Jesi li bio na, cini mi se, posljednjoj utakmici izmedju Sarajeva i Borca na Koševu? Kad su, tadasnji, Vulturesi presli sa juga na sjever da zajedno navijaju. Kisa lila ko iz bokala a na onoj stangli, na sredini tribine, goli do pasa, dvojica navijaca, jedan hordas i jedan vultures. Mozes li se sjetiti koji je vas bio na ogradi tada? Malo nizi rastom, osisan na keca a u ramenima dobro sirok.Armageddon2012 je napisao/la:ja sam uvijek više volio fks od želje...bili smo pobratimi sa HZ kad sam odrastao...spavao sam na ciglanama,koševskom brdu,čengić vili po kućama i stanovima starih hordaša,kao i oni kod mene ovdje,a i nekako sam njih gradskom rajom više smatrao....ali ima u mojoj prirodi nešto što se buni protiv ovakvih na silu klubova kao man city,psž,monaco,fk sarajevo,i vjeruj da ću ovog proljeća baš momački navijati da željo odbtrani tu titulu....!
mnogo mi zdravija ta priča sa željinom djecom,nego sa ovima što devedoše koga požele...jbt,nama pola tima uzeše!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Njegovo propisano obestecenje je fiksno i iznosi 50 000 eura, ako me razumijes.EXIT je napisao/la:Zadnja ponuda je 50000 eura.
Niste se vi zajebali jel de? Vrijeme ce pokazati mada ponuda istice u podne sutra. Slozio bih se sa vama da niste ako izborite evropu ove godine i dobijete licencu. Vi sami prosudite kolike su vam sanse za to.
"JOŠ OD 1926"
- Armageddon2012
- Kontakt:
nisam bio...ako je to ona utakmica (bukvalno zadnja,ne samo između sarajeva i borca,već i jedna od zadnjih predratnih u sa,mart-april 1992,jer željo-rad nije ni odigrano,iako su beograđani bili doputovali na grbavicu),i u kojoj je sarajevo pobjedilo 3-0....nažalost,za banjaluku je rat počeo skoro godinu dana prije nego u sarajevu,i u to vrijeme sam ja ostao nakon odsluženja jna,na ratištu u zapadnoj slavoniji....ma bilo-ne ponovilo seStole iz Bora je napisao/la:Jesi li bio na, cini mi se, posljednjoj utakmici izmedju Sarajeva i Borca na Koševu? Kad su, tadasnji, Vulturesi presli sa juga na sjever da zajedno navijaju. Kisa lila ko iz bokala a na onoj stangli, na sredini tribine, goli do pasa, dvojica navijaca, jedan hordas i jedan vultures. Mozes li se sjetiti koji je vas bio na ogradi tada? Malo nizi rastom, osisan na keca a u ramenima dobro sirok.Armageddon2012 je napisao/la:ja sam uvijek više volio fks od želje...bili smo pobratimi sa HZ kad sam odrastao...spavao sam na ciglanama,koševskom brdu,čengić vili po kućama i stanovima starih hordaša,kao i oni kod mene ovdje,a i nekako sam njih gradskom rajom više smatrao....ali ima u mojoj prirodi nešto što se buni protiv ovakvih na silu klubova kao man city,psž,monaco,fk sarajevo,i vjeruj da ću ovog proljeća baš momački navijati da željo odbtrani tu titulu....!
mnogo mi zdravija ta priča sa željinom djecom,nego sa ovima što devedoše koga požele...jbt,nama pola tima uzeše!

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije to ta, vjerovatno je sezona ranije.Armageddon2012 je napisao/la:nisam bio...ako je to ona utakmica (bukvalno zadnja,ne samo između sarajeva i borca,već i jedna od zadnjih predratnih u sa,mart-april 1992,jer željo-rad nije ni odigrano,iako su beograđani bili doputovali na grbavicu),i u kojoj je sarajevo pobjedilo 3-0....nažalost,za banjaluku je rat počeo skoro godinu dana prije nego u sarajevu,i u to vrijeme sam ja ostao nakon odsluženja jna,na ratištu u zapadnoj slavoniji....ma bilo-ne ponovilo se...po opisu mi liči na gicka,jedino što on nije baš nizak...momak je bio bošnjak,rijetko sad i dođe ovdje,ali vidim ga često na tv,kad kamera privuče one bh fanaticose,na nekom rukometu u skandinaviji,košarci itd,kada nastupaju bh reprezentacije...mada,sličan opis ovom tvom je bio i na prethodnoj utakmici na koševu,kad je fks pobjedilo borca 1-0..na toj sam naravno bio..
AMAR OSIM
Paša na koji mamac lovite nogometaše ,,,,,nema para,nema kifli,nema šampona,plata ako bude-bude ,smještaj jako sumnjiv,nemožete trebe da im obezbedite,HIPNOZA,MAGIJA,Čestitamtravnik81 je napisao/la:dolazim vam napadač iz Srbije, 28 godina, nekad igrao za Partizan,. ne znam ime.
-
- Kontakt:
Ja sam bolan pitao ozbiljno,,,,,,,,,,,,,,,veteran 1987 je napisao/la:Na ime Velikana.
prvo paša ja nisam navijač Borca, samo sam ljudima prenio info koji sam čuo a vezano za dolazak jednog igrača kod njih. Ako hoćeš info sam čuo od ljudi bliskih njihovom treneru. Da nije lafina danas je izašlo i na portalima kako se lik zove. Čuo sam da se spominje još jedan napadač ali teško da ga mogu dovesti. a jbg drug Borac je i dalje ime i imaju dobru ekipu i trenera tako da će sigurno igrači dolazite kako bi se kroz Borac pokušali prodati dalje.pabizo je napisao/la:Paša na koji mamac lovite nogometaše ,,,,,nema para,nema kifli,nema šampona,plata ako bude-bude ,smještaj jako sumnjiv,nemožete trebe da im obezbedite,HIPNOZA,MAGIJA,Čestitamtravnik81 je napisao/la:dolazim vam napadač iz Srbije, 28 godina, nekad igrao za Partizan,. ne znam ime.
Hvala jarane.travnik81 je napisao/la:prvo paša ja nisam navijač Borca, samo sam ljudima prenio info koji sam čuo a vezano za dolazak jednog igrača kod njih. Ako hoćeš info sam čuo od ljudi bliskih njihovom treneru. Da nije lafina danas je izašlo i na portalima kako se lik zove. Čuo sam da se spominje još jedan napadač ali teško da ga mogu dovesti. a jbg drug Borac je i dalje ime i imaju dobru ekipu i trenera tako da će sigurno igrači dolazite kako bi se kroz Borac pokušali prodati dalje.pabizo je napisao/la:Paša na koji mamac lovite nogometaše ,,,,,nema para,nema kifli,nema šampona,plata ako bude-bude ,smještaj jako sumnjiv,nemožete trebe da im obezbedite,HIPNOZA,MAGIJA,Čestitamtravnik81 je napisao/la:dolazim vam napadač iz Srbije, 28 godina, nekad igrao za Partizan,. ne znam ime.
prvo paša ja nisam navijač Borca, samo sam ljudima prenio info koji sam čuo a vezano za dolazak jednog igrača kod njih. Ako hoćeš info sam čuo od ljudi bliskih njihovom treneru. Da nije lafina danas je izašlo i na portalima kako se lik zove. Čuo sam da se spominje još jedan napadač ali teško da ga mogu dovesti. a jbg drug Borac je i dalje ime i imaju dobru ekipu i trenera tako da će sigurno igrači dolazite kako bi se kroz Borac pokušali prodati dalje.[/quote]
Hvala jarane.[/quote]
nisu se uspjeli dogovoriti sa ovim iz Srbije što znači da će se ganjati jedan hrvatski napadač, samo mi je to dosta nerealno.
Hvala jarane.[/quote]
nisu se uspjeli dogovoriti sa ovim iz Srbije što znači da će se ganjati jedan hrvatski napadač, samo mi je to dosta nerealno.
Dva Marka, Basara i Jevtić su novi članovi Borca.
Dva odlična pojačanja.
Dva odlična pojačanja.
tog vam je igrača trener tražio i u prošlom klubu. e za ovo Hrvata, bio je opcija Kiš,a pisao sam nerealno ne zato što je dečko neka klasa nego što želi da ide vam Hrvatske (tj. jači ligu od njihove). Opcija je i Lendrić (ex Zrinjski) ali...Uglavnom forsirati će se domaći mladi igrači u narednom periodu a najviše se očekuje od Grahovca jer ga žele za veće pare prodati.rebonja je napisao/la:Dva Marka, Basara i Jevtić su novi članovi Borca.
Dva odlična pojačanja.
pregovara se sa kunicom da se vrati iz dukle na pozajmicu u borac.
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
- Armageddon2012
- Kontakt:
izgubili smo od kostrene 2-0..
srećom slijedi lakša provjera prekosutra protiv sarajevskog željezničara.
Nedaj se Arma svi smo uz tebeArmageddon2012 je napisao/la:izgubili smo od kostrene 2-0..

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
kako ti se,kao njegovom bivšem komšiji, čini naše novo pojačanje,haris handzić?
može li doprinjeti u toj borbi za drugo mjesto?
može li doprinjeti u toj borbi za drugo mjesto?

Čuj drugi...
Veliko je pitanje kako ćem izgledati na proljeće. Konkurencija ozbiljne planove pravi na svim poljima, naročito na lobi polju, dok mi u ovoj našoj destabilizovanoj situaciji imamo i lokalne interešdžije željne Borčeve propasti.
Veliko je pitanje kako ćem izgledati na proljeće. Konkurencija ozbiljne planove pravi na svim poljima, naročito na lobi polju, dok mi u ovoj našoj destabilizovanoj situaciji imamo i lokalne interešdžije željne Borčeve propasti.
hahahahaNeshaFCB je napisao/la:Čuj drugi...
realan komentar, a ne smijem se zbog pakosti, vec zbog ironije...
doduse lobi Borcu nece biti problem definitivno, jedino ako se izmedju sebe ne uspijete dogovoriti....
moje misljenje je, da je Borcu maksimum 4.mjesto...
koliko god Borac bio "los",mogli bi sve pobjediti,
a ne vidim od koga bi to mogli izgubiti na proljece

idete Zrinjskom i Sirokom, tu bi se moglo rijesiti pitanje eurpe, i naravno...kako cete odigrati sa malezijcima.
ova posljednja je mozda i najvaznija...prije svega jer kuci ne smijete izgubiti bodove.
u nekom ludom raspledu mogli bi biti 2.(izvuci nerjeseno u Hercegovini i pobjediti njemce, hocu reci argentince, mislim ove malezijce)
... ali realno, ima tu jos timova koji imaju svoje planove...
Ne, nisi se promijenio, uvijek si imao smisla za humor.Armageddon2012 je napisao/la:izgubili smo od kostrene 2-0..

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Deri boraniju,treba iskoristiti posteno sudjenje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.