Kakav ovaj, ne mogu da vjerujem da su ga doveli, još ga platili... bože sačuvaj, sjebaše mi jutro! Fol pojačanje, niđe veze, nisu ga trebali ni dovoditi, mogao i Fejzić odigrati na njegovom nivou bez problema. Daj bože da griješim i da će me demantovati... već sam pisao o njemu ranije, evo posta...
Anonimac je napisao/la:
Iako ne potpiše, nećemo puno izgubiti! Po onom reklamnom videu izgleda dobar ali taj video nije mjerilo jer se u takva videa stavljaju samo najbolji startovi. Zbog toga mi nije mrsko bilo ponovo gledati utakmicu Željo - Zvijezda koja je nedavno odigrana na Grbavici. Pratio sam ga... Lik je tip igrača kao naš Kerla. Pored njega lopte prolaze kao da ga nema. Svi napadi našeg kluba su išli preko njegove strane. Jedini je koji je dobio žuti karton u prvom poluvremenu zbog klizećeg starta nad Svrakom, na centru, kasnije je prigovarao sudiji. Poslije je zbog prekršaja koji je on napravio nad Selimovićem, na vrhu šesnaesterca, Željo poveo golom Tomića. Previše prostora ostavlja protivničkim igračima pa kasnije to popravlja klizećim startovima. Zbog takvog postavljanja Željo je uspio postići i drugi pogodak ali je poništen zbog ofsajda. Sve u svemu, ako je suditi po utakmici Željo - Zvijezda, njegov prelazak u Želju i nije neka pljačka. Jedina njegova prednost je to što je dominantan u skoku a pored toga ima i dobre duge lopte koje stoperu manje više nisu ni potrebne.
Evo još jedan post vezano za njega iz tog perioda...
FKZ1921 je napisao/la:Sto se tice ovog Bogdanovica,potpuno se slazem sa ovim komentarom ispred,stim da se ne slazem da je na nivou Kerle.U nekom kontekstu sam ga gledao u Zenici sa Vitezom,i nije ostavio na mene neki jak dojam.Dosta spor,postavljanje diskutabilno,visok i on i golman po 195 cm a promaju dva gola glavom.Slaba koordinacija u zadnjoj liniji...
Prednost mu je sto je mlad,visok,eh sad koliko moze napredovati ne znam.Ovakav kakav je ne mislim da nije nista bolji od Emraha.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...