Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma moze on jos 5 godina ko od sale.
Na kraju krajeva nije ko messi koji se raspada u 26.
-
- Kontakt:
Sretan rodjendan kralju moj.
Najkompletniji igrac svih vremena
Najkompletniji igrac svih vremena

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Niste ni svjesni kakva je masinica ovaj Ronaldo ako bude imao volje pa u 40 hladno moze igrati klasicnu 9.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Nek uradi jednu Messijevu promjenu pravca i momentalno ce se raspasti.Dzoni je napisao/la:Ma moze on jos 5 godina ko od sale.

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
[youtube][/youtube]
Sretan rodjendan Cristiano!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Hala Madrid 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
koja glupostKorinov je napisao/la:Nek uradi jednu Messijevu promjenu pravca i momentalno ce se raspasti.Dzoni je napisao/la:Ma moze on jos 5 godina ko od sale.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Nije mu bio los poklon sinoc

Vcrs moguce da carlo krene i sa Baleom ronaldom i jeseom napred
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
kakav argumentnedim93 je napisao/la:koja glupostKorinov je napisao/la:Nek uradi jednu Messijevu promjenu pravca i momentalno ce se raspasti.Dzoni je napisao/la:Ma moze on jos 5 godina ko od sale.

Inače o ovome sam ti juce Govorio

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Je.bo te zivot nikad nebi rekao da ima 29 godina. 

Visca el Barça ! Mes que un club !
ronaldu 3 utakmice suspenzije (villareal, getafe, elche)
Ne valja kukat , sve se dobit mogu.
Jos minuta za Jesea i vise slobode za Baleta.
Jos minuta za Jesea i vise slobode za Baleta.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- majestic24
- Kontakt:
vala nebi trebalo biti problema protiv te 3 ekipe ...tamam ce mu dobro doci ovaj odmor za zavrsi dio sezone i ligu prvakaAhonen je napisao/la:ronaldu 3 utakmice suspenzije (villareal, getafe, elche)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma smanjiće to nakon žalbe barem za jednu tekmu,ako je ono za tri tekme onda je onaj Taylor što je Dudua slomio davno strijeljan trebao biti..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Taman da se odmori, a mi svi da vidimo od cega je Bale.Ahonen je napisao/la:ronaldu 3 utakmice suspenzije (villareal, getafe, elche)

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- majestic24
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Taman da se odmori, a mi svi da vidimo od cega je Bale.Ahonen je napisao/la:ronaldu 3 utakmice suspenzije (villareal, getafe, elche)
od stakla brate,od stakla.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
pa na onom klipu se jasno vidi da tapsanje za obraz nije bilo upuceno sudiji i ne znam kako su odjednom nasli dokaz da jeste njemu bilo upuceno, upravo je to povecalo kaznu za 2 utakmice , mada ce se ovo dobiti i bez njega nek' bale malo nabilda statistikumadridist je napisao/la:Ma smanjiće to nakon žalbe barem za jednu tekmu,ako je ono za tri tekme onda je onaj Taylor što je Dudua slomio davno strijeljan trebao biti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.