Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jel ima netko iz HR acc na Netelleru?
Dobro je imati PlanB !
evo oborit ce me Rosol za 50 maraka
a taman sam mislio da me krenulo, dva dana za redom 
edit: jel se ko kladio online na ovoj UNIBET ? kontam tamo nastaviti kladjenje, bas imaju mnogo toga u ponudi

edit: jel se ko kladio online na ovoj UNIBET ? kontam tamo nastaviti kladjenje, bas imaju mnogo toga u ponudi

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Unibet je dobra klada, pogotovo ako tek pocinjes onlinedelko je napisao/la:evo oborit ce me Rosol za 50 marakaa taman sam mislio da me krenulo, dva dana za redom
Dobro je imati PlanB !

Sinoć u pijanstvu gledam rezultate nba i pomislim - ma sve popadao..
Jutros vidim samo thompson.. Eh tugo,što sam se morao razuvjeriti na ovaj način..

U desetom selu živi Antuntun!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
hahahaha, koji sam ja flop, nisam ni vidjeo da je počelo, hajd valjda će kv.1 obračunati

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Consigliere
- Kontakt:
Nakon sto je prvi set dobio rutinsko 6:3, Kamke drugi gubi sa 1:6 i ne moze se sastati sa poenom, u stilu WTA
Yebote, ovaj Montpellier je najnastimaniji turnir na Touru 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Možda neće biti kvota 1, parovi su uplaćeni prije 12:40.GazijaKalesija je napisao/la:hahahaha, koji sam ja flop, nisam ni vidjeo da je počelo, hajd valjda će kv.1 obračunati![]()

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Willi, pocelo je u 12:15, evo vec su stavili da je kv. 1 sve uplate iza 12:15. Poslao sam im poruku na fb I sve su sredili, valjda nisam zeznuo nekoga ko je uplatio kad je vidjeo rezultat haha.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
i netko će žaliti što nećeš postavljati? koja korist od tvog tiketa da staviš tu kad već sve prođe? stvarno ne vidim tu nikakve koristi ni za koga na forumu, osim da staviš i čekaš tu da ti neko napiše bravo majstore, svaka čast i slično...to je samo kurchenje kao vidi me kako sam dobar kako gađam, ako ne želiš pomoći nekom nemoj ni ovako kačiti bezveze jer nema smisla, ali dobro ok ako ljudima ne smeta ne smeta ni meni ali sigurno ima ljudi koji misle kao ja samo ne žele rećiado899 je napisao/la:Ok da vam ne smetam ne postavljam vise dobitne kad sam postavljao sa uplatom onda je bilo neuplacujes toliko i slicno toliko od mene.
Moze li ko postaviti kakv prijedlog NBA, igraci i broj koseva ... Hvala..
Jesam ja uplatio al sreca manji ulogGazijaKalesija je napisao/la:Willi, pocelo je u 12:15, evo vec su stavili da je kv. 1 sve uplate iza 12:15. Poslao sam im poruku na fb I sve su sredili, valjda nisam zeznuo nekoga ko je uplatio kad je vidjeo rezultat haha.

zgmiky pitaj ovog momka koliko je puta prosao listic ramos4 kad sam mu slao privatne poruke i dosta puta mi se zahvaljivao itd njemu sam slao slike sa uplacenim iznosom i kasnijom isplatom tako da nit se kurcim itd kad ugrabim vremena postavim listic posto nemogu radi posla i drugih obaveza sad me nije bilo skoro 1mjesec radi obaveza itd.zgmiky je napisao/la:i netko će žaliti što nećeš postavljati? koja korist od tvog tiketa da staviš tu kad već sve prođe? stvarno ne vidim tu nikakve koristi ni za koga na forumu, osim da staviš i čekaš tu da ti neko napiše bravo majstore, svaka čast i slično...to je samo kurchenje kao vidi me kako sam dobar kako gađam, ako ne želiš pomoći nekom nemoj ni ovako kačiti bezveze jer nema smisla, ali dobro ok ako ljudima ne smeta ne smeta ni meni ali sigurno ima ljudi koji misle kao ja samo ne žele rećiado899 je napisao/la:Ok da vam ne smetam ne postavljam vise dobitne kad sam postavljao sa uplatom onda je bilo neuplacujes toliko i slicno toliko od mene.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- EmirSioux89
- Kontakt:
4 para kineza i pad kao i uvijek samo na jednom.. kako sada stvari stoje! zadnji dodan naravno:
xinjiang - over 112.5
prvu četvrtinu zabiju 34, drugu 17. L O G I Č N O
xinjiang - over 112.5
prvu četvrtinu zabiju 34, drugu 17. L O G I Č N O
U desetom selu živi Antuntun!
jednog jedinog igraca odigraš over i jedan jedini se odma povrijedi i ne bude u stanju da igra, a taj isti bude taj kojeg si ti stavio. baš nesrecaEmirSioux89 je napisao/la:
E Boze

nema potpisa
Samo da pozdravim raju i kolege s foruma
Uskoro se vracam sa teniskim analizama,jer se stvarno moze uzet pristojna lova na kladari,na ovom sportu..
Pozz i nadam se da sam dobrodosao

Uskoro se vracam sa teniskim analizama,jer se stvarno moze uzet pristojna lova na kladari,na ovom sportu..
Pozz i nadam se da sam dobrodosao

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
razumijem da nemaš vremena, obaveze i ne stigneš staviti tiket i nitko ti neće prigovoriti, tvoja dobra volja je da uopće staviš nešto, ali shvati nema smisla stavljati nešto što je prošlo, koja korist od toga, ok super prošlo je ali samo i jedino si ti koji se okoristio time, dobar si tipser i pogađaš to fino ali ako ne stigneš staviti na vrijeme tiket onda brate ni nemoj ga stavljati, to ti je isto kao da ti ja sutra pošaljem brojeve lota koji su izvučeni danasado899 je napisao/la:zgmiky pitaj ovog momka koliko je puta prosao listic ramos4 kad sam mu slao privatne poruke i dosta puta mi se zahvaljivao itd njemu sam slao slike sa uplacenim iznosom i kasnijom isplatom tako da nit se kurcim itd kad ugrabim vremena postavim listic posto nemogu radi posla i drugih obaveza sad me nije bilo skoro 1mjesec radi obaveza itd.zgmiky je napisao/la:i netko će žaliti što nećeš postavljati? koja korist od tvog tiketa da staviš tu kad već sve prođe? stvarno ne vidim tu nikakve koristi ni za koga na forumu, osim da staviš i čekaš tu da ti neko napiše bravo majstore, svaka čast i slično...to je samo kurchenje kao vidi me kako sam dobar kako gađam, ako ne želiš pomoći nekom nemoj ni ovako kačiti bezveze jer nema smisla, ali dobro ok ako ljudima ne smeta ne smeta ni meni ali sigurno ima ljudi koji misle kao ja samo ne žele rećiado899 je napisao/la:Ok da vam ne smetam ne postavljam vise dobitne kad sam postavljao sa uplatom onda je bilo neuplacujes toliko i slicno toliko od mene.
Zdravo Hass legendo.Hass je napisao/la:Samo da pozdravim raju i kolege s foruma![]()
![]()
Pozz i nadam se da sam dobrodosao![]()
![]()

- masteRofPoker
- Kontakt:
Hasso doktore teniskih terena, otvori sezonu.Hass je napisao/la:Samo da pozdravim raju i kolege s foruma![]()
![]()
Pozz i nadam se da sam dobrodosao![]()
![]()

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
zgmiky to sto si napisao sve je to tacno, al eto nisam znao za to neko "pravilo" listic koji nije postavljen na forum da se ne stavlja u dobitne tikete moja greska.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.