FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 04 feb 2014, 21:22

Znali iko u kojim firmama je radio novi direktor?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 feb 2014, 21:45

Ako moze neko ko je malo vise upucen ili zna ovog novog direktora,da kaze koju o njemu .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 04 feb 2014, 21:48

MuhamedTM je napisao/la:Ako moze neko ko je malo vise upucen ili zna ovog novog direktora,da kaze koju o njemu .
de udji kod supera na postove pa nadji, opisao ga je..kaze da ga cak zna..I ja sam cuo dosta pozitive sto se Siljka tice, a ne znam covjeka ni iz vidjenja..Sve su pohvale bile, cak i neko je pisao da je quattro digao do maksimuma ;) Sigurno da ima iskustva sto se tice mjesta direktora..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 feb 2014, 21:51

InatSilanBosanski je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Ako moze neko ko je malo vise upucen ili zna ovog novog direktora,da kaze koju o njemu .
de udji kod supera na postove pa nadji, opisao ga je..kaze da ga cak zna..I ja sam cuo dosta pozitive sto se Siljka tice, a ne znam covjeka ni iz vidjenja..Sve su pohvale bile, cak i neko je pisao da je quattro digao do maksimuma ;) Sigurno da ima iskustva sto se tice mjesta direktora..
Citam redovno ba forum svaki dan,znam sta je super pisao ali mislio sam malo opsirnije da neko napise .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 04 feb 2014, 21:52

InatSilanBosanski je napisao/la:
Ma i da nema iskustva, tesko moze biti gori od dzele...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 04 feb 2014, 21:57

Ma ne zna ba niko ništa o njemu... Znaju da je bio direktor AC Quatro, rođen 1956, ekonomista, da je dobar čovjek, dobar komšija :lol: ... to je sve što znaju. Neki čak pitaju da neko postavi sliku da vide kako izgleda. :mrgreen:

Evo @super-ovog posta...
LICNO GA ZNAM,ZELJOVAC,SPOSOBAN BIZNISMEN S JAKIM VEZAMA,VISE JE TU RADI UNUTRASNJE ORGANIZACIJE KLUBA I AKO KO TO BUDE SVODIO U RED KAKO TREBA TO CE BITI ON,PONAVLJAM JAKO UTICAJAN U BIZNIS KRUGOVIMA GDJE SU NASEG PRIJASNJEG SKIDALI S QU... CIM UDJE U URED DA TRAZI SPONZORA
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 feb 2014, 22:12

Anonimac je napisao/la:Ma ne zna ba niko ništa o njemu... Znaju da je bio direktor AC Quatro, rođen 1956, ekonomista, da je dobar čovjek, dobar komšija :lol: ... to je sve što znaju. Neki čak pitaju da neko postavi sliku da vide kako izgleda. :mrgreen:

Evo @super-ovog posta...
LICNO GA ZNAM,ZELJOVAC,SPOSOBAN BIZNISMEN S JAKIM VEZAMA,VISE JE TU RADI UNUTRASNJE ORGANIZACIJE KLUBA I AKO KO TO BUDE SVODIO U RED KAKO TREBA TO CE BITI ON,PONAVLJAM JAKO UTICAJAN U BIZNIS KRUGOVIMA GDJE SU NASEG PRIJASNJEG SKIDALI S QU... CIM UDJE U URED DA TRAZI SPONZORA
Izgleda samo ga super zna ,znam to za AC quatro i cuo sam ljudi ga hvale na sav glas samo tako 8-)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 04 feb 2014, 22:20

Evo ima dosta komentara na fkz fb stranici..
Adis Kadric Veliki gospodin, moj bivsi direktor, ogroman dobitak za Zelju !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 feb 2014, 22:20

Kakav je vidjećemo nakon odredjenog vremena. Samo bi volio znati sta je u opisu radnog mjesta direktora FK Željezničar, pa ako neko konkretno zna nek napiše..
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 feb 2014, 22:30

yebo te čovjek nema slike na internetu niko ne zna kako izgleda :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 04 feb 2014, 23:21

MuhamedTM je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:Ma ne zna ba niko ništa o njemu... Znaju da je bio direktor AC Quatro, rođen 1956, ekonomista, da je dobar čovjek, dobar komšija :lol: ... to je sve što znaju. Neki čak pitaju da neko postavi sliku da vide kako izgleda. :mrgreen:

Evo @super-ovog posta...
Izgleda samo ga super zna ,znam to za AC quatro i cuo sam ljudi ga hvale na sav glas samo tako 8-)
Evo da vam i ja potvrdim da ga @super dobro zna, ne lupa covjek u vezi Siljka, a vi kako hocete... ;)
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 feb 2014, 23:21

bagrcavi je napisao/la:yebo te čovjek nema slike na internetu niko ne zna kako izgleda :lol:
anonimus kao sto je dino selimovic bio :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 04 feb 2014, 23:27

takodjer poznajem o kome je rijec i mogu reci samo rijeci hvale za gospodina Siljka, vjerujte mi da je jako uticajan covjek i sto bi se kod nas reklo jak i ima mnoga poznanstva, ako se prihvati posla vjerujem da moze puno uraditi, a sto je najvaznije nece biti nikakvih nesuglasica samim tim sto je familija sa Osimom i sto se paze samo tako, i najbitnija je ta sloga u klubu
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 feb 2014, 23:28

old school je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:yebo te čovjek nema slike na internetu niko ne zna kako izgleda :lol:
anonimus kao sto je dino selimovic bio :D
Nisam ja ništa rekao o čovjeku ni pozitivno ni negativno. Iskreno nikad prije nisam čuo za čovjeka do prije desetak-petnaest dana tako da ja o njemu ne mogu suditi.
DRUG NEBI TI PUNCA

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 04 feb 2014, 23:46

Prije nego sto se bude govorilo kakav ce biti novi direktor(na kraju njegovog mandata ce se davati ocjene),prvo treba znati njegove obaveze u klubu:(mislim da mnoge zanima al evo za one koji neznaju):
1.organizuje,kontrolise i uskladjuje proces rada i poslovanja u klubu
2.izvrsava odluke i zakljucke skupstine,upravnoginadzornog odbora
3.predlaze upravnom odboru/UO finansijski plan kluba i poslovne planove i programe i izvrsava njihovo sprovodjenje
4.donosi akt o sistematizaciji poslova i radnih zadataka i radnih mjesta u klubu,zakljucuje ugovore o radu sa zaposlenim u klubu i odlucuje o njihovim pravima,obavezama i odgovornostima
5.kontrolise poslovanje pravnih lica u kojima klub ima akcije ili udjele,zastupa klub u skupštinama i dr.organima tih lica i o njihovom poslovanju izvjestava UO
6.predlaze UO donosenje svihbodluka iz rada UO osim,za one koje su odgovorni drugi organi
7.obavlja i druge poslove u klubu

Kada se pogleda i procita ovako na prvi pogled zapita se covjek sta li je radio bivsi direktor..
Iskreno,posan nije nimalo jednostavan nego kompleksan i tezak,strucna osoba ga moze odraditi..
E sad treba da vidimo hoce li Šiljak biti dobar potez(svi se nadamo da hoce)..
Nek mu je sretno!
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Kontakt:

Post Postao/la www » 04 feb 2014, 23:52

neki rodjo osimov, u talu su znaci..

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 feb 2014, 00:11

I sta s tim ? Sto se mene tice, da Osimima sad prepisu klub u vlasnistvo, ne bih se ni sekunde bunio, a dok se talovi ne vide (po rezultatima), ne zanima me... na kraju krajeva, Siljak je uspjesan covjek, sigurno nema neke koristi od Zelje kao sto ti mislis, pa ti ta konstatacija nije na mjestu ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 05 feb 2014, 00:24

Vidjet ćemo kako će se snaći ipak je bio direktor autokuće pa sad direktor Željezničara, ipak je ogromna razlika u djelatnostima, ali tek možemo suditi nakon jedne godine, dakle tek u februaru 2015. godine ćemo komentarisati njegov rad!To je najosjetljivija funkcija u organizaciji kluba, neka mu je sa srećom!
Grbavica naš je Hram!!!

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 05 feb 2014, 00:34

Najbitnije je da je na poziciju došao stručan čovjek za razliku od nekih prethodnih direktora.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 05 feb 2014, 01:09

Nek nam nadje jos 4-3 sponzora i dosta od njega :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, adrenaline323, Alipasino, ELDIABLO20, haklamas, Levin, Stole i 105 gostiju.