FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 05 feb 2014, 16:15

apocalyps je napisao/la:Zvezda bi dobila svaki tim iz Premier Lige ako cemo realno,tako da nemojte se brinuti,dobra tekma crveni sjebao stvar al boze moj.Sredit to,jos bolje u igrat i nema straha.
Zvezda je prejaka i za vodece timove ove saban lige,ne brinemo se mi,vec ima onih koji kenj.aju i trazili su pobjedi protiv Zvezde,malo nerealno,al hajd ne kontaju da je ekipa zajedno 2 sedmice.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 feb 2014, 16:20

prvih 11

slika

Rezerve

slika

statistika za kraj

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 05 feb 2014, 16:42

Ne pratim ligu fbih, ali bih volio da se Sloboda vrati, jer zaslužuje igrati pl. Kao i Tuzla, dosta je više seljanije u ligi.

Solidno ste odigrali, Zvezda onoliko koliko je trebalo, ništa naročito.
Vidim da se neki pozivaju na sudiju i crveni, radi se o materijalnom pravilu, ili je penal i crveni, ili nije ni penal ni crveni. Tu su pravila jasna ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 feb 2014, 16:45

Ma prvo poluvrijeme odlicno odigrano obzirom na prejakog protivnika. Bili ravnopravni.
Ciro samo treba usavrsiti jos drugo poluvrijeme i to je to.
Postoji li i jedan klub iz PL BiH da je dobio neki iz prve lige Srbije?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 feb 2014, 16:48

Ne znam što se pojedinci žale/provociraju pogotovu što se lože na ovo dijete anonimusa :roll: Pa Sloboda je u najtežim danima imala pripreme u Medulinu,sad imamo priliku igrati sa gigantima kao što su beograđani.Vidjelo se u prvih par minuta da su ljudi spremniji uigraniji,a da smo mi još na par levela ispod njih + imamo NOVU ekipu koja još treba da se uigra da to bude to i opet nismo napustili teren spuštene glave.Evidentno je to da je ovaj crveni donio što je donio,samo Bog dragi zna šta bi bilo na terenu da nije bilo tog crvenog.I Zvijezda je napadala dođe do 18-20 metara i ne zna šta će dalje..ili nabace ili izgube loptu :roll: I još da kažem da imamo STRAŠNOG golmana Hadžića,svaka mu čast odličan golman.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 feb 2014, 16:48

Za neupućene ili one koji su malo upućeni....Za trenere najvece mjerilo kontrolnih ili prijateljskih utakmica je prvo poluvrijeme kada utakmicu pocinju sa najboljim sastavima (u većini slucajeva)...Sloboda je imala veliku čast igrati sa najtrofejnijim fudbalskim timom na Balkanu, to kaže statistika (ona ne laže), mnogi klubovi mogu samo mastati da igraju sa C.Zvezdom ...Danas je u Koper stigao veliki Dragan Džajić da prisustvuje utakmici, za one koji ne znaju ko je, nek se inforišu ...O crvenom kartonu glupo je pricati, to je najbolje komentirao srbijanski komentator....Sloboda je danas odigrala odlicno prvo poluvrijeme i jedino nam je to vazno....neki komentari ovdje samo pokazuju koliko su smijesni, da ne kazem zalosni :D
P.S. Očekujem neki dogovor tj. saradnju sa Draganom Džajićem (C.Zvezdom) :D
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 05 feb 2014, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 05 feb 2014, 16:49

Elko me razočarao, pa loše je skroz odigrao utakmicu, samo nabija loptu, on je krivac kod prvog gola, otrese ga čovjek lagano, nadam se de da će da se popravi do početka prvenstva, golman je pun pogodak, i igrač sa brojem 2 (Morankić ako ne griješim) vidi se da je čovjek igračina i da se ne boji, ulazi u duele, ovi ostali kao da se plaše, onaj 23 broj Damir se zove pa koliki je lik može da raznese sve oko sebe, a on ništa, ipak tek su tu dvije sedmice skupa biće vremena za njih još da se uigraju ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 feb 2014, 16:52

Probisvjet je napisao/la: Postoji li i jedan klub iz PL BiH da je dobio neki iz prve lige Srbije?

Igra Sarajevo u Antaliji večeras ili u toku sedmice ne znam tačno sa Partizanom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2014, 16:56

Dobro je ljudi bilo do crvenog i penala, nakon toga normalno raspad...

Mislim da je ok, nakon penala nije bilo neko mjerilo. Tu se cekalo samo da primimo jos koji gol..A i Zvezda je top 5 ekipa EX YU sigurno tako da biti ce ovo dobro protiv ekipa iz prve federalne ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 feb 2014, 16:57

odlicno prvo pol, da je ostalo 11 na 11 dobili bi ih....radi se o ekipi koja je 2. u ligi iz koje igraci idu direkt u ligu 5-ice za milionske svote, koja je svjetlosnim godinama u svakom smislu ispred nase premijer lige i koja bi nabila sa 3 i vise razlike svaki tim iz ove drzave pa i reprezentaciju premijer lige..istina danas nisu bili ni blizu na nivou, ali to ne umanjuje nasu igru iz prvog dijela jer su bili losi dijelom i zbog nas..cak i nakon penala smo sastavili vise dodavanja po zemlji sa igracem manje nego u nekim tekmama, jos je izveo vezni red ;) ;)

ko sto rekoh prezadovoljan, ipak smo mi drugoligas...ali ovako ako budu igrali u ovoj sabaniji, sa ovim pristupom, disciplinom i zeljom niko se nece izvuce sa manje od 3 komada uz posteno sudjenje..samo nam treba sretnije rjesenje od jahe....ove hejtere ne bih ni komentarisao, smijesno :mrgreen:

nego neceg drugog me sramota, bio sam malo i dole kod zgrade vlade, ali nedovoljno...dok nas 200-300 drka qrac u Saltu, na maloljetno dijete nam pustaju sluzbenog psa, zeni ruke lome i ne daju da joj se pomogne, udaraju sirotinju, novinare, blokiraju medije na netu, 50-ak gradjana nam odveli zasto , samo sto su sirotinja...gledam djed stoji sa kolicima skuplja papir i oko njeg 3 policajca u full opremi i specijalac , odmicu ga , okruzuju kao da je taj djed najveci problem ove drzave...na terenu smo bili odlicni, imam 80% manje briga za ovu sezonu nakon ove tekme, ali smo danas pali samo tako van terena svi mi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 feb 2014, 16:58

Protiv Banovićana sa kojima smo u istom rangu, 5-6 dana nakon dolaska igrača smo pobijedili 2-1.
Vidjećemo protiv Velike Obarske kakvi ćemo biti, oni igraju PL.
Također, protiv Gradine sa kojima smo u rangu, također ćemo vidjeti koliko su se momci uigrali nakon utakmice sa Banovićima, a dobro je što će se igrati na zemlji travi, za razliku kod nas na plastičnoj.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 05 feb 2014, 17:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:
nego neceg drugog me sramota, bio sam malo i dole kod zgrade vlade, ali nedovoljno...dok nas 200-300 drka qrac u Saltu, na maloljetno dijete nam pustaju sluzbenog psa, zeni ruke lome i ne daju da joj se pomogne, udaraju sirotinju, novinare, blokiraju medije na netu, 50-ak gradjana nam odveli zasto , samo sto su sirotinja...gledam djed stoji sa kolicima skuplja papir i oko njeg 3 policajca u full opremi i specijalac , odmicu ga , okruzuju kao da je taj djed najveci problem ove drzave...na terenu smo bili odlicni, imam 80% manje briga za ovu sezonu nakon ove tekme, ali smo danas pali samo tako van terena svi mi

bio sam ja dole, tuga sta sam sve gledao i kakvo je to ponacanje drotova bilo... nadam se da ce sutra bit jos paklenije...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 feb 2014, 17:22

nesvrstani je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:

bio sam ja dole, tuga sta sam sve gledao i kakvo je to ponacanje drotova bilo... nadam se da ce sutra bit jos paklenije...
jel se nastavlja sutra
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 feb 2014, 17:31

:shock: SVI NA PROTESTE :!:
[

danas me tekma spriječila da idem,mada ni u snu nisam mislio da će biti ovako ozbiljno..

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 05 feb 2014, 17:32

Ne znam gdje da napisem drugo osim ovdje:
prodajem 2 orginalna dresa Kk ¨Sloboda Dita¨sezona 2006/2007 cini mi se i 1 orginalni dres R.K ¨Sloboda Solana¨ iz sezone 2005-2006.Ako je neko zainteresovan nek se javi u PP ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2014, 17:36

Bice sutra isto ako bude uopste. Omladina zakaze uvijek, tragedija :roll:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 feb 2014, 17:38

Gledaj konjine što se dere na djevojku :shock: jel tako na mater svoju se dere pitam se?! :roll:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2014, 17:40

Udarili su na svoj narod, kada oni krenu nekad u strajk ima da idem da im se rugam.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 05 feb 2014, 17:41

Gorki je napisao/la:Gledaj konjine što se dere na djevojku :shock: jel tako na mater svoju se dere pitam se?! :roll:
frajer :evil: ubise momka jednog tesko je povrijedjen polomili mu vilicu i desnu nadlakticu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 feb 2014, 17:46

Jeste da nije tema za raspravu o tome ali tužio bi ovog kera samo tako,a zapamtio bi ga i kad/tad vratio :!:

kao što reče Tuzlak,kad budu najavili proteste samo izaći i smijati im se :!: Policija mi se odavno gadi PUUUUUUU :!:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirza24 i 5 gostiju.