:27

Ta slika je s priprema u Dohi čini mi se.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 05 feb 2014, 21:50

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2014, 22:09

[youtube][/youtube]

General is back. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 05 feb 2014, 22:39

Pozz.momci nije me bilo par dana ,pa da se koja prozbori ,navodno bayern bi nako odbijanja draxlera da predje u bayern mogao biti zainteresovan jednog od prvotimaca celzija i barce ,radi se o Edenu Hazardu ,odnosno Alexis Sancezu,transferi bi se nastojali realizovati u ljetnome prelaznom roku.

P.s: Sta je sa amidzom alfom i omegom ovoga pdf,jel to zavrsio karijeru sa secerom ,koji mu je novi nick :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2014, 23:04

Kakav crni Sanchez,tog kloca ne bi poželio ni najljućem neprijatelju.

Šećko je sad Sacirbey. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 feb 2014, 00:29

PEP je napisao/la:Pozz.momci nije me bilo par dana ,pa da se koja prozbori ,navodno bayern bi nako odbijanja draxlera da predje u bayern mogao biti zainteresovan jednog od prvotimaca celzija i barce ,radi se o Edenu Hazardu ,odnosno Alexis Sancezu,transferi bi se nastojali realizovati u ljetnome prelaznom roku.
Nije Draxler odbio Bayern.Oko njega se šuškalo da ima Bayernovog interesa. Ma naši kada bi zapeli za njega, dpbili bi ga. Sada smo u stanju mnoge igrače dovest, a Draxler je Nijemac. A njemački igrači pogotovo vrlo rijetko odbijaju Bayern, a pogotovo ne ovako jak Bayern.I on je interesantan igrač, samo je trenutno pitanje gdje s njim, vezni red je ionako prepun.....
A ova špekulacija oko Hazarda i Sancheza je 100 % bomba. Ovaj prvi bi naravno i mogao biti opcija, samo što je za njega Bayern prije bio nekad u određenoj mjeri zainteresovan, sada od toga ništa više nema. A drugi nikako nije opcija za našu upravu... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 feb 2014, 00:52

Sto se tice Hazarda, on je trenutno medju najbolja 3 igraca svijeta.
Njegovo eventualno dovodjenje je prakticno nemoguca misija.
Kada ga je trebalo dovesti, nasi to nisu uradili,a sjecam se da je bilo ozbiljnog interesa.
Za takvog igraca bi sigurno bilo mjesta u Bayernu,jer momak briljira,njegov napredak je ogroman.

A suvisno je komentarisati letvu Sancheza, taj sigurno nece u Bayern. slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2014, 01:00

Bayern vjerovatno, bilo to u ovom momentu realno ili ne ide u potragu za Riberyevom zamjenom s obzirom da je isti vec usao u 4. deceniju zivota i iz sezone u sezonu bi se mogao ocekivati njegov lagani pad, nazalost ali godine sustizu svakoga.
Stoga se i vrte kojekakve price oko Draxlera, Hazarda i drugih igraca a zanimljivo je da se vecinom mediji fokusiraju na to lijevo krilo, vrlo zanimljivo. :mrgreen:

Bayern ako bude zelio Draxlera u svojim redovima oni ce ga tu i imati to je nesumnjivo, no postavlja se pitanje da li se Draxler bas planira kao pojacanje ili neko drugi sa boljim performansama.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 feb 2014, 02:56

http://www1.skysports.com/football/news ... in-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false;

Barem je pokusao :lol: :lol:

Demetrion
Kontakt:

Post Postao/la Demetrion » 06 feb 2014, 09:36

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]

General is back. 8-)
Trenutak koji čekam mjesecima!

Sa ovakivm timom i svim zdravim igračima, imamo takvu širinu da možemo igrati bilo koju formaciju bez ikakvih problema!

Interesuje me kako će Pep sve to organizovat!

Interesantno će biti narednih sedmica definitivno :D
MIA SAN MIA

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 06 feb 2014, 12:26

Centre forward je napisao/la:Bilo bi šteta da ode u neki osrednji klub bez ambicija tipa MKO (kruži po medijima).
niko ih ne masati ko centre.
Centre forward je napisao/la:@amidža velkom bak, tek sad skontah ko je novi kolač.
Saurman je napisao/la:Šećko je sad Sacirbey.
PEP je napisao/la:P.s: Sta je sa amidzom alfom i omegom ovoga pdf,jel to zavrsio karijeru sa secerom
i sam sam cuo za tog amidzu dominatora, ali samo ono najgore.
ko ga yebe, pakash obicni. :mrgreen:
Saurman je napisao/la:Kakav crni Sanchez,tog kloca ne bi poželio ni najljućem neprijatelju.
malo sam ga pratio kad je tek doso u barcu i moram priznat da sam bio odusevljen.
kasnije je propo ko kauc.
effe_sa je napisao/la:I on je interesantan igrač, samo je trenutno pitanje gdje s njim, vezni red je ionako prepun....
to je to. bez sumnje ogroman potencijal, samo sto bi najbolje godine proveo na klupi.
jer, nezamislivo je da malac izbaci riberija ili robena, ma nema sanse.
sad, mogao bi se mijenjati sa gocinjom i mulerom na poziciji polutke, samo sto bi svaki od njih dosta vremena provodio na klupi.
postoji i drugi scenario, a to je da se riberi ili roben povrijede (pu, pu, pu), pa bismo duuuugo zalili sto ga nismo doveli. ono, neka teska povreda koja bi ih udaljila s terena na neko duze vrijeme, recimo 3-6 mjeseci...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 feb 2014, 12:33

effe_sa je napisao/la:
PEP je napisao/la:Pozz.momci nije me bilo par dana ,pa da se koja prozbori ,navodno bayern bi nako odbijanja draxlera da predje u bayern mogao biti zainteresovan jednog od prvotimaca celzija i barce ,radi se o Edenu Hazardu ,odnosno Alexis Sancezu,transferi bi se nastojali realizovati u ljetnome prelaznom roku.
Nije Draxler odbio Bayern.Oko njega se šuškalo da ima Bayernovog interesa. Ma naši kada bi zapeli za njega, dpbili bi ga. Sada smo u stanju mnoge igrače dovest, a Draxler je Nijemac. A njemački igrači pogotovo vrlo rijetko odbijaju Bayern, a pogotovo ne ovako jak Bayern.I on je interesantan igrač, samo je trenutno pitanje gdje s njim, vezni red je ionako prepun.....
A ova špekulacija oko Hazarda i Sancheza je 100 % bomba. Ovaj prvi bi naravno i mogao biti opcija, samo što je za njega Bayern prije bio nekad u određenoj mjeri zainteresovan, sada od toga ništa više nema. A drugi nikako nije opcija za našu upravu... :)

Ma svjestan sam ja toga effe@ ovo jeste patka vijest mis smo za ovu sezonu prebukirani a naljeto se more razgovarti kada krene transfer rok i kada dobijem izvjestaj iz tjeka sezone ,bayern se ne odbija ,mozete ga voljeti ili mrziti to je veliki klub i mnogi igraci bi sto bi reko combe dali guzice da mogu doci u bayern,pa makra i djelom sjecili na klupi,imati priliku preci u veliki klub kao sto je bayern a iz nekih razloga odbiti to je veliki minus u biografiji ,to ne vazi za bayern nego za sve velike klubove na odredjen nacin.Ja sam svjetan da smo jako mocan kolektiv i finacijski i aministrativno,a pogotovu na sportskome planu,te da bayen ukoliko ono bas zasita zarko zeli nekoga igraca da je to samo pitanje dana i vremena njegovog dolaska.,Kao sto kaze vezna skupina nam je da kazem "prebukirana" tako da u ovom vrmenu ne bi smio da kaze bio visak ,znaci kavlitet je nesporan ,ali sigurno da bi nas bilo dosta :D :lol: .Sto se tice hazarda iskreno prizeljkivao njegov dolzaka,siguran sam ako nam bude potrban da ce uoli i karl sve dati od sebe da dovodenje ovoga wonderkida,ma on je to prerastao, :D ,mali je genijalac,sancez sto se mene tice nedovoljan za ovaj bayern.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 feb 2014, 12:38

sekerbay je napisao/la:PEP je napisao/la:
P.s: Sta je sa amidzom alfom i omegom ovoga pdf,jel to zavrsio karijeru sa secerom

i sam sam cuo za tog amidzu dominatora, ali samo ono najgore.
ko ga yebe, pakash obicni.

:lol: :lol: :lol: :lol: king se vratio

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 06 feb 2014, 13:07

Elubrylla je napisao/la:Kroos produzio ugovor ;)
Nije, ali sledece sedmice se i to moze ocekivati kako sam procitao na jednom forumu ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.