Ne kontam im logiku nikako,jos koliko se glavni sudija savjetovao s 4. sudijom sta ce uraditi,mislio sam sad ce i ofsajd i crveni i penal biti

Jos je bilo zanimljivo,kad je dao crveni,na semaforu se prepravi na 2:2,pa vratise na 1:2

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hvala hvalaBlaszczykowski je napisao/la:franken willkommen!Nema čuđenja postojanju navijača jednog od najtrofejnijih njemačkih klubova.
Ne znam sta si htio reci, ako licim na nekog klinca, moja konverzacija i razgovor ok.dosao sam s postovanjem pa tako i ocekujem od vas, ali hajde.(Glupo ce zvucati, ako treba i dokazni materijal nije frka druzegeronimo je napisao/la:Hmm, nisam baš veseo kad sam ugledao ovog @frankena. Razloge će, vjerovatno, ovi stariji korisnici foruma znati.
Hajmo reći da je to stara bolest pojedinih pa na ovaj način žele privući pažnju. Neshvatljivo - ali šta da se radi.![]()
Volio bih da griješim (to je rijetkost) ali nekako mi @franken liči na @janinia - ko zwillinge su.
![]()
Dakle, jedan mali test za navijača kluba o kojem ja znam sve![]()
Koja legenda Bayerna je bio trener ovog kluba?
U to vrijeme su u Clubu igrala dvojica ex-igrača Bayerna. Ko su ti igrači?
Kako se zvao "ubavo momče" koji je ostavio dubok trag kao golgeter u Frankenlandu?
Eto, sva ova dešavanja su bila u prethodnih 13 godina, otkako ih ti pratiš.
Ganz einfach, nicht wahr?
Poštovanje.franken je napisao/la:dosao sam s postovanjem pa tako i ocekujem od vas
Ko Turgut Akin iz Karadayievih.sekerbay je napisao/la:e yebi ga sad, ti ko istrazni sudija...![]()
Nije ti džabe Rudi Assauer bio u susjedstvu.sekerbay je napisao/la: eto, toliko znam o tome sta se desavlo u bayi u proteklih 10-ak godina.
Poštovanje.geronimo je napisao/la:franken je napisao/la:dosao sam s postovanjem pa tako i ocekujem od vas
Lakse bi ti bilo da si u konsultaciji sa adminom provjerio IP adresu nego da si postavljao ova pitanjageronimo je napisao/la:Hmm, nisam baš veseo kad sam ugledao ovog @frankena. Razloge će, vjerovatno, ovi stariji korisnici foruma znati.
Hajmo reći da je to stara bolest pojedinih pa na ovaj način žele privući pažnju. Neshvatljivo - ali šta da se radi.![]()
Volio bih da griješim (to je rijetkost) ali nekako mi @franken liči na @janinia - ko zwillinge su.
![]()
Dakle, jedan mali test za navijača kluba o kojem ja znam sve![]()
Koja legenda Bayerna je bio trener ovog kluba?
U to vrijeme su u Clubu igrala dvojica ex-igrača Bayerna. Ko su ti igrači?
Kako se zvao "ubavo momče" koji je ostavio dubok trag kao golgeter u Frankenlandu?
Eto, sva ova dešavanja su bila u prethodnih 13 godina, otkako ih ti pratiš.
Ganz einfach, nicht wahr?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.