odlicno prvo pol, da je ostalo 11 na 11 dobili bi ih....radi se o ekipi koja je 2. u ligi iz koje igraci idu direkt u ligu 5-ice za milionske svote, koja je svjetlosnim godinama u svakom smislu ispred nase premijer lige i koja bi nabila sa 3 i vise razlike svaki tim iz ove drzave pa i reprezentaciju premijer lige..istina danas nisu bili ni blizu na nivou, ali to ne umanjuje nasu igru iz prvog dijela jer su bili losi dijelom i zbog nas..cak i nakon penala smo sastavili vise dodavanja po zemlji sa igracem manje nego u nekim tekmama, jos je izveo vezni red
ko sto rekoh prezadovoljan, ipak smo mi drugoligas...ali ovako ako budu igrali u ovoj sabaniji, sa ovim pristupom, disciplinom i zeljom niko se nece izvuce sa manje od 3 komada uz posteno sudjenje..samo nam treba sretnije rjesenje od jahe....ove hejtere ne bih ni komentarisao, smijesno
nego neceg drugog me sramota, bio sam malo i dole kod zgrade vlade, ali nedovoljno...dok nas 200-300 drka qrac u Saltu, na maloljetno dijete nam pustaju sluzbenog psa, zeni ruke lome i ne daju da joj se pomogne, udaraju sirotinju, novinare, blokiraju medije na netu, 50-ak gradjana nam odveli zasto , samo sto su sirotinja...gledam djed stoji sa kolicima skuplja papir i oko njeg 3 policajca u full opremi i specijalac , odmicu ga , okruzuju kao da je taj djed najveci problem ove drzave...na terenu smo bili odlicni, imam 80% manje briga za ovu sezonu nakon ove tekme, ali smo danas pali samo tako van terena svi mi