10 000 eura. Sitnica. Prema transfermarketu vrijedi 175 000 eura. Zadovoljan odgovorom?astra1922 je napisao/la:eto doveli ste igraca iz zvijezde.hajde molim vas ako neko bude imao info kolko je to zeljo dao para zvijezdi,bas me interesuje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Sta si se ba upalio ko kutnjak. Bio im je kapiten par puta. Placen sitnicu a vrijedi bruku. Zna brko bolje od tebe sigurnoAnonimac je napisao/la:Kakav ovaj, ne mogu da vjerujem da su ga doveli, još ga platili... bože sačuvaj, sjebaše mi jutro! Fol pojačanje, niđe veze, nisu ga trebali ni dovoditi, mogao i Fejzić odigrati na njegovom nivou bez problema. Daj bože da griješim i da će me demantovati... već sam pisao o njemu ranije, evo posta...Evo još jedan post vezano za njega iz tog perioda...Anonimac je napisao/la: Iako ne potpiše, nećemo puno izgubiti! Po onom reklamnom videu izgleda dobar ali taj video nije mjerilo jer se u takva videa stavljaju samo najbolji startovi. Zbog toga mi nije mrsko bilo ponovo gledati utakmicu Željo - Zvijezda koja je nedavno odigrana na Grbavici. Pratio sam ga... Lik je tip igrača kao naš Kerla. Pored njega lopte prolaze kao da ga nema. Svi napadi našeg kluba su išli preko njegove strane. Jedini je koji je dobio žuti karton u prvom poluvremenu zbog klizećeg starta nad Svrakom, na centru, kasnije je prigovarao sudiji. Poslije je zbog prekršaja koji je on napravio nad Selimovićem, na vrhu šesnaesterca, Željo poveo golom Tomića. Previše prostora ostavlja protivničkim igračima pa kasnije to popravlja klizećim startovima. Zbog takvog postavljanja Željo je uspio postići i drugi pogodak ali je poništen zbog ofsajda. Sve u svemu, ako je suditi po utakmici Željo - Zvijezda, njegov prelazak u Želju i nije neka pljačka. Jedina njegova prednost je to što je dominantan u skoku a pored toga ima i dobre duge lopte koje stoperu manje više nisu ni potrebne.FKZ1921 je napisao/la:Sto se tice ovog Bogdanovica,potpuno se slazem sa ovim komentarom ispred,stim da se ne slazem da je na nivou Kerle.U nekom kontekstu sam ga gledao u Zenici sa Vitezom,i nije ostavio na mene neki jak dojam.Dosta spor,postavljanje diskutabilno,visok i on i golman po 195 cm a promaju dva gola glavom.Slaba koordinacija u zadnjoj liniji...
Prednost mu je sto je mlad,visok,eh sad koliko moze napredovati ne znam.Ovakav kakav je ne mislim da nije nista bolji od Emraha.

dobro, ti si i prije tri mjeseca pisao gdje će borac pobogu kiksati protiv zvijezde, viteza i olimpica. i on uzme ravno 0 bodova protiv te tri ekipe.Anonimac je napisao/la:Kakav ovaj, ne mogu da vjerujem da su ga doveli, još ga platili... bože sačuvaj, sjebaše mi jutro! Fol pojačanje, niđe veze, nisu ga trebali ni dovoditi, mogao i Fejzić odigrati na njegovom nivou bez problema. Daj bože da griješim i da će me demantovati... već sam pisao o njemu ranije, evo posta...Anonimac je napisao/la: Iako ne potpiše, nećemo puno izgubiti! Po onom reklamnom videu izgleda dobar ali taj video nije mjerilo jer se u takva videa stavljaju samo najbolji startovi. Zbog toga mi nije mrsko bilo ponovo gledati utakmicu Željo - Zvijezda koja je nedavno odigrana na Grbavici. Pratio sam ga... Lik je tip igrača kao naš Kerla. Pored njega lopte prolaze kao da ga nema. Svi napadi našeg kluba su išli preko njegove strane. Jedini je koji je dobio žuti karton u prvom poluvremenu zbog klizećeg starta nad Svrakom, na centru, kasnije je prigovarao sudiji. Poslije je zbog prekršaja koji je on napravio nad Selimovićem, na vrhu šesnaesterca, Željo poveo golom Tomića. Previše prostora ostavlja protivničkim igračima pa kasnije to popravlja klizećim startovima. Zbog takvog postavljanja Željo je uspio postići i drugi pogodak ali je poništen zbog ofsajda. Sve u svemu, ako je suditi po utakmici Željo - Zvijezda, njegov prelazak u Želju i nije neka pljačka. Jedina njegova prednost je to što je dominantan u skoku a pored toga ima i dobre duge lopte koje stoperu manje više nisu ni potrebne.
nisi ti zlonamjeran k'o neki, al' bogami nisi ni previše pametan.
Od vas kritičara postova normalan čovjek ne može dati svoje mišljenje. Vi izgleda samo znate za pozitivna mišljenja, svako drugo mišljenje je neprihvatljivo, pogotovo ako je ono negativno. Na osnovu njih "možete" čak zaključiti dali je neko pametan ili ne? Nevjerovatni ste... Svi bi mi voljeli da je on neki majtor, ali na našu žalost nije, bar po onom što sam ja gledao...
Istina je to što kažeš za Zvijezdu, ali tada kada sam ja to rekao Zvijezda nije mogla nikog pobjediti i bila na dnu tabele a Borac je skoro sve utakmice pobjedio. Utakmica sa Borcem se igrala 5-6 kola poslije toga... Po meni je to sasvim normalno razmišljanje, čak i kladionice postavljaju na takve utakmice premale kvote na onoga koji je prvi na tabeli, u ovom slučaju na Borca.
Istina je to što kažeš za Zvijezdu, ali tada kada sam ja to rekao Zvijezda nije mogla nikog pobjediti i bila na dnu tabele a Borac je skoro sve utakmice pobjedio. Utakmica sa Borcem se igrala 5-6 kola poslije toga... Po meni je to sasvim normalno razmišljanje, čak i kladionice postavljaju na takve utakmice premale kvote na onoga koji je prvi na tabeli, u ovom slučaju na Borca.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Imali malo viska para doveli back up stopera iz Zvijezde,cemu frka ionako nece biti prvotimac ako Zeljkovic i Kerla budu spremni.Anonimac je napisao/la:Od vas kritičara postova normalan čovjek ne može dati svoje mišljenje. Vi izgleda samo znate za pozitivna mišljenja, svako drugo mišljenje je neprihvatljivo, pogotovo ako je ono negativno. Na osnovu njih "možete" čak zaključiti dali je neko pametan ili ne? Nevjerovatni ste... Svi bi mi voljeli da je on neki majtor, ali na našu žalost nije, bar po onom što sam ja gledao...
Istina je to što kažeš za Zvijezdu, ali tada kada sam ja to rekao Zvijezda nije mogla nikog pobjediti i bila na dnu tabele a Borac je skoro sve utakmice pobjedio. Utakmica sa Borcem se igrala 5-6 kola poslije toga... Po meni je to sasvim normalno razmišljanje, čak i kladionice postavljaju na takve utakmice premale kvote.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Anonimac,postujem tvoje misljenje, ili preciznije, tvoj dojam. Al dozvoli da malo vise vjerujem Brkinom dojmu nego tvom. Ja, iskreno, nikad nisam cuo za momka. A kako ce se pokazati to je pred nama da vidimo. Pretpostavljam da ce trebat proc odredjeni period njegove aklimatizacije na ekipu. Kod nas su manje-vise svi stoperi koje smo doveli igrali jako dobro pa sto ne bi i ovaj.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Anonimac zakljucuje ko moja nana koja ne prati fudbal, kakav post, jesil ga smisljao uz kafu, kako da ispadne?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
evo da ti malo osvježim pamćenje, pa sam za sebe prosudi koliko si pametan i kakve su ti prognoze.Anonimac je napisao/la:Od vas kritičara postova normalan čovjek ne može dati svoje mišljenje. Vi izgleda samo znate za pozitivna mišljenja, svako drugo mišljenje je neprihvatljivo, pogotovo ako je ono negativno. Na osnovu njih "možete" čak zaključiti dali je neko pametan ili ne? Nevjerovatni ste... Svi bi mi voljeli da je on neki majtor, ali na našu žalost nije, bar po onom što sam ja gledao...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p2819244" onclick="window.open(this.href);return false;
pametnjakoviću.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Raduje me ovaj igrac, jer kao ekipa fkt najvise izvodimo prekida, kornera, jer takvi su nam i tereni... Skontaj njega i Kerle u sesnaestercu, pa svaki ubacaj je gol, a protivnici tesko da ce do gola protiv ovih jablana... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Nadam se da ce potpisati na 3-4 godine..Mlad je igrac, dobro ce nam doci..Uz svo postovanje Zvijezdi kao klubu mislim da ce vise napredovati kod nas. 

ma nema sta pojacannje pravo,poceli smo dovoditi igrace ko maleni bogami ove sezone tesko cemo mi do titule ali nema veze samo je bitno da izborimo evropuBaja_Zvjerka je napisao/la:Raduje me ovaj igrac, jer kao ekipa fkt najvise izvodimo prekida, kornera, jer takvi su nam i tereni... Skontaj njega i Kerle u sesnaestercu, pa svaki ubacaj je gol, a protivnici tesko da ce do gola protiv ovih jablana...
-
- Kontakt:
Hajmo malo i o ovim novim u upravi NIkoliću i Hadžiosmanoviću? Zna li iko išta?
@Anonimac dobro je da imamo mišljenja drugačija jer ne bi valjalo da smo svi npr u euforiji mada u ovom slučaju nije niko u euforiji. Iskreno ja na tog momka nisam obraćao pažnju pa ne mogu ništa ni reći. Vidim navijači Zvijezde kažu da je odličan za naše uslove naravno. Ti si ga koliko sam shvatio pratio u jednoj tekmi što ne mora ništa značiti jer svi mogu kiksati i sl. Naravno tek ćemo se uvjeriti kakav je jer i da je odličan kao što neki kažu može u Želji biti loš jer nije isto igrati u Želji i u Zvijezdi i zbog pritiska i zbog svega drugog.
@Anonimac dobro je da imamo mišljenja drugačija jer ne bi valjalo da smo svi npr u euforiji mada u ovom slučaju nije niko u euforiji. Iskreno ja na tog momka nisam obraćao pažnju pa ne mogu ništa ni reći. Vidim navijači Zvijezde kažu da je odličan za naše uslove naravno. Ti si ga koliko sam shvatio pratio u jednoj tekmi što ne mora ništa značiti jer svi mogu kiksati i sl. Naravno tek ćemo se uvjeriti kakav je jer i da je odličan kao što neki kažu može u Želji biti loš jer nije isto igrati u Želji i u Zvijezdi i zbog pritiska i zbog svega drugog.
Ma buraz, njega su doveli najvjerovatnije jer su morali zbog toga što je Kerlina povreda ozbiljna. Ostali smo bez ijednog provjerenog stopera.neroazzuro je napisao/la:Anonimac,postujem tvoje misljenje, ili preciznije, tvoj dojam. Al dozvoli da malo vise vjerujem Brkinom dojmu nego tvom. Ja, iskreno, nikad nisam cuo za momka. A kako ce se pokazati to je pred nama da vidimo. Pretpostavljam da ce trebat proc odredjeni period njegove aklimatizacije na ekipu. Kod nas su manje-vise svi stoperi koje smo doveli igrali jako dobro pa sto ne bi i ovaj.
I? Nisam bog pa da sve znam, mogu dati svoje mišljenje ali ono takođe ne mora biti tačno jer je to samo mišljenje. Izgleda da si ozbiljno zamjerio zbog toga što sam tada odgovarao na tvoj post, čim ga pamtiš tri mjeseca.ChWilla je napisao/la:
evo da ti malo osvježim pamćenje, pa sam za sebe prosudi koliko si pametan i kakve su ti prognoze.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p2819244" onclick="window.open(this.href);return false;
pametnjakoviću.

Sve je tačno što si rekao, slažem se. Vjeruj mi, mnogi ovdje imaju druga mišljenja ali niko neće da piše zbog ovih kritičara postova i načina na koji to rade. Ti i i @neroazzuro ste normalno prokomentarisali a vidi ostalih... ccczaboljisportuBiH je napisao/la:
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 05 feb 2014, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Koliko ste, prije imenovanja, bili upoznati sa situacijom unutar FK Željezničar?
"Nisam imao neke velike informacije, uglavnom je to što je maltene dostupno svima nama. Imao sam nekoliko sastanaka gdje su meni to malo približili, a i večeras sam na jednom takvom sastanku. Potrudit ću se da uredimo sistem u klubu. Slijedi nam puno posla, tražit ćemo sponzore, generalnog sponzora...".
Već ste počeli s radom? "Jesam. Počeo sam da radim, da pomognem klubu koliko mogu. Svi ćemo, zajedničkim snagama, morati graditi velikog i jakog Želju, jačeg nego ikad", na kraju je dodao Šiljak.

"Nisam imao neke velike informacije, uglavnom je to što je maltene dostupno svima nama. Imao sam nekoliko sastanaka gdje su meni to malo približili, a i večeras sam na jednom takvom sastanku. Potrudit ću se da uredimo sistem u klubu. Slijedi nam puno posla, tražit ćemo sponzore, generalnog sponzora...".
Već ste počeli s radom? "Jesam. Počeo sam da radim, da pomognem klubu koliko mogu. Svi ćemo, zajedničkim snagama, morati graditi velikog i jakog Želju, jačeg nego ikad", na kraju je dodao Šiljak.

nadmen ti je ton za takvog prognozera. samo malo da ateriraš.
ja se iskreno nadam da se ti nisi kladio u skladu sa svojim razmišljanjima.
ja se iskreno nadam da se ti nisi kladio u skladu sa svojim razmišljanjima.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pogledaj ti u njega komentara, pogledao momak tekmu Željo-Zvijezda i zna sve o igracu, sje*ase momku dan... Amare vracaj to, sta ti znas, Anonimac tekmu gledaoooo, Fejzic ti je,mogao stopera igrati, sta ti znas koji si donio 3 titule prvaka u 4 godine... Koji si ti lik... Ako i bude dobar, bice, ako ne, klupa, ima ko igrati, i nije Kerlina povreda toliko ozbiljna, a ovaj nema 15000 platu pa da nam je neki trosak...Anonimac je napisao/la:Kakav ovaj, ne mogu da vjerujem da su ga doveli, još ga platili... bože sačuvaj, sjebaše mi jutro! Fol pojačanje, niđe veze, nisu ga trebali ni dovoditi, mogao i Fejzić odigrati na njegovom nivou bez problema...
Samo ganola i trust Osimu...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Neće biti prvotimac vjerovatno, ali nemojte zaboraviti da na ljeto jedan od ove dvojice gotovo sigurno napušta Grbavicu. Imaće momak pola godine da se uigra s ekipom, da pokaže koliko vrijedi.ennis je napisao/la: Imali malo viska para doveli back up stopera iz Zvijezde,cemu frka ionako nece biti prvotimac ako Zeljkovic i Kerla budu spremni.
Sve ovo je logičan slijed događaja, tačno onako kako je zacrtano, dovođenje mladih, perspektivnih igrača koji ne koštaju mnogo.
Nisu mi jasni ovi koji još uvijek očekuju zvučna pojačanja. Rečeno je da ih neće biti. Titula ove godine nije imperativ iako je s pravom svi priželjkujemo.
Ma mrak ste...Inace ovaj iz Zvijezde što je došao poznat je po tome da se je nadavao golova iz prekida i da je bio neprolazna prepreka za protivničke napadače.Baja_Zvjerka je napisao/la:Raduje me ovaj igrac, jer kao ekipa fkt najvise izvodimo prekida, kornera, jer takvi su nam i tereni... Skontaj njega i Kerle u sesnaestercu, pa svaki ubacaj je gol, a protivnici tesko da ce do gola protiv ovih jablana...
SRETAN BROJ - 1725
Tako je.pitic je napisao/la:Ma mrak ste...Inace ovaj iz Zvijezde što je došao poznat je po tome da se je nadavao golova iz prekida i da je bio neprolazna prepreka za protivničke napadače.Baja_Zvjerka je napisao/la:Raduje me ovaj igrac, jer kao ekipa fkt najvise izvodimo prekida, kornera, jer takvi su nam i tereni... Skontaj njega i Kerle u sesnaestercu, pa svaki ubacaj je gol, a protivnici tesko da ce do gola protiv ovih jablana...
Sad voz s teme.