kokakolas je napisao/la:Kad vidim kako pojedina djeca pljuju kapitena reprezentacije, koji je svaku utakmicu srce ostavljao na terenu... tek tad skontam kako smo sj**an narod. Mamlazi obični.
Cini mi se da su ovdje u pitanju njegove ljudske kvalitete, ne fudbalske, koje se pojedinim forumasima ne svidjaju.
To oko Hasana nisam dovoljno upucen, ali znam kad sam bio u Svicarskoj ispred hotela pred trening (dan prije tekme sa Brazilom) da je 90% reprezentativaca nas lijepo ispostovalo i slikalo se dok je Emir samo prosao, ne obaziruci se na nicije molbe. Tu mi je dosta pao u ocima.
Sto se tice onog na terenu, ja licno, Pariz mu nikad zaboraviti necu, jer nas je tako malo djelilo do plasmana na EP, a onda je zbog njegove zayebancije to sve palo u vodu.
Mada s druge strane, iako necu zaboraviti, oprostio jesam, iz razloga sto je on naš pravi kapiten i vođa.
Spasio nas je nebrojeno puta, uvijek gine za dres BiH, to je ono sto se cijeni, ali da ce mi on biti neki uzor ili osoba koju najvise postujem u reprezentaciji, nece nikada.