Ma ovdje se ne radi toliko o branjenju igrača pojedinog (bar kada sam ja u pitanju). Meni Muller jeste drag igrač, ali ja sam prije svega mišljenja da Bayern bez njega ne bi bio isti. On je takav tip igrača da ga jedno vrijeme ne vidiš a čovjek onda zabije pogodak ili asistira, odjednom ni iz čega. A isto tako kada ga ne ide s igračkim elementima, onda se bori ko lav, ore teren, radilica je prava. Znači ima više tu stvari zbog kojih je korista. Ovo KORISTAN je kod njega najbitnija stvar. Imaš igrače koji su atraktivni, prave egzibicije, a opšte nisu toliko korisni. Samo široke narodne mase takve vole, jer prave show.BadrHari je napisao/la:@Omer brani Thiaga, @effe Mullera, ja Kroosa i tako u krug.![]()
A Omer npr jeste od početka zaljubljenik Thiaga, samo što postoji velika opravdanost da se taj igrač veliča. Fantastičan je, sjajno barata loptom, ima te sjajne pasove. A duplo od njegovog obeštećenja su samo vrijedni onaj njegov gol Stuttgartu i onaj pas punim naprijed prema Goetzeu u nedjeljnom susretu s Eintrachtom. Momak nevjerovatno dobro vlada loptom, ima taj nevjerovatni osjećaj. I kada svi budu spremni, bit će zanimljivo vidjeti ko će igrati, ko će biti u udarnoj postavi. Thiaga će biti teško izbaciti iz prvog sastava i to sad više ne trebamo pričati o tome da li je Pepov miljenik, nego o njegovom nevjerovatnom kvalitetu. Bilo mi je drago kada je došao, a sada je već i nadmašio očekivanja. Iako sam znao da je praktički najveći španski talenat i jedan od najtalentovanijih igrača Evrope. Plus još Goetze, to je onda stvarno krema i nevjerovatni talenat u ovoj dvojici igrača. Goetze samo potvrđuje sve više da bi mogao biti jedan od najboljih igrača svijeta.