Pazi molim te, u 3 posta ga provociraju, a on dole nastavlja da piše o utakmici City - Arsenal.Virtu4l je napisao/la:Najveći rutiner na forumuQUARTERBACK je napisao/la:Saurman hladan ko špricer.ostali su samo loše kopije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pazi molim te, u 3 posta ga provociraju, a on dole nastavlja da piše o utakmici City - Arsenal.Virtu4l je napisao/la:Najveći rutiner na forumuQUARTERBACK je napisao/la:Saurman hladan ko špricer.ostali su samo loše kopije
Telegraph: Wilshere + Arteta & Ox-Chambo (both had knocks) are all fit for Liverpool game on Saturday. Vermaelen has a chance too.
Ja mislim da bi to bila 3 pogotkaBigBigBang je napisao/la:Mene zanima sad kad nam fali taj destruktivac izostankom Flaminija i ozlijede naseg velikog pojacanjazasto Wenger ne proba Vermalena na DMF? Kad Luiz to moze igrati mogao bi i Vermalen, cak mislim da bi to bio pogodak
baš ono što sam ja Marsala sinoć pitao...to i Wenga pita novinareGunner4 je napisao/la:I ja sam za to... A kada se sjetim da nas je blesavi Verthongen odbio radi toga sto je ovaj zahtjevo da on igra u vezi pored Vermalaena?!![]()
Novinar: "Mr Wenger da Li mislite da je vaša ekipa dovoljno jaka ove sezone?"
Wenger: " Ovo pitanje slušam već 6 meseci. Ne znam da vam odgovorim tačno, ali pitacu ja vas nesto, da Li mislite da je moja ekipa slučajno 24 nedelje na vrhu Premier lige?
Nije slučajno sigurno,to vam mogu reci"
Inace postoji mogucnost da mec sa Unitedom bude odlozen zbog strajka radnika londonskom metroa! Ono sto bi bilo najcrnje u cijeloj toj prici sto bi nam tu utakmicu pi.cikce iz FA ugurale u Martu kada imamo najgori raspored!
zašto to ?Seaman je napisao/la:haydena na dmf metnut
sve to stoji ali hayden nije opcijaSeaman je napisao/la:arteta mu može kopačke čistiti**** vas arteta,da ima francuski voajer mozga imali bi jednog pravog dmf-a,a flamini bi bio zamjena,a artetica bi letio iz kluba
Veći debil od Frimponga na zadnjem veznom ne vjerujem da bi itko bio..nedim93 je napisao/la:sve to stoji ali hayden nije opcijaSeaman je napisao/la:arteta mu može kopačke čistiti**** vas arteta,da ima francuski voajer mozga imali bi jednog pravog dmf-a,a flamini bi bio zamjena,a artetica bi letio iz kluba
. Frajer bi dobio crveni vjerovatno u prvih 20 min
@Rosa zločin bi bio njega pomaknut odande
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.