Tkanton je napisao/la:combe je napisao/la:Sa tobom TKANTON nemam namjeru polemisat jer kad god smo nešto počeli raspravljat ispo si glup.
Dragi combe necemo se sad vrijedjat...... vidi se ko se kako zove i ko su kome idoli.....
Nemogu da ne prokomentarisem post gdje pises o Zvijezdi kao samofinansirajucem klubu, kao da gradjani ulazu u zvijezdu i placaju igrace a ne par pojedinaca...... koji su trenutno zavrnuli pipe
Ti baš imaš neku potrebu da skoro svako moj post prokomentarišeš. Kao prvo gdje sam napisao da je Zvijezda samofinansirajući klub, kao drugo ja prvi skidam kapu (možeš prelistati moje postove u nazad) za tih par pojedinaca koji su ulagali u Zvijezdu, jer da nije bilo njih nebi ni Zvijezde u Premier Ligi. Samo sam naveo svoje mišljenje da su možda mogli bolje iskorisitit te pare koje su ulagali. Evo ti čist primjer, kod nas na slikama 5 golmana, da neračunamo dva naša to su opet trojica (Mandušić, Stijaković, Mirković), pa Buzov, do polusezone Vejzović i da nenabrajam dalje. Neki od njih imaju minuta kao i neki od nas na forumu. Jeli bilo potrebe gomilati te sve igrače, po meni je bolje četiri solidna koja mogu odma uskočiti u ekipu nego 14 koji će hodati po gradu, pa pola njih je skupo da im plaćaš samo hranu i spavanje.